Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Demekki erken degıl gec yumurtlamıssın neden bıraktın kı test yapamyı
Düzenli adet olanların bile yum. Tarıhı degısıyo kaldikı sen dört gün denemişsin sadece
Ovu. Testi düzenli kullanırsan işe yarar yoksa önceki yaptıklarında hep çöp olur
Bı gun bıle kacırmaman lazım ben hergun aynı saatte yapmaya özen gösterdim
Ve cok zewklı gelmiştı bana bu testleeı yapmak
Suan adet olmayı bekle adetten yıkandıgın gunde dahıl 4. Gunu testlerı yapmaya basla eger duzenlı adet oluyorsan ama düzensizse yıkanır yıkanmaz basla üç saat sıvı alma
Sonra yap testı
Umarım bı dahakı denemende ile yarar cnm

Yumurtlaman bi gun sürüyorsa etçrtesi gun evet hemen silinir ama mesela ben ilk yaptıgımda üç gün sürmüştü yumurtlama
Sonraki yaptıgımda bı gun sürdu
Tabı bı gün sürmesinde havuç suyununda etkisi oldugunu düsünüyorum
Ama bilmiyorum cunku ıkı ay kullandım tek ovu testını ıkıncı kullanmamda hamile kaldım cok sukur darısı senın basına

Devam etmedim canım nede olsa olmaz diye
Bu ay yapayım reglim çok düzenidir sanırım geç yumurtaldm o zaman çünkü düşünüyorum şuan regl olmadığıma göre erken yumurtlama olmamış

Expresso kuzum burda bir çıkıntı görüyorum insllah yanilmiyorumdur içime erkek bebis doğdu rabbim hayirla sanada nasip etsin cnm

Eklentiler

• Screenshot_20211228-143734_Chrome.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 53
İnşallah cnm, ağzın bal yesin. İnşallah sizin dediğiniz çıkar. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin. Bunları da videodan çektim.
Rüyamda kendim için yattigim zaman seninkini görmüştüm hatirliyorsan yazmıştım sana canım erkek inşallah Rabbim Salih hayırlı evlat versin canım bizim için de bol bol dua edin hayırlısıyla oglanmis dediğin günleri de görürüz inşallah seninle aramızda 4 gün vardı maalesef benim için daha vakti değilmiş Rabbim sana bana isteyen herkese o güzel duyguları tattirir inşallah sağlıkla gelsin oğlun

Hatırlamaz mıyım cnm, yazmıştın bana. Kaybını yazınca çok üzülmüştum, kısmet değilmiş. Böyle yatınca görülen rüyalar tutarmış. İnşallah bende de tutar cnm. Sen de ben de en yakın zamanda oğlum oluyor diye yazarız

Merhaba kızlar uzun süredir giremiyorum nasıl gidiyor kimler hamiş kaldı bilemiyorum ama hepinizin Allah gönlüne göre versin benim kızım ay parçam büyüyor.
Masallah minik prensese annesi sen nasilsin cnm
Benim doğuma az kaldi insllah saglikla zamaninda gelir bebisim
Evet cnm yeni arkadaslar geldi hamile olan da var yumurtlama takibi yapanda
Amin canim rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin

Canım korkma insAllah bir sıkıntı olmaz benim gorumceminde plesantasida rahim ağzına çok ýakindi kendini çok yorma uzan ayaklarını falan yukarıya kaldır doktor ona öyle demişti ve sonra düzeldi plesenta yukarıya cıktı dikkat et hatta mümkünse ilişki bile kolay kolay olmasın cnm inşallah düzelir bebisinin kilosuda iyi cnm maşallah ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…