Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Slm canlar nasılsınız ben hala karın ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum bu hamileliğim iki kızımdan çok farklı diğerlerinde hemen kusmaya başladım serumla ayakta duruyodum bunda daha hiç kusmadım hafif miğde bulantıları var sadece bilemiyorum ümitlenmek istemiyorum ama kısmet bakalım artık dün gece ilk defa rüyada doğum yaptığımı ve bir kızımın olduğunu gördüm bakalım doğrusumu tersimi çıkacak birde eşim doğum hediyesi altın kolye almıştı rüyamda yorumlayan varmı rüyamı

Hayırlısı olsun cnm senin için rabbim gönlünden geçeni kucagına almayı nasıp etsin
Bende ruyamda kızın olcak dıyorlardı
Hatta esimin bi akrabası kızım oldugunu benım uzuldugumu görmüş tersi cıktı
Peygamber efendimiz (S.A.V) rüya bir kuş gibidir, neye yorarsanız oraya uçar gider . buyurmuştur. Bende senın rüyanı kolyeyi oglun olacagına yorumluyorum. Suan kac haftalıksın rüyalsr tersine cıkar oğlun olacak inşaAllah

Amin cnm
Takmamak en dogrusu taktıgımız zamanlarda oldu ama boşverdik rabbime hawale ettik ki en dogrusu bu
Hala aklıma gelır 3. Kızım dogdugunda esım sewdıgınde kv.dem cok sewme dıyıp durdu ogluna yanımda ben yokken daha da ileri gidip bi senin mi war cocugun sewme ne sewıyorsun dıyıp duruyormus
Yani oglu uzulse oglum olmadı dıye bize kötü dawransa sevinecek ve daha neler neler
Yaptıgı ayrımcılıklar aşşalamalar hepsi aklımda
Oglum oluyo dıye sewındıler ama ben isterdimki kızım oldugunda da üzülselerde saglıklı oldugu için swmelerı ayırmamalarını isterdim
Ams malesef jafaları cok farklı calısıyo

O kadar haklısın ki canım boş verelim biz bu kötü insanları bizim sevgimiz yeter de artar yavrularımıza Allah büyük çok şükür bak senin dualarını geri çevirmemiş darısı bizim başımıza inşallah sende sağ salim kucakla oğlunu

Expresso nasılsın canım Tazeanneeee s
İyiz canım.rüyalara hiç takılma bence ben erkek bebek te kız bebek te görüyorum sürekli. Ancak doktor sana kesin cinsiyetini söyler onun dışında hiç bir şey kesin sonuç veremez. Sen kaçıncı haftada cinsiyeti öğreneceksin canım beli olunca yaz buraya .

Aminnn inşallah 9.haftanın içindeyim

Geç öğrenmeyi düşünüyorum çünkü iki kızımdada değişti

Evet kızlar söz verdiğim gibi simdi ne yaptım ne ettim hepsini anlatacağım. Öncelikle Rabbım hepinize hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin .Biz 4.ye niyet edince 3kizim var bu arada haftalarca süt süt ürünleri yemedik ikimizde ve keçiboynuzu özü yedik sabah akşam bir yemek kaşığı. Sonra ovulasyon testi yaptım pik görünce 4saat sonra oldu 5gunluk perhizle bir gün ara verildi ertesi sabah oldu o gün test yaptım catlamaydi ve yumurtaligima birsey girdigini hissettim. Yumurtlama günü ve ertesi gün tuzlu su döktüm vücuduma öyle yattım.

İyiyim cnm. Nedense cinsiyet konusunda umutsuzum biraz. Bu yüzden, bu konudan uzaklaşmaya çalışıyorum, başka şeylerle zaman geçiriyorum. Sen nasılsın
Evet canım gittim hayırlısıyla erkek çok şükür Rabbım hepinize yaşatsın
Çok sevindim cnm. Seninkinin erkek olacağını biliyordum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bende iyiyim canım bugün yine test yaptım baya koyulaşmış hamileyim yani sen niye öyle düşünürsunki bence seninde bebeğin erkek keşke sorsaydın doktora cinsiyeti. ben 15 haftlık olunca öğrenecem inşallah herşeyin hayırlısı. nasibimizde ne varsa onu yaşayacaz inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…