- 15 Ocak 2014
- 5.914
- 5.117
Aaa çok sevindim o zaman neler yaptığını harfi harfine anlat canım Allahım nolur darısı bize bana nolur rabbim büyük Tabiki hayırlısı ile hayırla sağlıkla kurban olduğum rabbimBen öğrendim canım erkek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa çok sevindim o zaman neler yaptığını harfi harfine anlat canım Allahım nolur darısı bize bana nolur rabbim büyük Tabiki hayırlısı ile hayırla sağlıkla kurban olduğum rabbimBen öğrendim canım erkek
Ağzın bal yesin cnm. İnşallah öyledir, hep dua ediyorum. Sana da hayırlı olsun. İnşallah oğlum oluyor haberini de verirsinBende iyiyim canım bugün yine test yaptım baya koyulaşmış hamileyim yani sen niye öyle düşünürsunki bence seninde bebeğin erkek keşke sorsaydın doktora cinsiyeti. ben 15 haftlık olunca öğrenecem inşallah herşeyin hayırlısı. nasibimizde ne varsa onu yaşayacaz inanki
Ayy canım gözün aydın çok sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın sen tuzlu suyu normal de ne zamandır yapıyordun ve ne sıklıkla yapıyordun bende onu merak ediyorumEvet canım gittim hayırlısıyla erkek çok şükür Rabbım hepinize yaşatsın
Canim senin bebiste erkek insllah senin usg bakinca erkek hissetim direk insllah yanilmiyordur rabbim nasip ettiyse neden olmasin cnm insllah sende oğluşum oluyor diye yazarsinİyiyim cnm. Nedense cinsiyet konusunda umutsuzum biraz. Bu yüzden, bu konudan uzaklaşmaya çalışıyorum, başka şeylerle zaman geçiriyorum. Sen nasılsın
Çok sevindim cnm. Seninkinin erkek olacağını biliyordum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ayy ne güzel cnm rabbim tamamini erdirsin Insllah saglikla kese ve kalp atsiisnida duyarsin bebisinBende iyiyim canım bugün yine test yaptım baya koyulaşmış hamileyim yani sen niye öyle düşünürsunki bence seninde bebeğin erkek keşke sorsaydın doktora cinsiyeti. ben 15 haftlık olunca öğrenecem inşallah herşeyin hayırlısı. nasibimizde ne varsa onu yaşayacaz inanki
Siz böyle konuştukça umudum artıyor, çok sağolun, iyiki varsınız. İnşallah yanılmıyorsundurBazı ultrason resimleri beni şüpheye düşürdü. O yüzden hiç bakmıyorum, sadece dua ediyorum artık.Canim senin bebiste erkek insllah senin usg bakinca erkek hissetim direk insllah yanilmiyordur rabbim nasip ettiyse neden olmasin cnm insllah sende oğluşum oluyor diye yazarsin
İnşallah sen ben tüm kalbi bekleyenler buraya oğlum oluyor diye yazarız canım bolll boll DuaAğzın bal yesin cnm. İnşallah öyledir, hep dua ediyorum. Sana da hayırlı olsun. İnşallah oğlum oluyor haberini de verirsin
Sağol canım Allah razı olsun sende selametle kucağına alırsın inşallah oğlunu. 8 haftm dolunca doktora gitmeyi düşünüyorum.Ayy ne güzel cnm rabbim tamamini erdirsin Insllah saglikla kese ve kalp atsiisnida duyarsin bebisin
Canim o kadar çok sevindimki anlatamam kendimin olmuş gibibizede dua et olurmuEvet canım gittim hayırlısıyla erkek çok şükür Rabbım hepinize yaşatsın
Amin amin cnm benim insllah sende oğluşum oluyor diye yazarsin buraya rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyuSağol canım Allah razı olsun sende selametle kucağına alırsın inşallah oğlunu. 8 haftm dolunca doktora gitmeyi düşünüyorum.
İnşallah Aminnnnİnşallah sen ben tüm kalbi bekleyenler buraya oğlum oluyor diye yazarız canım bolll boll Dua
Rabbım sizi de sevindirdin canim ,ümitsizliği hiç sorma inan titreyerek girdim muayeneyeİyiyim cnm. Nedense cinsiyet konusunda umutsuzum biraz. Bu yüzden, bu konudan uzaklaşmaya çalışıyorum, başka şeylerle zaman geçiriyorum. Sen nasılsın
Çok sevindim cnm. Seninkinin erkek olacağını biliyordum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sagol canim inşallah hepinizin oglu olur aminMaşşallah çoookkk sevindimmm
Yazdım canim neler yaptığımıAaa çok sevindim o zaman neler yaptığını harfi harfine anlat canım Allahım nolur darısı bize bana nolur rabbim büyük Tabiki hayırlısı ile hayırla sağlıkla kurban olduğum rabbim
Ayyy çok.sagol.canim inan sersem hır haldeyim ruyada gibiyimCanim o kadar çok sevindimki anlatamam kendimin olmuş gibibizede dua et olurmu
Sagol canim.insalah hepinize nasip olur Ben her banyoda yaptım canım ve yumurtlama gunu dahil iki gün yine yaptımAyy canım gözün aydın çok sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın sen tuzlu suyu normal de ne zamandır yapıyordun ve ne sıklıkla yapıyordun bende onu merak ediyorum
Cok sagol canimMaşşallah çoookkk sevindimmm
Amin canım çok sagol sana da hayırlı doğumlar nasip olsunHayırla sağlıkla gelsin canim paşan çok sevindim rabbimm isteyen herkese nasip etsin
Canim sen denemeyi yaparken bana testleri atmıştın ama hatırlamıyorum sen t cizgisi çok koyu olunca denemiştim dimiAyyy çok.sagol.canim inan sersem hır haldeyim ruyada gibiyim
Öyle korkuyorum ki canım beni en iyi sizler anlarsınız doktora gitmek istemiyorum hele dün geceki rüyadan sonra elim yüreğimdeSagol canim inşallah hepinizin oglu olur amin