- 1 Şubat 2021
- 287
- 224
- 56
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle canim ya keşke şu insanların ağzının ayarı olsa insanı durduk yere sinirlendiriyorlar Allahın adaleti var Çok şükür kimseye beddua etmiyorum diyen desin Allahım bilir en iyisini. Ilk başta çok takıyordum ama hiç takmıyorum her zaman birşeyler diyen oluyor zaten. Daha az önce biri sen oğlanı bulana kadar yaparsın çocuk dedi bende yaparım dedim ya sana ne benim çocuk yapmamdan neyse dediğin gibi burdaki her annenin vardır bu tarz yasadiklari . Rabbim en iyisini bilir hakkimizda hayirlisi insallah Çok teşekkür ederim canım çok sağol güzel duan için rabbim isteyen tüm kullarıma hayırlı salih erkek evlatlar nasip etsin inşallah sana da sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım sağlıkla kavus yavrunaami
Hayırlısı olsun cnm senin için rabbim gönlünden geçeni kucagına almayı nasıp etsinSlm canlar nasılsınız ben hala karın ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum bu hamileliğim iki kızımdan çok farklı diğerlerinde hemen kusmaya başladım serumla ayakta duruyodum bunda daha hiç kusmadım hafif miğde bulantıları var sadece bilemiyorum ümitlenmek istemiyorum ama kısmet bakalım artık dün gece ilk defa rüyada doğum yaptığımı ve bir kızımın olduğunu gördüm bakalım doğrusumu tersimi çıkacak birde eşim doğum hediyesi altın kolye almıştı rüyamda yorumlayan varmı rüyamı
Amin cnmAynen öyle canim ya keşke şu insanların ağzının ayarı olsa insanı durduk yere sinirlendiriyorlar Allahın adaleti var Çok şükür kimseye beddua etmiyorum diyen desin Allahım bilir en iyisini. Ilk başta çok takıyordum ama hiç takmıyorum her zaman birşeyler diyen oluyor zaten. Daha az önce biri sen oğlanı bulana kadar yaparsın çocuk dedi bende yaparım dedim ya sana ne benim çocuk yapmamdan neyse dediğin gibi burdaki her annenin vardır bu tarz yasadiklari . Rabbim en iyisini bilir hakkimizda hayirlisi insallah Çok teşekkür ederim canım çok sağol güzel duan için rabbim isteyen tüm kullarıma hayırlı salih erkek evlatlar nasip etsin inşallah sana da sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım sağlıkla kavus yavruna
O kadar haklısın ki canım boş verelim biz bu kötü insanları bizim sevgimiz yeter de artar yavrularımıza Allah büyük çok şükür bak senin dualarını geri çevirmemiş darısı bizim başımıza inşallah sende sağ salim kucakla oğlunuAmin cnm
Takmamak en dogrusu taktıgımız zamanlarda oldu ama boşverdik rabbime hawale ettik ki en dogrusu bu
Hala aklıma gelır 3. Kızım dogdugunda esım sewdıgınde kv.dem cok sewme dıyıp durdu ogluna yanımda ben yokken daha da ileri gidip bi senin mi war cocugun sewme ne sewıyorsun dıyıp duruyormus
Yani oglu uzulse oglum olmadı dıye bize kötü dawransa sevinecek ve daha neler neler
Yaptıgı ayrımcılıklar aşşalamalar hepsi aklımda
Oglum oluyo dıye sewındıler ama ben isterdimki kızım oldugunda da üzülselerde saglıklı oldugu için swmelerı ayırmamalarını isterdim
Ams malesef jafaları cok farklı calısıyo
