Evet hem koyu olunca hemde bir gün sonra catlamada . Benim yumurtlama uzun sürdü ikingun sürdüCanim sen denemeyi yaparken bana testleri atmıştın ama hatırlamıyorum sen t cizgisi çok koyu olunca denemiştim dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hem koyu olunca hemde bir gün sonra catlamada . Benim yumurtlama uzun sürdü ikingun sürdüCanim sen denemeyi yaparken bana testleri atmıştın ama hatırlamıyorum sen t cizgisi çok koyu olunca denemiştim dimi
Tm cnm saolEvet hem koyu olunca hemde bir gün sonra catlamada . Benim yumurtlama uzun sürdü ikingun sürdü
Tamam canım çok teşekkür ederim kayıt ettim bugün reglim 5.gunu çok heyecanlıymYazdım canim neler yaptığımı
Sakin rüyalara takilma ben erkek görünce hep kızım oldu bu sefer de erkek gördüm sonra kız gördüm karıştı rüyalarım çok stres yaptım o rüyadan sonra ama çok şükür oyle çok dua ettim ve sevdiklerim o kadar çok dua ettiler ki buradaki arkadaşlarda o yüzden dualar teheccutler kuran çok yalvardım Rabbime .inşallah buradaki herkes bu duyguyu yaşasın aminÖyle korkuyorum ki canım beni en iyi sizler anlarsınız doktora gitmek istemiyorum hele dün geceki rüyadan sonra elim yüreğimde
Merhaba,çattan ne kadar sonra saat olarak.Rabbim sag salim kavuştursunEvet hem koyu olunca hemde bir gün sonra catlamada . Benim yumurtlama uzun sürdü ikingun sürdü
Benim hemen tuttu çok test yaptım ama bir türlü deneme yapamadık. Belime bardak vurdurdum tam yumurtlama gunu o bende çok etkili oluyor onu unutmuşum yazayım dedimTamam canım çok teşekkür ederim kayıt ettim bugün reglim 5.gunu çok heyecanlıym
Kaçıncı ayında tuttu hemen tutarmi acaba
İkinci çizgi belliydi ama silinmişti diğerine göre saat olarak bilemiyorum ama çünkü sadece bir kere test yaptım o günMerhaba,çattan ne kadar sonra saat olarak.Rabbim sag salim kavuştursun
Teşekkür ediyorum... Sağlıkla kavuşunİkinci çizgi belliydi ama silinmişti diğerine göre saat olarak bilemiyorum ama çünkü sadece bir kere test yaptım o gün
Amin inşallah size de nasip olsun sağlıkla yumurtlamaniz uzun sürüyorsa ilk acilmada ve silinmede deneyin inşallahTeşekkür ediyorum... Sağlıkla kavuşun
Canımm gözün aydınnBen öğrendim canım erkek
Aminnn canimm çok sagol çok şükür artık değişmez herhalde kesin erkek dedi 15hafta idrar torbası dedi ona bile baktıCanımm gözün aydınn
Rabbım hayırlı evlat eylesin senın adına coookk sewındım
Benımde içine erkek doğuyordu
Rabbım herkese nasıp etsın
Evet kızlar söz verdiğim gibi simdi ne yaptım ne ettim hepsini anlatacağım. Öncelikle Rabbım hepinize hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin .Biz 4.ye niyet edince 3kizim var bu arada haftalarca süt süt ürünleri yemedik ikimizde ve keçiboynuzu özü yedik sabah akşam bir yemek kaşığı. Sonra ovulasyon testi yaptım pik görünce 4saat sonra oldu 5gunluk perhizle bir gün ara verildi ertesi sabah oldu o gün test yaptım catlamaydi ve yumurtaligima birsey girdigini hissettim. Yumurtlama günü ve ertesi gün tuzlu su döktüm vücuduma öyle yat
Merhaba ben de yeni üye oldum adınıza çok sevindim inşaallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu bizlerde buraya oğlumuz oluyor diye yazarız inşaallah kimin duasının kabul olacağı belli olmaz ben burada isteyen bütün kardeşlerim için dua ediyorumSakin rüyalara takilma ben erkek görünce hep kızım oldu bu sefer de erkek gördüm sonra kız gördüm karıştı rüyalarım çok stres yaptım o rüyadan sonra ama çok şükür oyle çok dua ettim ve sevdiklerim o kadar çok dua ettiler ki buradaki arkadaşlarda o yüzden dualar teheccutler kuran çok yalvardım Rabbime .inşallah buradaki herkes bu duyguyu yaşasın amin
