Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Tanıdığınız başka bişeylerde denemiş mi

Çok mantıklı aslında

Bugun bhcg testi verdim 0 çıkti kızlar olsaydı en azından 2-3 ne bileyim 1 bile çıkardı sonuçta 7 gün oldu açıkçası üzüldüm
Canım çok erken davranmışsın ama benim bildiğim kadarıyla hcg hormonu ilişkinin üzerinden 8 gün geçtikten sonra çıkıyor az daha bekle net sonuç almadan üzme hemen kendini

Canım çok erken davranmışsın ama benim bildiğim kadarıyla hcg hormonu ilişkinin üzerinden 8 gün geçtikten sonra çıkıyor az daha bekle net sonuç almadan üzme hemen kendini
Evet canım da en azından az da olsa salgılardi diye düşünüyorum 0 olunca üzüldüm

solda yumurtlama olunca iliski sonrası yine sağamı yatılıyor 19 m solda yumurta oluşmuş 2 güne çatlar dedi doktor
Canım sen bilirsin tabi ki ama sağ sol yumurta olayına takılma derim ben. Eğer ki yumurtan soldan olduysa soluna yat ki spermin ulaşma vaktine yardımcı ol önemli olan biliyorsun ki erkekten gelen sperm senin yumurtanın sağda yada solda olması değil

Sağol canım bende öyle düşünüyorum ama yinede fikirlerinizi almak istedim

Canım ben bir çok yerde okudum sağ a yat diye ama benim ben şuan hamile olmadığım için ben demedim oldu diyemem

Çok mantıklı aslında
Mantigi da bu sekilde zaten internette falan karşınıza çıkar araştırırken bence her şey olasılığı arttırıyor ne kadar çok şey denense o kadar çok erkek olma olasılığı artıyor. Ama tabi ki yüzde yüz de olmuyor malesef. Herşeyi deneyip kız olması da rabbimden ondan sonrasına gücümüz yetmez. Bence buradaki herkes de öyle düşünüp bunların hepsini denemeli he kız olursa oda rabbimden deyip bağrımıza basarız çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…