Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Bende iyiyim canım bugün yine test yaptım baya koyulaşmış hamileyim yani 🥰 sen niye öyle düşünürsunki bence seninde bebeğin erkek keşke sorsaydın doktora cinsiyeti. ben 15 haftlık olunca öğrenecem inşallah herşeyin hayırlısı. nasibimizde ne varsa onu yaşayacaz inanki 🤲🏻
Ağzın bal yesin cnm. İnşallah öyledir, hep dua ediyorum🙏🏻🙏🏻🙏🏻. Sana da hayırlı olsun🥰🥰🥰. İnşallah oğlum oluyor haberini de verirsin😍

Evet canım gittim hayırlısıyla erkek 🥰🤗çok şükür Rabbım hepinize yaşatsın 💙🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ayy canım gözün aydın çok sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın 🤗 sen tuzlu suyu normal de ne zamandır yapıyordun ve ne sıklıkla yapıyordun bende onu merak ediyorum

İyiyim cnm. Nedense cinsiyet konusunda umutsuzum biraz. Bu yüzden, bu konudan uzaklaşmaya çalışıyorum, başka şeylerle zaman geçiriyorum. Sen nasılsın

Çok sevindim cnm💙💙💙. Seninkinin erkek olacağını biliyordum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏🏻🙏🏻🙏🏻🧿
Canim senin bebiste erkek insllah senin usg bakinca erkek hissetim direk insllah yanilmiyordur rabbim nasip ettiyse neden olmasin cnm insllah sende oğluşum oluyor diye yazarsin🥰🤲💙

Bende iyiyim canım bugün yine test yaptım baya koyulaşmış hamileyim yani 🥰 sen niye öyle düşünürsunki bence seninde bebeğin erkek keşke sorsaydın doktora cinsiyeti. ben 15 haftlık olunca öğrenecem inşallah herşeyin hayırlısı. nasibimizde ne varsa onu yaşayacaz inanki 🤲🏻
Ayy ne güzel cnm rabbim tamamini erdirsin Insllah saglikla kese ve kalp atsiisnida duyarsin bebisin

Canim senin bebiste erkek insllah senin usg bakinca erkek hissetim direk insllah yanilmiyordur rabbim nasip ettiyse neden olmasin cnm insllah sende oğluşum oluyor diye yazarsin🥰🤲💙
Siz böyle konuştukça umudum artıyor, çok sağolun, iyiki varsınız🥰🥰🥰. İnşallah yanılmıyorsundur💙Bazı ultrason resimleri beni şüpheye düşürdü. O yüzden hiç bakmıyorum, sadece dua ediyorum artık🙏🏻🙏🏻🙏🏻.

İyiyim cnm. Nedense cinsiyet konusunda umutsuzum biraz. Bu yüzden, bu konudan uzaklaşmaya çalışıyorum, başka şeylerle zaman geçiriyorum. Sen nasılsın

Çok sevindim cnm💙💙💙. Seninkinin erkek olacağını biliyordum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏🏻🙏🏻🙏🏻🧿
Rabbım sizi de sevindirdin canim ,ümitsizliği hiç sorma inan titreyerek girdim muayeneye 😬

Ayy canım gözün aydın çok sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın 🤗 sen tuzlu suyu normal de ne zamandır yapıyordun ve ne sıklıkla yapıyordun bende onu merak ediyorum
Sagol canim.insalah hepinize nasip olur 🤗🤲🏻Ben her banyoda yaptım canım ve yumurtlama gunu dahil iki gün yine yaptım

X