Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Öyle korkuyorum ki canım beni en iyi sizler anlarsınız doktora gitmek istemiyorum hele dün geceki rüyadan sonra elim yüreğimde
Sakin rüyalara takilma ben erkek görünce hep kızım oldu bu sefer de erkek gördüm sonra kız gördüm karıştı rüyalarım çok stres yaptım o rüyadan sonra ama çok şükür oyle çok dua ettim ve sevdiklerim o kadar çok dua ettiler ki buradaki arkadaşlarda o yüzden dualar teheccutler kuran çok yalvardım Rabbime .inşallah buradaki herkes bu duyguyu yaşasın amin

Merhaba ben de yeni üye oldum adınıza çok sevindim inşaallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu bizlerde buraya oğlumuz oluyor diye yazarız inşaallah kimin duasının kabul olacağı belli olmaz ben burada isteyen bütün kardeşlerim için dua ediyorum

Amin Allah razı olsun inşallah Rabbım hepinize yaşatsın hayırlı erkek evlat müjdesini. İnanın halen hayal gibi çok değişik bir duygu yemek yiyemiyorum heyecandan inşallah hepiniz yaşarsınız Rabbım her isteyene versin dualarim sizinle

Tahmin edebiliyorum hayalî bile bizi mutlu ediyorken haklı mutluluğunuzun tadını çıkartın kaçıncı çocuğunuz bu

canım hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun oğluş nasip olsun
Evet canım gittim hayırlısıyla erkek çok şükür Rabbım hepinize yaşatsın
Yaa biliyordum en başından belliydi maşaallah berakallah canım sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun darısı bana be isteyen tüm kardeşlerimize nasip olsun
Tuzlu suyu nasıl yaptın canım anlatır mısın denemeden kaç saat önce nasıl uyguladın? Nette birinin tarifiydi sanırım ismini söylemiştin unuttum hatırlıyor musun tekrar yazar mısın canım

Amin canım aminnn Rabbım burada olan herkese hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin o duyguyu hepimize yaşatsın ben kucağıma alana kadar inanamayacagim galiba
Aminn canım kardeşim Aminnnn
İnsan öyle olur sanırım doğana kadar acaba mı diye düşünür ama tadını çıkar eviniz mavilerle dolsun artık sağlıkla doğsun oğluşun alıştır kendini artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…