- 31 Ocak 2022
- 82
- 43
Ovulasyon testiyle mi takip ettinizBen hem yumurtlama gunu hem catlama günü denedim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulasyon testiyle mi takip ettinizBen hem yumurtlama gunu hem catlama günü denedim canım
Süt süt ürünleri yemedik .keçiboynuzu özü yedik gece gündüz bir yemek kaşığı birde tuzlu suyla denemeden dus aldımÖzel birşey var mıydı yaptığınız
Evet canım dr gitmiştim ama geç yumurtladigim için senin yumurtalar büyümüyor deyip yolluyordu bir sürü para yok yere gitti iyi ki ovulasyon alıp onunla yapmışımOvulasyon testiyle mi takip ettiniz
İnstagramda birgebenin günlüğünden aldım canım ben ovulasyon testlerini güvenle alabilirsinTeşekkür ederim tavsiyelerini için canm bişey sorucam bu ovulasyon testlerinden hangisini önerirsin bide pik günü ve sonrasınımı denemiştin acaba
Canım senin belirtilerin nasıldı? Ben en Son 30 aralıkta regl oldum. bu ay 5 ocakta da covid 3. Aşıyı oldum. Ondan sonra yumurtlama zamanı doktorun yumurta geliştiricisi bir ilaç vermişti prowomen isminde. eşimde ben de ondan içtik. Buraya da atmıştım fotoları ultra pikten sonra denedik. O gece ağrım oldu yumurtalıklarda. Sonra hiç bir şey hissetmedim. Yani ara ara regl olacak gibi bir iki dakikalık ağrılar oldu. Normalde düzenli olan regl düzenim mi karıştı ne oldu bilmiyorum ama bugün 33. Gün oldu en son regiden sonra. 5 gündür gecikti, regl olmadım. Doktora gideceğim ama acayip kar var. Biraz da daha önceki kimyasaldan dolayı geç gideyim diyorum. Ama bulantı var gibi, yediklerimi hazmedemiyorum sanki şişkinlik oluyor. Bir de başım nasıl desem sarhoş gibi, bulanık bir algı içindeyim. Baş dönmesi mi bilmiyorum. bacaklarımda da çok hafif zaman zaman olan ağrılar var. Sizin nasıldı belirtiler? Covid aşısı mı geciktirdi ne oldu anlamadım.Evet canım dr gitmiştim ama geç yumurtladigim için senin yumurtalar büyümüyor deyip yolluyordu bir sürü para yok yere gitti iyi ki ovulasyon alıp onunla yapmışım
Benim ilk başım dönmeye başladı ve goguslerim sızlamaya başladı halen de sizi acı hiç gecmeden devam ediyor. Kasik ağrısı oldu bel ağrısı oldu baş ağrısı oldu .Akinti falan hicbirsey olmadı adetim geçtiği gün test yaptım hayalet çizgi çıktıCanım senin belirtilerin nasıldı? Ben en Son 30 aralıkta regl oldum. bu ay 5 ocakta da covid 3. Aşıyı oldum. Ondan sonra yumurtlama zamanı doktorun yumurta geliştiricisi bir ilaç vermişti prowomen isminde. eşimde ben de ondan içtik. Buraya da atmıştım fotoları ultra pikten sonra denedik. O gece ağrım oldu yumurtalıklarda. Sonra hiç bir şey hissetmedim. Yani ara ara regl olacak gibi bir iki dakikalık ağrılar oldu. Normalde düzenli olan regl düzenim mi karıştı ne oldu bilmiyorum ama bugün 33. Gün oldu en son regiden sonra. 5 gündür gecikti, regl olmadım. Doktora gideceğim ama acayip kar var. Biraz da daha önceki kimyasaldan dolayı geç gideyim diyorum. Ama bulantı var gibi, yediklerimi hazmedemiyorum sanki şişkinlik oluyor. Bir de başım nasıl desem sarhoş gibi, bulanık bir algı içindeyim. Baş dönmesi mi bilmiyorum. bacaklarımda da çok hafif zaman zaman olan ağrılar var. Sizin nasıldı belirtiler? Covid aşısı mı geciktirdi ne oldu anlamadım.
