Canım kaçıncı günün bugün?Benim bebeğim tuttumu bilemiyorum ama ilişki günümden beridir hep sol tarafımda haraketlilik var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kaçıncı günün bugün?Benim bebeğim tuttumu bilemiyorum ama ilişki günümden beridir hep sol tarafımda haraketlilik var
11 ocak pazartesi salıya bağlayan geceCanım kaçıncı günün bugün?
Tanıdığınız başka bişeylerde denemiş miCanım benim tanıdığım ve hep erkek bebeği olan 3 kişi bu şekilde kalmışlar bu bence olasılığı arttiriyor. Y kromozomlu spermler dayanıksız oldukları için yolları ne kadar azalırsa o kadar hayatta kalma şansları artar bide hızlarından dolayı yumurtaya ulaşma süreleri x lerden daha çabuk olur. Mantığı bu ama sadece bunu yapmak önemli değil tabi bu sadece olasılığı artırıyor.
Çok mantıklı aslındaCanım benim tanıdığım ve hep erkek bebeği olan 3 kişi bu şekilde kalmışlar bu bence olasılığı arttiriyor. Y kromozomlu spermler dayanıksız oldukları için yolları ne kadar azalırsa o kadar hayatta kalma şansları artar bide hızlarından dolayı yumurtaya ulaşma süreleri x lerden daha çabuk olur. Mantığı bu ama sadece bunu yapmak önemli değil tabi bu sadece olasılığı artırıyor.
Hımm daha var o zaman11 ocak pazartesi salıya bağlayan gece
Bugun bhcg testi verdim 0 çıkti kızlar olsaydı en azından 2-3 ne bileyim 1 bile çıkardı sonuçta 7 gün oldu açıkçası üzüldümHımm daha var o zaman
Canım çok erken davranmışsın ama benim bildiğim kadarıyla hcg hormonu ilişkinin üzerinden 8 gün geçtikten sonra çıkıyor az daha bekle net sonuç almadan üzme hemen kendiniBugun bhcg testi verdim 0 çıkti kızlar olsaydı en azından 2-3 ne bileyim 1 bile çıkardı sonuçta 7 gün oldu açıkçası üzüldüm
Evet canım da en azından az da olsa salgılardi diye düşünüyorum 0 olunca üzüldümCanım çok erken davranmışsın ama benim bildiğim kadarıyla hcg hormonu ilişkinin üzerinden 8 gün geçtikten sonra çıkıyor az daha bekle net sonuç almadan üzme hemen kendini
Canım sen bilirsin tabi ki ama sağ sol yumurta olayına takılma derim ben. Eğer ki yumurtan soldan olduysa soluna yat ki spermin ulaşma vaktine yardımcı ol önemli olan biliyorsun ki erkekten gelen sperm senin yumurtanın sağda yada solda olması değilsolda yumurtlama olunca iliski sonrası yine sağamı yatılıyor 19 m solda yumurta oluşmuş 2 güne çatlar dedi doktor
Sağol canım bende öyle düşünüyorum ama yinede fikirlerinizi almak istedimCanım sen bilirsin tabi ki ama sağ sol yumurta olayına takılma derim ben. Eğer ki yumurtan soldan olduysa soluna yat ki spermin ulaşma vaktine yardımcı ol önemli olan biliyorsun ki erkekten gelen sperm senin yumurtanın sağda yada solda olması değil
Canım ben bir çok yerde okudum sağ a yat diye ama benim ben şuan hamile olmadığım için ben demedim oldu diyememCanım sen bilirsin tabi ki ama sağ sol yumurta olayına takılma derim ben. Eğer ki yumurtan soldan olduysa soluna yat ki spermin ulaşma vaktine yardımcı ol önemli olan biliyorsun ki erkekten gelen sperm senin yumurtanın sağda yada solda olması değil
Bence üzülme daha adetin geçmedi anladığım kadarıyla bekle biraz dahaBugun bhcg testi verdim 0 çıkti kızlar olsaydı en azından 2-3 ne bileyim 1 bile çıkardı sonuçta 7 gün oldu açıkçası üzüldüm
Başka da çarem yok canım mecbur beklemedyzBence üzülme daha adetin geçmedi anladığım kadarıyla bekle biraz daha
Ben öyle yaptım canım ve o ay hamile kaldımYani ovulasyon testini ? Uyusam uyumadan su içsem alarm kursam sizce ?
Yok canım denememişler ama onlar hep et yerler diğer olasılıkta ordan tutmuş. Birinin 3 birinin 2 diğerinin de 1 oğlu var onlarda kızları olsun çok istiyorlar nasip kismet bu işlerTanıdığınız başka bişeylerde denemiş mi
Mantigi da bu sekilde zaten internette falan karşınıza çıkar araştırırken bence her şey olasılığı arttırıyor ne kadar çok şey denense o kadar çok erkek olma olasılığı artıyor. Ama tabi ki yüzde yüz de olmuyor malesef. Herşeyi deneyip kız olması da rabbimden ondan sonrasına gücümüz yetmez. Bence buradaki herkes de öyle düşünüp bunların hepsini denemeli he kız olursa oda rabbimden deyip bağrımıza basarız çok şükürÇok mantıklı aslında
Yok canım denememişler ama onlar hep et yerler diğer olasılıkta ordan tutmuş. Birinin 3 birinin 2 diğerinin de 1 oğlu var onlarda kızları olsun çok istiyorlar nasip kismet bu işler