Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Canim buradaki mesajlardan ve takip ettiğim konulardan soyleleyeyim mesela birinin yumurtası sabah oluyor akşam çatlıyor. Birinin sabah oluyor iki gün sonra çatlıyor. Önemli olan o catlama anında erkeklerden birinin girmesi yani catlama anında hangisindaha güçlüyse o giriyor yumurtaya .Yani sadece dr takibıyla değilde ovulasyonla da yapsaydın tam catlamayi bulabilirdin diyeceğim ama 3gun deneyip oglu olanda var sadece catlamada deneyip oglu olanda ben ikisinde de denedim pik ve cat arasi bir gün boş dr 15 haftada erkek dedi bir daha gitmedim eğer halen erkekse durum bende böyle dua et bol bol inşallah sağlıklı hayırlı erkek evlatlara sahip oluruz hepimiz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Canm senin tek ilişki demi oldu yoksa 3 gün üstüste mi bide yumurtalıkların çatlama günündeki pik yapıncamı genelde öneriliyor Rabbım oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bende senin gibi erkek bebek için doktor takip yaptı aynı benimde 18 ml ken iğne yaptı 36 saat sonra ilişki ve sonrasında birergün arayla 2 kez daha ilişki önerdi ben sadece ilk 36 saati değerlendirdim hamile kalamadım bilmiyorum ben çok mantıklı bulmadım 3 kez ilişkiyi hatta doktora 36 saat sonra geleyim bakın çatlamışmı diye dedim yok gerek yok dedi nasıl anlayacaktıki bakmadan çatladığını o yüzden bana çok mantıklı gelmedi sonraki ay testle takip yaptım ondada hamile kalmadım 3 .ayımda yine ovulasyonla pikten sonra açılmada tek ilişkiyle hamile kaldım tabi erkekmi kızmı bilmiyorum ama elimden geleni yaptım tutar inşallah doktor erkek için takip yapıyorum diyorlar ama garantisi yok iyide takip etmiyolar aynı yaşadığını bende yaşadım hakkında hayırlısı
Belirtilerin nasıl?

Ay bende bugün dondum gazı yükseltim ama Ankara ayazında bağlıyorum 🤣 dua edin nolur şuan oğlum karnımda olsun hayrılısiyls amin 🙏
Haftaya salı veya pazartesi akşam test yaptırsam çıkarmi acaba
Ederim cnm yeni kuran okudum rabbım okuduklarımızın yüzü duyu hürmetine sana ve bu gurupta olan olmayan tum erkek veya kız isteyen kardeşlerimize hayırlı salıh ve salıha evlatlar nasıp etsin
Umarım hamilesindir cnm
Rabbim dualarını kabul etsin
Hiç birinizi tanımıyorum ama dertler ortak olunca inan bana bircok tanıdıgımdan daha yskın geliyorsunuz

Erken gitmeyi düşünmüyorum daha 5 hafta var belli bi belirtim yok sadece şimdi aşırı tuzlu yiyorum diğer kızlarımda öğrendiğim gibi kusmaya başladım bunda bugün kustum ilk yüzümde sivilceler oluştu bilmiyorum artık inşallah erkektir öğrenince yazarım canım
Umarım erkektir cnm
16. Hafta ideal
Rabbim gönlüne göre versin
Ögrenene kadar bı sitres oluyo insan
Umarım su gibi gecer bu günler sana

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım guruba bende erkek bebek için doktora gidiyorum ben bişey sormak istyrm kadın doğumcum yum 18 ml iken çatlatma iğnesi vurdu bi sonraki gün ilişki önerdi 4 gün boyunca hergün olucak dedi sizce tek seferlik ilişkimi yoksa doktorun söylediğimi doğru ha bide erkek bebek takibini yaptırdığını söylüyor doktorum
Hosgeldin cnm
Çatlama iğnesi ile ilgili bi bilgm yok
Rabbim gönlüne göre wersin.
Deneme yolları farklı amac aynı
Umarım hayırlı bir erkek evladın olur🤲

