Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Amin Allah razı olsun inşallah Rabbım hepinize yaşatsın hayırlı erkek evlat müjdesini. İnanın halen hayal gibi çok değişik bir duygu yemek yiyemiyorum heyecandan inşallah hepiniz yaşarsınız Rabbım her isteyene versin dualarim sizinle 🤗💙🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ayy maşallah 🧿 bende istiyorum hemde çok hayırlısı ile... Eşin ne tepki verdi canım.
Birde sorum olacaktı ilişkiden önce tuzlu su yi Belden aşağı öylesine mi dökecez yoksa vajinanin içine mi bitaz açık oldu kusura bakma süper anneler 2011 de birisi vajinanin içine şırınga ile karbonatlı su dökün yazmış da merak ettim ona cesaret edemem heral de..
Ve birde keçi boynuzu özü var bende pekmez değil özü imiş onu bende mi içecem.
Pik i buluna kadar 24 saatte birmi test yapmak lazım...Yumurtalama uuzn sürerse iki ilişki dha mi iyi olur çok ay çok soru sordum

K kbryummy o kadar mutlu oldum ki Gözlerim doldu hayırlısıyla sağsalim al kucağına bacım Rabbim bizlerede göstersin bu sevinci uzun sağlıklı ömrü olsun inşAllah ❤️🤲🧿🧿

Ay çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah 💙bizlerede nasip olsun benimde 3kızım var🤲
Amin canım amin bak bu saat oldu heyecandan uyuyamıyorum öğrendiğim iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum 🙄şimdi diyorum değişir mi cinsiyeti oyle olanlar var mıdır ayyy kafam fena .başım ağrıyor saat olacak 3bende halen uyku yok

K kbryummy o kadar mutlu oldum ki Gözlerim doldu hayırlısıyla sağsalim al kucağına bacım Rabbim bizlerede göstersin bu sevinci uzun sağlıklı ömrü olsun inşAllah ❤️🤲🧿🧿
Amin canım amin valla bende çok değişik hisler içindeyim.inanamiyorum ,uyuyamiyorum ne olacak bilmem🙄Rabbim hepinize nasip etsin .🤲🏻kesin erkek dedi ama değişmez demi 😒

Amin canım amin valla bende çok değişik hisler içindeyim.inanamiyorum ,uyuyamiyorum ne olacak bilmem🙄Rabbim hepinize nasip etsin .🤲🏻kesin erkek dedi ama değişmez demi 😒
Değişmez cnm Allah'ın izniyle
Dr kız söyleyince erkek cıkan duydum da erkekken kız cıkan ender
Ki seninki her yerini bi güzel göstermiş maşaAllah ☺️
Rabbim olmayan gönülden isteyen herkese nasıp etsin ❤️

Benımde bugün saat 3 te ayrıntılı war
Plesenta aşsgıdaydı inşaAllsh cıkmıstır
Bı haftadır yatma modundayım ev işleri üstünkörü
Bide buyuk kızımın sınıfında korona cıkmıs oda evde bu ara yardım edıyo ev işlerine
Umarım dinlenmem etkili olmustur da cıkmıstır
Dualarınızı beklıyorum kızlarrr 🙄
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun🤲

Bide buyuk kızımın sınıfında korona cıkmıs oda evde bu ara yardım edıyo ev işlerine
İnşallah çıkmıştır canım Rabbim rast getirsin istediğin gibi olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

İnşallah çıkmıştır cnm🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Maşaallah canim hayirli uğurlu olsun, sağlıcakla kucağına al minnosunu , canim 6 7 yada 8 haftalikken ultrason kağıdından bakınca ramzi teorisi tuttu mu ,sağ sol meselesi varya canim
Benim ramzi ,cin ,Rus hepsi kız diyordu en son ikra meyra var o da kiz dedi ama Allah ne dediyse o çok şükür erkek haberini aldık 🤲🏻

Ayy maşallah 🧿 bende istiyorum hemde çok hayırlısı ile... Eşin ne tepki verdi canım.
Birde sorum olacaktı ilişkiden önce tuzlu su yi Belden aşağı öylesine mi dökecez yoksa vajinanin içine mi bitaz açık oldu kusura bakma süper anneler 2011 de birisi vajinanin içine şırınga ile karbonatlı su dökün yazmış da merak ettim ona cesaret edemem heral de..
Ve birde keçi boynuzu özü var bende pekmez değil özü imiş onu bende mi içecem.
Pik i buluna kadar 24 saatte birmi test yapmak lazım...Yumurtalama uuzn sürerse iki ilişki dha mi iyi olur çok ay çok soru sordum
Eşim bilirmiscesine hiç tepki vermedi hayırlısı dedi.yok ben vajinaya hicbirsey yapmadım. Pikten once 5gun cinsel perhiz oldu etki kuru bakliyatli bol karbonhidratli seyler yedik .bizim iki deneme oldu ama ilk açılma ve bir sonraki gün daha garanti sanki .keçiboynuzu özü ikimizde yedik

X