- 15 Ocak 2014
- 5.914
- 5.117
Normal değer arasında imiş ama hamile birine göre yüksekms yani hamileyken yüksek çıkarsa tehlikeli imişMerhaba sizin tsh mi yüksek çıktı. Benim düşük çıktı. Bana doktor guatr dedi sizde varmi öyle bisey
Çok teşekkür ederim evet ben de çok seviyorum kızları ama işte şu insanların kötü düşünceleri kötü sözleri yok mu sanki çok kötü birşey kız evlat doğurmak. Allah biliyo ya önce kızım olsun istedim hep oglum da olsun istiyorum nasipse 3. de artık küçük kızım 3 aylık daha ama ben sayfayı takip ediyorum her yazılanı okudum hamileliğim de benim de belirtilerim o kadar farklıydı ki acaba erkek mi diyordum öyle araştırırken denk geldim sayfaya hala da takip ediyorum güzel şeyler paylaşılıyor. Seninde kızların hayırlı olsun bebişinde sağlıkla doğsun inşallah Allah gönlüne göre versin canım kaç haftalık bebişin bide erkek olması için birşeyler yapmış miydinTeşekkür ederim cvp için Öyle tabi ama insan acaba mı diyo iştehayırlı olsun kızlarınız iki kız çok güzel benim en yakın arkadaşlarım oldular rabbim herkese iki meyveyide tattırsın
İnşaAllah rabbim gönlüne göre verirAynen bende size katılıyorum herkes kendi bünyesine göre değişikliği takip etmeli mesela sizde benim tam tersim olmuş bende şuan ayaklar hiç ısınmıyor göğüs uçlarım karardı su içmesem bile idrara çıkıyorum baş ağrısı çekiyorum bunlar kızlarda olmamıştı hayırlısı ya ben bebeği çok özlediğim için şuan çok rahatım huzur var içimde yani
Ah o kız cocuguna laf edenleri bi odaya sokup kıtlesem öylece bıraksam içim acır mı bilmiyorum aslında dahs kötüsü wr aklımda ama neyse her kız annesi böyle durumlarla karsılasmıstır eminimÇok teşekkür ederim evet ben de çok seviyorum kızları ama işte şu insanların kötü düşünceleri kötü sözleri yok mu sanki çok kötü birşey kız evlat doğurmak. Allah biliyo ya önce kızım olsun istedim hep oglum da olsun istiyorum nasipse 3. de artık küçük kızım 3 aylık daha ama ben sayfayı takip ediyorum her yazılanı okudum hamileliğim de benim de belirtilerim o kadar farklıydı ki acaba erkek mi diyordum öyle araştırırken denk geldim sayfaya hala da takip ediyorum güzel şeyler paylaşılıyor. Seninde kızların hayırlı olsun bebişinde sağlıkla doğsun inşallah Allah gönlüne göre versin canım kaç haftalık bebişin bide erkek olması için birşeyler yapmış miydin
Hayirli olsun cnm adet gününde tekrarlarsin testiKızlar merhaba.ben bugün dayanamayıp test yaptım ve silik ama net bir cizgi çıktıbugün 10 .gün dünden beri ağzımda metalik tat var ondan şüphelendiğim için yaptım. Bukadar erken çıkması çok şaşırdım
Hayırlı olsun canım.metalik tat bende 10 haftaya kadar sürdüKızlar merhaba.ben bugün dayanamayıp test yaptım ve silik ama net bir cizgi çıktıbugün 10 .gün dünden beri ağzımda metalik tat var ondan şüphelendiğim için yaptım. Bukadar erken çıkması çok şaşırdım
Sağol canım Allah razı olsun. Aynen öyle yapacam canım senin İlk belirtin neydi?Hayirli olsun cnm adet gününde tekrarlarsin testi
Hayırlı olsun canım.metalik tat bende 10 haftaya kadar sürdü
Teşekkür ederim canım. Hiç sorma ya başladı şimdiden mide bulantısı ve metalik tatHayırlı olsun canım.metalik tat bende 10 haftaya kadar sürdü
Hayırlı olsun canımTeşekkür ederim canım. Hiç sorma ya başladı şimdiden mide bulantısı ve metalik tat
Senin daha cinsiyet beli olmadı mı canım
Göğüste hafif sizlamaydi cnm daha sonra adet günüm geçtikten sonra belirtiler çıkmaya başladıSağol canım Allah razı olsun. Aynen öyle yapacam canım senin İlk belirtin neydi?