Ederim cnm yeni kuran okudum rabbım okuduklarımızın yüzü duyu hürmetine sana ve bu gurupta olan olmayan tum erkek veya kız isteyen kardeşlerimize hayırlı salıh ve salıha evlatlar nasıp etsin
Umarım hamilesindir cnm
Rabbim dualarını kabul etsin
Hiç birinizi tanımıyorum ama dertler ortak olunca inan bana bircok tanıdıgımdan daha yskın geliyorsunuz
Amin canım amin yüz kere bin kere amin
Hayırlı sağlıklı Salih oglumz olsun ve tüm evlatlarımız Salih sağlıklı olsun.denemeden
Bir hafta sonra kan testi yaptırsam çıkarmi ki
Senin belirtilerin nelerdi ilk hamile kalırksn

Amin canım amin yüz kere bin kere amin
Hayırlı sağlıklı Salih oglumz olsun ve tüm evlatlarımız Salih sağlıklı olsun.denemeden
Bir hafta sonra kan testi yaptırsam çıkarmi ki
Senin belirtilerin nelerdi ilk hamile kalırksn
Ben ilk onuncu gun yapmıstım cok silik bi cızgı gördüm
Ama emin olamadım tabii
Adetime bi hafta kala elimdeki ovu. Testlerinden yaptım her gecen gun daha da koyu oldu o zaman anladım hamıle oldugumu
Belirtiye gelınce cok üsüdüm cnm
Denıze gitmiştik hatta tirtir titredim
Giremedim ayaklarım üsüdü normalde de
Sık ıdrar mide hassasiyeti
Ama tabı üc aydır korunmadıgınız için her ay bekledigimden acaba mı dedım ıhtımal wermedim
Bide tek ilişki olmustu olmaz dedım
Hiç umudum yoktu
Rabbim nasıp etti
Umarım hamılesındır sende sabret bıraz daha

Ben ilk onuncu gun yapmıstım cok silik bi cızgı gördüm
Ama emin olamadım tabii
Adetime bi hafta kala elimdeki ovu. Testlerinden yaptım her gecen gun daha da koyu oldu o zaman anladım hamıle oldugumu
Belirtiye gelınce cok üsüdüm cnm
Denıze gitmiştik hatta tirtir titredim
Giremedim ayaklarım üsüdü normalde de
Sık ıdrar mide hassasiyeti
Ama tabı üc aydır korunmadıgınız için her ay bekledigimden acaba mı dedım ıhtımal wermedim
Bide tek ilişki olmustu olmaz dedım
Hiç umudum yoktu
Rabbim nasıp etti
Umarım hamılesındır sende sabret bıraz daha
Canım ayak üşümesi bende de var birde hep sol tarafımda bir olaylar meydana geliyor 🤗🙏 diliyorum oğlum yerleşiyordur. Ama sol taraf kız diye okudum hayrılısi artık 💙💙

Kızlar bir arkadaşım balon patlatmış instegramda.. içinden maviler çıkıyor rabbim hepimize hayırla nasip etsin.
Öyle cinsiyet partisi falan yapmam ama bir balon alıp eşimle patlamak. İstiyorum içimde istek paylaşmak istedim 🙏💙
Bende aldım cnm
Konfeti balon pasta
Kızlarım ve esimle aıle arası ufak bı kutlama yaptık
Benim ufaklık cok ıstıyordu anne konfeti al gel dedı ben dr. Giderken
Kız veya erkek onun gönlü olsun diye alacaktım zaten rabbım bide erkek nasıp edince daha da mutlu olduk tabii

Canım ayak üşümesi bende de var birde hep sol tarafımda bir olaylar meydana geliyor 🤗🙏 diliyorum oğlum yerleşiyordur. Ama sol taraf kız diye okudum hayrılısi artık 💙💙
Canım bence o tamamen uydurma benım üçincü kız sağdaydı dierlerini hatırlamıyorum ama
Sonuc kız bu da bı solda bı sagda

Bende aldım cnm
Konfeti balon pasta
Kızlarım ve esimle aıle arası ufak bı kutlama yaptık
Benim ufaklık cok ıstıyordu anne konfeti al gel dedı ben dr. Giderken
Kız veya erkek onun gönlü olsun diye alacaktım zaten rabbım bide erkek nasıp edince daha da mutlu olduk tabii
Maşallah size canım bizde aile aike arası eşim kizim ben yapcaz Allah izin verirse ☺️

Canım bence o tamamen uydurma benım üçincü kız sağdaydı dierlerini hatırlamıyorum ama
Sonuc kız bu da bı solda bı sagda
Valla kızı sağda mi solda mi hatrlamiyrum umarum dediğim gibi hikayedir ☺️🤗

X