Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Eşim bilirmiscesine hiç tepki vermedi hayırlısı dedi.yok ben vajinaya hicbirsey yapmadım. Pikten once 5gun cinsel perhiz oldu etki kuru bakliyatli bol karbonhidratli seyler yedik .bizim iki deneme oldu ama ilk açılma ve bir sonraki gün daha garanti sanki .keçiboynuzu özü ikimizde yedik
Canım sen kahvaltıda neler yedin ?

K kbryummy bide süt yoğurt başka neler yemedin ? Yeşillik ? Roka falan yedin mi ? Her yemeğin yanında illa pilav makarna olur bizde onlarda asit yapar vücudu herşey bahane tabi Rabbim ol der olur ama en azından vesile kılsın rabbim

K kbryummy bide süt yoğurt başka neler yemedin ? Yeşillik ? Roka falan yedin mi ? Her yemeğin yanında illa pilav makarna olur bizde onlarda asit yapar vücudu herşey bahane tabi Rabbim ol der olur ama en azından vesile kılsın rabbim
Yooo ben makarna pilav yedim eşimde yedi hatta deneme yaptığımız gün etli nohut ,pilav, salata vardı akşam yemegimizde😅

Ayran, yoğurt,peynir eşimde bende 3 4 hafta yemedik .asitli içecek içtik kahve içtik

Ayyy 🥰çok.sagol.canim inan sersem hır haldeyim ruyada gibiyim 🙄
Canım biz 6 aylık olduk doktor tam kendini gösterdi demesine rağmen hala tam inanamiyorum ben gerçi 2 defa gitti 8 haftalıkken ve 16 haftalıkken gittim önümüzdeki hafta gidicem insAllah

Canım biz 6 aylık olduk doktor tam kendini gösterdi demesine rağmen hala tam inanamiyorum ben gerçi 2 defa gitti 8 haftalıkken ve 16 haftalıkken gittim önümüzdeki hafta gidicem insAllah
Oh oh kocaman olmuştur simdi. Gerçekten bu inanama meselesi tek bende değil o zaman 🤦🏻‍♀️Iyi sabrediyorsun maşallah sana 🤗

Kızlar Esra ezmeci tuzlu su demekki benim oğlum oldu yazanlar yalanda değilmiş K kbryummy bacım yaptı gördük tuzlu suyu yapmamız gerek
Bende esra ezmeciyi takip ediyorum valla kadının verdiği bilgiler gerçekten güzel biraz ailede sıkıntılarım vardı çok şükür azaldı tabi ben ilk Rabbime sığınırım tesbihler çekip Kuran okuyup namazda sürekli dua ederim tuzlu suyu bende yapıyorum faydası oluyo sadece cocuk için değil kişinin kendini mutlu hissetmesi için bile etkilu🥰

Hayırlı günler kızlar
Bugun burda hawa cokkk güzel bahardan kalma gibi
Sizinde hawanız hep bahar olsun inş.
Dualarınız kabul olsun ahiriniz evvelinizden hayırlı olsun
Güzel haberler alın
❤️🤗
Bende kızlarla cıkıp dolaşcam
Bu güzel hawayı kacırmamak lazımm ☺️

X