16 hafta tamamlandığında giderim inşTeşekkür ederim canım. Hiç sorma ya başladı şimdiden mide bulantısı ve metalik tat
Senin daha cinsiyet beli olmadı mı canım
Sağol Allah razı olsun canımHayırlı olsun canım
Düzelir cnm insAllah hiç canını sıkma sanırım.gorumceminkide bu haflaradan sonra düzeldiErken zamanlarda düzelme olabıkıyormus ama benımkı 22 haftalık oldu düzelir mi bilmiyorum
Daha önce warmıydı böyle bişey bilmiyorum
Doktorum hiç bahsetmedi düzelir diyemi bahsetmedi acaba
Bakalım önümüzdeki salı anlasılır herşey
Hakkımızda hayırlısı olsun
Yasta ilerledikce her gebelik baska oluyo
Rabbim tamamına erdirsin inş.
Olabilir cnm benimde 3. Gebeligim 3 kizim var ilk kızımda da ikizlerimdede çok daha fazla rahattım bu hamileligimde aşırı mide bulantısı sindirememe sıkıntısı aşırı halsizlik falan oldu hayırlısıyla oğlum olacak Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin cnmMerhaba hanımlar sizlere bir sorum olucak benim 2 kızım var biri 10 diğeri 8 yaşımda şimdi 3. Hamileyim kızlarda sabah bulantılarım çok oluyodu bunda hiç hamile değilmişim gibi bide bunda yerleşme lekesi geldi kızlarda böyle bişey olmamıştı cinsiyet farklılığından mı böyledir yoksa alakası yokmudur
anladım canım ilk hangi belirtti başladı bide benim sağ kasığımda ağrı var sabahtan beri acaba yumurtlama sağdanmıydı sen kendinde böyle bir şey hisetinmiGöğüste hafif sizlamaydi cnm daha sonra adet günüm geçtikten sonra belirtiler çıkmaya başladı
Mide bulantisi cnm sonra kanamam olunca belirtiyi falan hepten unuttumanladım canım ilk hangi belirtti başladı bide benim sağ kasığımda ağrı var sabahtan beri acaba yumurtlama sağdanmıydı sen kendinde böyle bir şey hisetinmi
Aynen öyle canim ya keşke şu insanların ağzının ayarı olsa insanı durduk yere sinirlendiriyorlar Allahın adaleti var Çok şükür kimseye beddua etmiyorum diyen desin Allahım bilir en iyisini. Ilk başta çok takıyordum ama hiç takmıyorum her zaman birşeyler diyen oluyor zaten. Daha az önce biri sen oğlanı bulana kadar yaparsın çocuk dedi bende yaparım dedim ya sana ne benim çocuk yapmamdan neyse dediğin gibi burdaki her annenin vardır bu tarz yasadiklari . Rabbim en iyisini bilir hakkimizda hayirlisi insallahAh o kız cocuguna laf edenleri bi odaya sokup kıtlesem öylece bıraksam içim acır mı bilmiyorum aslında dahs kötüsü wr aklımda ama neyse her kız annesi böyle durumlarla karsılasmıstır eminim
Hayatımızda hiç etkisi olmayan komsu dahi bu konuda laf söylemeye cürret edebiliyo
Helede eltinin oglu warsa ayrımcılık yapılması kıyas kacınılmaz oluyo
Sabret sen cnm dua et kötüler olmasa iyinin bi anlamı kalmazdı
Kucucuk bi melegi sırf kız diye ayırt edenlere küçümseyenlere rabbim veriri elbet cezasını
Bu konuda burdakı herkes dertldir emin ol
Umarım hayırlı erkek evlat rabbim sana da nasıp eder