- 1 Şubat 2021
- 287
- 224
- 56
Canım mesela ben ilk denemem ilk test yapışım çoğu kişi doğru zaman dedi bana dikkatli yaparsan bulursun ay zaten bu ay tutmazsa tekrsr test alacam 20 test olmuş 78₺
Herşey o kadar uçtu ki inanamıyorum allah yardımcımız olsunCanım mesela ben ilk denemem ilk test yapışım çoğu kişi doğru zaman dedi bana dikkatli yaparsan bulursun ay zaten bu ay tutmazsa tekrsr test alacam 20 test olmuş 78₺
7 ay gibi birseydi canim
Allah razı olsun canımHosgeldin cnm
Çatlama iğnesi ile ilgili bi bilgm yok
Rabbim gönlüne göre wersin.
Deneme yolları farklı amac aynı
Umarım hayırlı bir erkek evladın olur
Hayir iki deneme ama iki deneme arasi bir gün boştu. Ya genelde buradaki arkadaşlar pikten sonra ilk silinme oneriyorlar. Amin canım amin Rabbim nasip etsin hepimizeCanm senin tek ilişki demi oldu yoksa 3 gün üstüste mi bide yumurtalıkların çatlama günündeki pik yapıncamı genelde öneriliyor Rabbım oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben 2020 kasımda başladım araliklarla 5 ay falan yaptım deneme olmadan sadece test yani sonra ara verdim sonra bir daha başladım deneme eylülde tek oldu tutmadı. Ekimde iki deneme oldu tuttu cok şükür şimdi heyecanla ikinci kontrolü beklıyorum yine erkek derse adak adadım onu yapacağım
Ayak önemli Ayaklarını sıcak tut giy yani ustuste. Amin amin inşallahPsikolojik mi gerçek mi bilemedimumarum oğlum karnımdadr amin
Seninkide değişmez canım Allahın izniyle içini ferah tut
Yok biz insan şeklinde denedikArkadaşlar en derin iliski köpek(doggie)stil mi internette o şekilde yazıyor erkek çocuğu olanlar yada hamile olanlar bu sitillemi hamile kaldınız
Anladım canım sağol sanırım kimse bu pozisyonla hamile kalmamışYok biz insan şeklinde denedikşaka maka canım bende bunu bir iki yerde okudum ama ilişkiden sonra sağa dönmek Lazimmis o pozisyondan düşündüm geri nasıl dönecem af edersin zaten midem bulanıyor benim. Altıma kaç kat seriyorum
Ben henüz ikinci hamile kalmadım canım ama kızımda bu şekilde denemek aklımın ucundan geçmezdi şimide de istemedim hakkımzda hayrılısı olsunAnladım canım sağol sanırım kimse bu pozisyonla hamile kalmamış
Ben henüz ikinci hamile kalmadım canım ama kızımda bu şekilde denemek aklımın ucundan geçmezdi şimide de istemedim hakkımzda hayrılısı olsun
Bilmem ki ya bir yandan mantıklı bir yandan öyle olsa köpekler hep erkek olmalıydı
Köpek (Doggie) Stili Bu stil penisin yumurta kanalına yakın olmasını sağlayarak erkek üreme hücrelerinin yolunu kısaltacaktır. Bu şekilde yazıyor doğru mudur bilmiyorum
Merhaba ben bu pozisyonla tek ilişki ile ovu gününde kızıma hanile kalmıştım.tek yaptığım farklı şey ,15 dakika boyunca ayaklarımı kaldırıp sırt üstü yattım sonra sol tarafıma dönerek uyudumAnladım canım sağol sanırım kimse bu pozisyonla hamile kalmamış
Merhaba canım testin pikkenmi deneme oldu iliski başka birşeyler uygulamısmıydınMerhaba ben bu pozisyonla tek ilişki ile ovu gününde kızıma hanile kalmıştım.tek yaptığım farklı şey ,15 dakika boyunca ayaklarımı kaldırıp sırt üstü yattım sonra sol tarafıma dönerek uyudum
Başka hiçbirşey denememiştim o dönem ,sadece ovulasyon günü olması gerekiyor diye biliyordum bu kadar detaylı bilmiyordum , yani saatlik takip yapmadım sadece koyu çift çizgi vardı ve gecesinde deneme yapmıştım….7 ay deneme yapmıştık ve olmamıştı ,, bu ilişki şeklini denediğim ay hamile kalmıştım ama söylediğim gibi sol tarafıma dönüp uyumuştum çok iyi hatırlıyorum…bunun etkisinin olduğuna inanıyorum ben….sağdan yada soldan yumurtlama olayı değil de bence tutunduğu yerle alakalı…oğlu olan arkadaşlarımın hepsi bilinçsiz şekilde sağa dönüp uyumuşlarMerhaba canım testin pikkenmi deneme oldu iliski başka birşeyler uygulamısmıydın
Benim bebeğim tuttumu bilemiyorum ama ilişki günümden beridir hep sol tarafımda haraketlilik varBaşka hiçbirşey denememiştim o dönem ,sadece ovulasyon günü olması gerekiyor diye biliyordum bu kadar detaylı bilmiyordum , yani saatlik takip yapmadım sadece koyu çift çizgi vardı ve gecesinde deneme yapmıştım….7 ay deneme yapmıştık ve olmamıştı ,, bu ilişki şeklini denediğim ay hamile kalmıştım ama söylediğim gibi sol tarafıma dönüp uyumuştum çok iyi hatırlıyorum…bunun etkisinin olduğuna inanıyorum ben….sağdan yada soldan yumurtlama olayı değil de bence tutunduğu yerle alakalı…oğlu olan arkadaşlarımın hepsi bilinçsiz şekilde sağa dönüp uyumuşlar
Canım benim tanıdığım ve hep erkek bebeği olan 3 kişi bu şekilde kalmışlar bu bence olasılığı arttiriyor. Y kromozomlu spermler dayanıksız oldukları için yolları ne kadar azalırsa o kadar hayatta kalma şansları artar bide hızlarından dolayı yumurtaya ulaşma süreleri x lerden daha çabuk olur. Mantığı bu ama sadece bunu yapmak önemli değil tabi bu sadece olasılığı artırıyor.Arkadaşlar en derin iliski köpek(doggie)stil mi internette o şekilde yazıyor erkek çocuğu olanlar yada hamile olanlar bu sitillemi hamile kaldınız