Tü tü tü maaşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin inan kendimmiş gibi sevindim banada dua et gitmeye korkuyorum inşallah bende müjde erkek geliyo yazarım burda aminnnEvet canım 1saat önce kesinleşti 19hafta 1gunluk. dr alışverişini yapabilirsin kesin erkek dedi gosterdi de çok şükür sağlıklı Rabbım hepinize nasip etsin 15haftada da kesin erkek dedi ama ben yine de kesinleşsin diye tekrar sordum
Canım sen test yap bende covit aşısı olmuştum hamile çıktım aşı geciktirmiyorCanım senin belirtilerin nasıldı? Ben en Son 30 aralıkta regl oldum. bu ay 5 ocakta da covid 3. Aşıyı oldum. Ondan sonra yumurtlama zamanı doktorun yumurta geliştiricisi bir ilaç vermişti prowomen isminde. eşimde ben de ondan içtik. Buraya da atmıştım fotoları ultra pikten sonra denedik. O gece ağrım oldu yumurtalıklarda. Sonra hiç bir şey hissetmedim. Yani ara ara regl olacak gibi bir iki dakikalık ağrılar oldu. Normalde düzenli olan regl düzenim mi karıştı ne oldu bilmiyorum ama bugün 33. Gün oldu en son regiden sonra. 5 gündür gecikti, regl olmadım. Doktora gideceğim ama acayip kar var. Biraz da daha önceki kimyasaldan dolayı geç gideyim diyorum. Ama bulantı var gibi, yediklerimi hazmedemiyorum sanki şişkinlik oluyor. Bir de başım nasıl desem sarhoş gibi, bulanık bir algı içindeyim. Baş dönmesi mi bilmiyorum. bacaklarımda da çok hafif zaman zaman olan ağrılar var. Sizin nasıldı belirtiler? Covid aşısı mı geciktirdi ne oldu anlamadım.
Amin canım sagolasin inşallah sende bu duyguyu yaşarsın Rabbim burada isteyen herkese nasip etsin inşallah sende yazarsın oğlum oluyor diye amin aminTü tü tü maaşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin inan kendimmiş gibi sevindim banada dua et gitmeye korkuyorum inşallah bende müjde erkek geliyo yazarım burda aminnn
Bu ay artik deneyip biraktim ve pek uzerinde dusunmedim ama olmayinca asi belki geciktirir diye guvwnmek istemwdimCanım sen test yap bende covit aşısı olmuştum hamile çıktım aşı geciktirmiyor
Senin belirtilerin nasiildi canim?Canım sen test yap bende covit aşısı olmuştum hamile çıktım aşı geciktirmiyor
Tesekkurler canimHaa bu arada kizlar yok erkeğe hamile güzelleşir kıza hamile çirkinleşir yok kalça kizda genişler falan onlara sakın inanmayın bende tam tersi baştan beri sivilce çıkıp duruyor sırtımda yüzümde cenemde biri gitse biri geliyor kızlarda hiç böyle olmadım gogus uçlarım hiçbir hamileligimde cok kararmadi hafif kararti o kadar insan hamileyken bunları çok düşünüyor ondan yazayım dedim
Hiç bi değişiklik yoktuSenin belirtilerin nasiildi canim?
Ayyy ciddimisin bende diyorum bi acayiplik var yüzüm sırtım sivilce dolu anlatamam ama ergenliğimde bu kadar sivilce çıkmamıştı dediğin gibi hiç eksilmiyo yüzümden biri kuruyo öbürü çıkıyo bide içi dolu dolu inan kendimden iğrendim ayyy hadi inşallah benimde erkektirHaa bu arada kizlar yok erkeğe hamile güzelleşir kıza hamile çirkinleşir yok kalça kizda genişler falan onlara sakın inanmayın bende tam tersi baştan beri sivilce çıkıp duruyor sırtımda yüzümde cenemde biri gitse biri geliyor kızlarda hiç böyle olmadım gogus uçlarım hiçbir hamileligimde cok kararmadi hafif kararti o kadar insan hamileyken bunları çok düşünüyor ondan yazayım dedim
Bendede var adet geçikince yada adet günü öğrenebilirsin varsa zaten doktor başlar hemen iğne ben 28 inde öğrendim 2 sinde başladık iğneye korkma bişey olmazArkadaşlar ben 25 ocakta deneme yaptım. Kan testinde ne zaman çıkıyor bilginiz var mı? Kasıklarım falan agrıyor karnımda bir dolgunluk şişkinlik var sanki. Pıhtılaşma var ben de erkenden hamileliği öğrenmem lazım.
Aynen bende çok takmıştım kiz mi acaba niye böyle oldum diye sonra dedim ben kızlarda hep güzelleştim bunda cirkinlesmedim ama sivilce hep var .ilk aydan sonra sürekli yumurtluyorum gibi akinti gelip durdu ilk ay olmadı. 9.hafta akşam bulantilari başladı ilaçla 17 haftaya kadar devam etti şimdi ara sıra ama çok etkilemiyor.Ayyy ciddimisin bende diyorum bi acayiplik var yüzüm sırtım sivilce dolu anlatamam ama ergenliğimde bu kadar sivilce çıkmamıştı dediğin gibi hiç eksilmiyo yüzümden biri kuruyo öbürü çıkıyo bide içi dolu dolu inan kendimden iğrendim ayyy hadi inşallah benimde erkektir