İyiz canım.rüyalara hiç takılma bence ben erkek bebek te kız bebek te görüyorum sürekli. Ancak doktor sana kesin cinsiyetini söyler onun dışında hiç bir şey kesin sonuç veremez. Sen kaçıncı haftada cinsiyeti öğreneceksin canım beli olunca yaz buraya .Slm canlar nasılsınız ben hala karın ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum bu hamileliğim iki kızımdan çok farklı diğerlerinde hemen kusmaya başladım serumla ayakta duruyodum bunda daha hiç kusmadım hafif miğde bulantıları var sadece bilemiyorum ümitlenmek istemiyorum ama kısmet bakalım artık dün gece ilk defa rüyada doğum yaptığımı ve bir kızımın olduğunu gördüm bakalım doğrusumu tersimi çıkacak birde eşim doğum hediyesi altın kolye almıştı rüyamda yorumlayan varmı rüyamı
Aminnn inşallah 9.haftanın içindeyimHayırlısı olsun cnm senin için rabbim gönlünden geçeni kucagına almayı nasıp etsin
Bende ruyamda kızın olcak dıyorlardı
Hatta esimin bi akrabası kızım oldugunu benım uzuldugumu görmüş tersi cıktı
Peygamber efendimiz (S.A.V) rüya bir kuş gibidir, neye yorarsanız oraya uçar gider . buyurmuştur. Bende senın rüyanı kolyeyi oglun olacagına yorumluyorum. Suan kac haftalıksın rüyalsr tersine cıkar oğlun olacak inşaAllah
Geç öğrenmeyi düşünüyorum çünkü iki kızımdada değiştiExpresso nasılsın canım Tazeanneeee s
İyiz canım.rüyalara hiç takılma bence ben erkek bebek te kız bebek te görüyorum sürekli. Ancak doktor sana kesin cinsiyetini söyler onun dışında hiç bir şey kesin sonuç veremez. Sen kaçıncı haftada cinsiyeti öğreneceksin canım beli olunca yaz buraya .
Ben öğrendim canım erkekKızlar nasılsınz cinsiyet öğrenmeye giden arkadaşlar varmı yarın
Çok sevindim sizin adiniza darısı bize inşallahEvet canım gittim hayırlısıyla erkek çok şükür Rabbım hepinize yaşatsın
Ay canım çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah tam olarak neler yaptın anlatır mısın canımEvet canım gittim hayırlısıyla erkek çok şükür Rabbım hepinize yaşatsın
Amin canım bu sevinci Rabbim hepinize yasatsinÇok sevindim sizin adiniza darısı bize inşallah
Hayırla sağlıkla gelsin canim paşan çok sevindim rabbimm isteyen herkese nasip etsinEvet canım gittim hayırlısıyla erkek çok şükür Rabbım hepinize yaşatsın
Maşşallah çoookkk sevindimmmEvet canım gittim hayırlısıyla erkek çok şükür Rabbım hepinize yaşatsın
İyiyim cnm. Nedense cinsiyet konusunda umutsuzum biraz. Bu yüzden, bu konudan uzaklaşmaya çalışıyorum, başka şeylerle zaman geçiriyorum. Sen nasılsınExpresso nasılsın canım Tazeanneeee s
İyiz canım.rüyalara hiç takılma bence ben erkek bebek te kız bebek te görüyorum sürekli. Ancak doktor sana kesin cinsiyetini söyler onun dışında hiç bir şey kesin sonuç veremez. Sen kaçıncı haftada cinsiyeti öğreneceksin canım beli olunca yaz buraya .
Çok sevindim cnm. Seninkinin erkek olacağını biliyordum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet canım gittim hayırlısıyla erkek çok şükür Rabbım hepinize yaşatsın
Gözünaydın.Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş oğlunuEvet canım gittim hayırlısıyla erkek çok şükür Rabbım hepinize yaşatsın
Bende iyiyim canım bugün yine test yaptım baya koyulaşmış hamileyim yani sen niye öyle düşünürsunki bence seninde bebeğin erkek keşke sorsaydın doktora cinsiyeti. ben 15 haftlık olunca öğrenecem inşallah herşeyin hayırlısı. nasibimizde ne varsa onu yaşayacaz inankiİyiyim cnm. Nedense cinsiyet konusunda umutsuzum biraz. Bu yüzden, bu konudan uzaklaşmaya çalışıyorum, başka şeylerle zaman geçiriyorum. Sen nasılsın
Çok sevindim cnm. Seninkinin erkek olacağını biliyordum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin