Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Merhaba kızlar, arada yazıyorum surekli takip ediyorum ama. Erkek bebek icin biseyler yapıyordum . Geçen ay yumurtam çatlamış mi diye doktora gittik bana polikistik over olduğumu söyledi. Bu ay tekrar başka doktora gittim kan verdim ve tsh düşük t3 ve t4 hormonlarım yüksek cikmiw henüz doktora göstermedim ama internette arastirdigima göre hipertroid olduğumu öğrendim. Bu durumda hamile olmak tehlikeli mi . