Merhaba arkadaşlar, Allah herkese kalbinden geçen cinsiyeti sağlıklı sıhhatli ve hayırlısı ile nasip etsin. Ben daha önceleri 2 düşük yasadım. Kromozom bozukluğu ve pıhtılaşma var. Şimdi tekrar normal yolla denemeye karar verdik. Yaptığım ovulasyon testlerini aşagıda paylaştım. İlk testi aksam 19.30 gibi yaptım. İkinci testi gece 1 de yaptım. Gece 3 gibi de değerlendirdik. Sizce zamanlamam iyi olmuş mu sanki geciktim biraz siz ne dersiniz.
Bence tam zamanında değerlendirmişsin bende ilk açılmada denedim ve hamileyim rabbim sanada nasip etsin
Ben daha önceki düşüklerimde tek ilişki ve ovulasyon testi ile ilk açılmada hamile kaldım. Ama kalp atışı duyamadık ve düştüler maalesefBence tam zamanında değerlendirmişsin bende ilk açılmada denedim ve hamileyim rabbim sanada nasip etsin
İnsallah bu defa sağlıkla ilerler miniğin. Genetik test yaptrdnzmiBen daha önceki düşüklerimde tek ilişki ve ovulasyon testi ile ilk açılmada hamile kaldım. Ama kalp atışı duyamadık ve düştüler maalesefhamile kalıyorum ama düşüyor. Dua edin bana da artık yaşımda geçiyor bşr bir de sağlıklı sıhhatli ve hayırlısından oğlum olsun
Canım cinsiyet öğrenince yazabilir misinBence tam zamanında değerlendirmişsin bende ilk açılmada denedim ve hamileyim rabbim sanada nasip etsin
Benimde öyle oldu iki defa kürtaj oldum kansulandırıcı hem iğne hem hap kullanıyorumBen daha önceki düşüklerimde tek ilişki ve ovulasyon testi ile ilk açılmada hamile kaldım. Ama kalp atışı duyamadık ve düştüler maalesefhamile kalıyorum ama düşüyor. Dua edin bana da artık yaşımda geçiyor bşr bir de sağlıklı sıhhatli ve hayırlısından oğlum olsun
Maşşallah hayırlı olsun canım aminn inşallah oğullarımız olurKızlar nasılsınz bende hamisim galiba sizden çok öğrendim dilerim oğlum benimledr amin sağlıklı sıhhatli Salih hayırlı oğlum olsun amin hepimizin kızlar
İnşallah evet genetik test yaptırdım translokasyon hastası oldugumu söylediler. Ama pıhtılaşmaya bağlı olarak da düşebilir dedikleri için tekrar normal yolla denedim. Bakalım hamile oldugumu erken öğrenmeye calışmam lazım pıhtılaşma ignesine erken başlamam içinİnsallah bu defa sağlıkla ilerler miniğin. Genetik test yaptrdnzmi
Siz nasıl denediniz gebeliğiKızlar nasılsınz bende hamisim galiba sizden çok öğrendim dilerim oğlum benimledr amin sağlıklı sıhhatli Salih hayırlı oğlum olsun amin hepimizin kızlar
Ay kıyamam ya. Sadece pıhtılaşma mı vardı sizde. Kalp sesini duydunuz mu? Ne zaman basladınız iğne ve ilaçlaraBenimde öyle oldu iki defa kürtaj oldum kansulandırıcı hem iğne hem hap kullanıyorum
Bende aynı siizn gibi açılmadan iki saat falan sonra denedimSiz nasıl denediniz gebeliği
Biri hemen öldü biri 9 haftalık bu defa herşey yolunda 13 haftalık olduk çok şükür öğrendiğim gibi başladımAy kıyamam ya. Sadece pıhtılaşma mı vardı sizde. Kalp sesini duydunuz mu? Ne zaman basladınız iğne ve ilaçlara
İnşallah sıkıntı olmadan kucağına alırsın. Diğerinde pıhtılaşma oldugunu bilmiyordun sanırım. Allah kolaylık versin hepimize.Biri hemen öldü biri 9 haftalık bu defa herşey yolunda 13 haftalık olduk çok şükür öğrendiğim gibi başladım
İlkinde bilmiyordum ikincide hap başladık yeterli gelmedi 3. De iğne hap birlikte başladıkİnşallah sıkıntı olmadan kucağına alırsın. Diğerinde pıhtılaşma oldugunu bilmiyordun sanırım. Allah kolaylık versin hepimize.
Canım ban yemiş sanırım haftaya Çarşamba ya gün vermiş doktor doğum için.iyiymisMaviAy nerelerdesin kardeşiminşallah bir aksilik yoktur hayırlısıyla oğlunu kucağına almışsındır dualarımdasın canım benim en kıs zamanda dönüş yaparsın inşallah
İyi neyse rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım ban yemiş sanırım haftaya Çarşamba ya gün vermiş doktor doğum için.iyiymis
Tamam canım çok teşekkür ederimCanım ban yemiş sanırım haftaya Çarşamba ya gün vermiş doktor doğum için.iyiymis