Amin Allah razı olsun inşallah Rabbım hepinize yaşatsın hayırlı erkek evlat müjdesini. İnanın halen hayal gibi çok değişik bir duygu yemek yiyemiyorum heyecandan inşallah hepiniz yaşarsınız Rabbım her isteyene versin dualarim sizinleMerhaba ben de yeni üye oldum adınıza çok sevindim inşaallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu bizlerde buraya oğlumuz oluyor diye yazarız inşaallah kimin duasının kabul olacağı belli olmaz ben burada isteyen bütün kardeşlerim için dua ediyorum
Tahmin edebiliyorum hayalî bile bizi mutlu ediyorken haklı mutluluğunuzun tadını çıkartın kaçıncı çocuğunuz buAmin Allah razı olsun inşallah Rabbım hepinize yaşatsın hayırlı erkek evlat müjdesini. İnanın halen hayal gibi çok değişik bir duygu yemek yiyemiyorum heyecandan inşallah hepiniz yaşarsınız Rabbım her isteyene versin dualarim sizinle
4.cocugum 3kizim var çok şükür iyi ki olmuşlar Rabbım isteyen herkese versin inşallahTahmin edebiliyorum hayalî bile bizi mutlu ediyorken haklı mutluluğunuzun tadını çıkartın kaçıncı çocuğunuz bu
Amin amin cnm sen de sağlıkla kucağına alirsin insllahAmin canım çok sagol sana da hayırlı doğumlar nasip olsun
Canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet canım gittim hayırlısıyla erkek çok şükür Rabbım hepinize yaşatsın
Amin canım aminnn Rabbım burada olan herkese hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin o duyguyu hepimize yaşatsın ben kucağıma alana kadar inanamayacagim galibaCanım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bizlere de dua etmeyi unutma canım
canım hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun oğluş nasip olsun@Expresso nasılsın canım Tazeanneeee s
İyiz canım.rüyalara hiç takılma bence ben erkek bebek te kız bebek te görüyorum sürekli. Ancak doktor sana kesin cinsiyetini söyler onun dışında hiç bir şey kesin sonuç veremez. Sen kaçıncı haftada cinsiyeti öğreneceksin canım beli olunca yaz buraya .
Yaa biliyordum en başından belliydi maşaallah berakallah canım sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun darısı bana be isteyen tüm kardeşlerimize nasip olsunEvet canım gittim hayırlısıyla erkek çok şükür Rabbım hepinize yaşatsın
Tuzlu suyu nasıl yaptın canım anlatır mısın denemeden kaç saat önce nasıl uyguladın? Nette birinin tarifiydi sanırım ismini söylemiştin unuttum hatırlıyor musun tekrar yazar mısın canımEvet kızlar söz verdiğim gibi simdi ne yaptım ne ettim hepsini anlatacağım. Öncelikle Rabbım hepinize hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin .Biz 4.ye niyet edince 3kizim var bu arada haftalarca süt süt ürünleri yemedik ikimizde ve keçiboynuzu özü yedik sabah akşam bir yemek kaşığı. Sonra ovulasyon testi yaptım pik görünce 4saat sonra oldu 5gunluk perhizle bir gün ara verildi ertesi sabah oldu o gün test yaptım catlamaydi ve yumurtaligima birsey girdigini hissettim. Yumurtlama günü ve ertesi gün tuzlu su döktüm vücuduma öyle yattım.
Aminn canım kardeşim AminnnnAmin canım aminnn Rabbım burada olan herkese hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin o duyguyu hepimize yaşatsın ben kucağıma alana kadar inanamayacagim galiba