Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Benim denemeden 12 gun sonra çıkmıştı hayalet çizgi çıkmıştı ama net değildi

Gogus hassasiyeti ve baş dönmesiyle anlamıştım ben canım ama herkeste aynı belirti olur mu bilmiyorum

İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız oğlunuzu ben de aranızda yeniyim önümüzdeki ay gebelik için harekete geçeceğim bir aksilik olmazsa burada yazılan çoğu gönderiyi okumaya çalıştım Acaba siz hangi taraftan yumurtladığınız biliyor muydunuz ? Genelde sağ erkek sol kız diyorlar siz de de tuttu mu bu durum merak ettim

Canım benimde çok bulantım oluyor sabah yok akşama doğru bulantı ve kusma çok kötü oluyorum hamileliğin tadını çıkaramıyor şuan 8 haftalık

İnşallah size de nasip olur ben testte yumurtlama gördüğüm gün iki kasigim da ağrıyordu bi sag bi sol ilk denemeden sonra sol kasigim ağrıdı ikinci catlama olan gün sag kasigim ağrıdı ve o gün olduğunu düşünüyorum bir acı oldu sag yumurtaligim da .Ama benim büyük kızım da dr gitmiştim sağdan yumurtlamissin ve hamilesin demisti yani bu sag sol meselesi değilde catlama anını değerlendirme ile alakalı olduğunu ve duaların çok değerli olduğunu düşünüyorum

Canım benimde çok bulantım oluyor sabah yok akşama doğru bulantı ve kusma çok kötü oluyorum hamileliğin tadını çıkaramıyor şuan 8 haftalık
Siddetli bulantilari prilam dr diye bir ilaç verdi onunla atlattım ama çok uyku yapıyor onu içince uyuyup duruyordum kusma ilk bulantilarda olmadı ama 10.haftadan sonra ara ara oldu hat birgun ilac bitmişti icememistim bildiğin kan kustum ama 17 haftadan sonra iyi gibiyim ilac arada içiyorum istersen dr danış yazdır inşallah iyi gelir

Bugün süt gibi beyaz, sıvı bir akıntı geldi. Ben regl oldum sandım. bildiğin süt gibiydi.

Bu tarif erkek bebek icin mi acaba

Güzel dileğiniz için teşekkür ederim inş bana da kısmet olur bir oğluş siz de bebeğinizi sağlıklı güzel günlerde büyütün inşallah birliktelik sonrası sağa yatıp uyuyun diyorlar erkek bebek sağdan olur diyorlar ben de merak ediyordum bu durumu hep bir şey daha sorsam siz çatlama gününü mü değerlendirdiniz sadece yoksa yumurtlama zamanı iki üç günü mü değerlendirdiniz ?

Ben 1ekim de yumurtlama gördüm 8 gibi 12 de deneme oldu .ertesi gün test yaptım daha catlama falan yok o gün deneme olmadı 3ekim sabah deneme oldu artık ikisinden birinde tuttu ama yumurtlama uzun sürdü bende ve çok şüphe ettim yanlış zamanmiydi diye.cok şükür tuttu 15 elimde gebelik testi yaptım ve hayalet çizgi gördüm simdi 19hafta dayız sağlıkla kucağıma alirim inşallah

Dolgunluk şişkinlik bende de olmuştu şimdi aklıma geldi yazayım dedim hatta diyordum patlayacak gibiyim karnim büyümüştü adet olacağım galiba falan dedim ama gebelikmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…