La fontaine
Biz gelince hep burdayiz,Adı kaybedenler kulübü 😏
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Kasım 2021
- 749
- 558
Demekki erken degıl gec yumurtlamıssın neden bıraktın kı test yapamyıKızlar ben bir konuda bilgi alabilir miyim
Ben geçen ay ovulasyon testi denedim fakat test 12.13.14.15. Hep t silik çıktı bende demekki erken yumurtaldm diye testi yapmadım ama eğer 11.gun olsaydı şuan adet olmuş olacaktım olmadım (hamile degilim çok eminim eşim göreve gitmişti ben kendimi denemek için test yaptım) neyse demem oki yumurtaladan önce ve sonra bu test hep silik mi çıkıyor
Yumurtlaman bi gun sürüyorsa etçrtesi gun evet hemen silinir ama mesela ben ilk yaptıgımda üç gün sürmüştü yumurtlamaKızlar ben bir konuda bilgi alabilir miyim
Ben geçen ay ovulasyon testi denedim fakat test 12.13.14.15. Hep t silik çıktı bende demekki erken yumurtaldm diye testi yapmadım ama eğer 11.gun olsaydı şuan adet olmuş olacaktım olmadım (hamile degilim çok eminim eşim göreve gitmişti ben kendimi denemek için test yaptım) neyse demem oki yumurtaladan önce ve sonra bu test hep silik mi çıkıyor
Devam etmedim canım nede olsa olmaz diyeDemekki erken degıl gec yumurtlamıssın neden bıraktın kı test yapamyı
Düzenli adet olanların bile yum. Tarıhı degısıyo kaldikı sen dört gün denemişsin sadece
Ovu. Testi düzenli kullanırsan işe yarar yoksa önceki yaptıklarında hep çöp olur
Bı gun bıle kacırmaman lazım ben hergun aynı saatte yapmaya özen gösterdim
Ve cok zewklı gelmiştı bana bu testleeı yapmak
Suan adet olmayı bekle adetten yıkandıgın gunde dahıl 4. Gunu testlerı yapmaya basla eger duzenlı adet oluyorsan ama düzensizse yıkanır yıkanmaz basla üç saat sıvı alma
Sonra yap testı
Umarım bı dahakı denemende ile yarar cnm
İnşallah öyledir cnm. Öğrenmeye korkuyorum diyelim.Çok geçmiş olsun canım dikkat et yat bol bol kiloya pek takılma
bana da erkek gibi geldi ama neden Dr tahmin etsin istemiyorsn ben meraktan çatlarım galiba
İnşallah cnmExpresso kuzum burda bir çıkıntı görüyorum insllah yanilmiyorumdur içime erkek bebis doğdu rabbim hayirla sanada nasip etsin cnm
Hayirlisi olsun cnm kurban olduğum rabbim gönlündekini nasip etsin cnm insllah oğluşun geliyordur cnmİnşallah cnm. Ikra meyra da bunlara göre erkek dedi ama öncekilrde kıza benziyor demişti.
Amin cnm benim. Çok istiyorum Rabb’im biliyor. Nasip eder İnşallahHayirlisi olsun cnm kurban olduğum rabbim gönlündekini nasip etsin cnm insllah oğluşun geliyordur cnm
Rabbim sabrının mükafatını verecektik cnm insllahAmin cnm benim. Çok istiyorum Rabb’im biliyor. Nasip eder İnşallah
Rüyamda kendim için yattigim zaman seninkini görmüştüm hatirliyorsan yazmıştım sana canım erkek inşallah Rabbim Salih hayırlı evlat versin canım bizim için de bol bol dua edin hayırlısıyla oglanmis dediğin günleri de görürüz inşallah seninle aramızda 4 gün vardı maalesef benim için daha vakti değilmişİnşallah cnm, ağzın bal yesin. İnşallah sizin dediğiniz çıkar. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin. Bunları da videodan çektim.
Hepiniz cansınızBende erkeğe benzettim inşallah hayırlı sağlıklı erkek evlat olur.Expresso içini ferah tut darısı başıma
Hatırlamaz mıyım cnm, yazmıştın bana. Kaybını yazınca çok üzülmüştum, kısmet değilmiş. Böyle yatınca görülen rüyalar tutarmış. İnşallah bende de tutar cnm. Sen de ben de en yakın zamanda oğlum oluyor diye yazarızRüyamda kendim için yattigim zaman seninkini görmüştüm hatirliyorsan yazmıştım sana canım erkek inşallah Rabbim Salih hayırlı evlat versin canım bizim için de bol bol dua edin hayırlısıyla oglanmis dediğin günleri de görürüz inşallah seninle aramızda 4 gün vardı maalesef benim için daha vakti değilmişRabbim sana bana isteyen herkese o güzel duyguları tattirir inşallah sağlıkla gelsin oğlun
Merhaba kızlar uzun süredir giremiyorum nasıl gidiyor kimler hamiş kaldı bilemiyorum ama hepinizin Allah gönlüne göre versin benim kızım ay parçam büyüyor. Hoşgeldincanım sen eskilerdensin bende yeniyim burda. Yum takibi falanmı yapmıştım?
Masallah minik prensese annesiMerhaba kızlar uzun süredir giremiyorum nasıl gidiyor kimler hamiş kaldı bilemiyorum ama hepinizin Allah gönlüne göre versin benim kızım ay parçam büyüyor.
Canım ben erkeğe benzettim ay hadi İnşallah yaİnşallah cnm, ağzın bal yesin. İnşallah sizin dediğiniz çıkar. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin. Bunları da videodan çektim.
Erkek bu ilk resimde erkeğe çok benziyor canım inşallah doğru tahmin olur aminnnnİnşallah cnm, ağzın bal yesin. İnşallah sizin dediğiniz çıkar. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin. Bunları da videodan çektim.
İnşallah cnm benim. Videodan çektim, kordon da olabilir mi diye düşünüyorum. Hayırlısı olsunCanım ben erkeğe benzettim ay hadi İnşallah ya
AminnnnErkek bu ilk resimde erkeğe çok benziyor canım inşallah doğru tahmin olur aminnnn
Canım korkma insAllah bir sıkıntı olmaz benim gorumceminde plesantasida rahim ağzına çok ýakindi kendini çok yorma uzan ayaklarını falan yukarıya kaldır doktor ona öyle demişti ve sonra düzeldi plesenta yukarıya cıktı dikkat et hatta mümkünse ilişki bile kolay kolay olmasın cnm inşallah düzelir bebisinin kilosuda iyi cnm maşallah onaKızlar benim dün dr. Randewum wardı
Plesenta rahim ağzını kapatmış dedi dr.
Acaba düzelirmi ki 21.5 günlük olduk
Kanamam yok ama jasık agrım cok fazla
Ayrıntılıdan sonra degerlendirecekmiş
Bide kılosu az gibi geldi bana 430 gr.
Boşamı tasalanıyorum bilmiyorum