Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Öyle korkuyorum ki canım beni en iyi sizler anlarsınız doktora gitmek istemiyorum hele dün geceki rüyadan sonra elim yüreğimde
Sakin rüyalara takilma ben erkek görünce hep kızım oldu bu sefer de erkek gördüm sonra kız gördüm karıştı rüyalarım çok stres yaptım o rüyadan sonra ama çok şükür 🤲🏻oyle çok dua ettim ve sevdiklerim o kadar çok dua ettiler ki buradaki arkadaşlarda o yüzden dualar teheccutler kuran çok yalvardım Rabbime .inşallah buradaki herkes bu duyguyu yaşasın amin 💙🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Evet kızlar söz verdiğim gibi simdi ne yaptım ne ettim hepsini anlatacağım. Öncelikle Rabbım hepinize hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin🤗💙🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 .Biz 4.ye niyet edince 3kizim var bu arada haftalarca süt süt ürünleri yemedik ikimizde ve keçiboynuzu özü yedik sabah akşam bir yemek kaşığı. Sonra ovulasyon testi yaptım pik görünce 4saat sonra oldu 5gunluk perhizle bir gün ara verildi ertesi sabah oldu o gün test yaptım catlamaydi ve yumurtaligima birsey girdigini hissettim. Yumurtlama günü ve ertesi gün tuzlu su döktüm vücuduma öyle yat

Sakin rüyalara takilma ben erkek görünce hep kızım oldu bu sefer de erkek gördüm sonra kız gördüm karıştı rüyalarım çok stres yaptım o rüyadan sonra ama çok şükür 🤲🏻oyle çok dua ettim ve sevdiklerim o kadar çok dua ettiler ki buradaki arkadaşlarda o yüzden dualar teheccutler kuran çok yalvardım Rabbime .inşallah buradaki herkes bu duyguyu yaşasın amin 💙🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Merhaba ben de yeni üye oldum adınıza çok sevindim inşaallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu bizlerde buraya oğlumuz oluyor diye yazarız inşaallah 😊 kimin duasının kabul olacağı belli olmaz ben burada isteyen bütün kardeşlerim için dua ediyorum

Merhaba ben de yeni üye oldum adınıza çok sevindim inşaallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu bizlerde buraya oğlumuz oluyor diye yazarız inşaallah 😊 kimin duasının kabul olacağı belli olmaz ben burada isteyen bütün kardeşlerim için dua ediyorum
Amin Allah razı olsun inşallah Rabbım hepinize yaşatsın hayırlı erkek evlat müjdesini. İnanın halen hayal gibi çok değişik bir duygu yemek yiyemiyorum heyecandan inşallah hepiniz yaşarsınız Rabbım her isteyene versin dualarim sizinle 🤗💙🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Amin Allah razı olsun inşallah Rabbım hepinize yaşatsın hayırlı erkek evlat müjdesini. İnanın halen hayal gibi çok değişik bir duygu yemek yiyemiyorum heyecandan inşallah hepiniz yaşarsınız Rabbım her isteyene versin dualarim sizinle 🤗💙🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Tahmin edebiliyorum hayalî bile bizi mutlu ediyorken haklı mutluluğunuzun tadını çıkartın 😊 kaçıncı çocuğunuz bu

@Expresso nasılsın canım Tazeanneeee Tazeanneeee s

İyiz canım.rüyalara hiç takılma bence ben erkek bebek te kız bebek te görüyorum sürekli. Ancak doktor sana kesin cinsiyetini söyler onun dışında hiç bir şey kesin sonuç veremez. Sen kaçıncı haftada cinsiyeti öğreneceksin canım beli olunca yaz buraya .
😍😍 canım hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun oğluş nasip olsun 🤲🏻💙
Evet canım gittim hayırlısıyla erkek 🥰🤗çok şükür Rabbım hepinize yaşatsın 💙🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Yaa biliyordum en başından belliydi 😍😍😍 maşaallah berakallah canım sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 😍😍😍😍 darısı bana be isteyen tüm kardeşlerimize nasip olsun 🤲🏻💙
Evet kızlar söz verdiğim gibi simdi ne yaptım ne ettim hepsini anlatacağım. Öncelikle Rabbım hepinize hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin🤗💙🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 .Biz 4.ye niyet edince 3kizim var bu arada haftalarca süt süt ürünleri yemedik ikimizde ve keçiboynuzu özü yedik sabah akşam bir yemek kaşığı. Sonra ovulasyon testi yaptım pik görünce 4saat sonra oldu 5gunluk perhizle bir gün ara verildi ertesi sabah oldu o gün test yaptım catlamaydi ve yumurtaligima birsey girdigini hissettim. Yumurtlama günü ve ertesi gün tuzlu su döktüm vücuduma öyle yattım.
Tuzlu suyu nasıl yaptın canım anlatır mısın denemeden kaç saat önce nasıl uyguladın? Nette birinin tarifiydi sanırım ismini söylemiştin unuttum hatırlıyor musun tekrar yazar mısın canım 🥰

Amin canım aminnn 🤗🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻Rabbım burada olan herkese hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin o duyguyu hepimize yaşatsın 🤗💙🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻ben kucağıma alana kadar inanamayacagim galiba🤭
Aminn canım kardeşim Aminnnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
İnsan öyle olur sanırım doğana kadar acaba mı diye düşünür 🤭 ama tadını çıkar eviniz mavilerle dolsun artık sağlıkla doğsun oğluşun alıştır kendini artık 🧿😘🎈

X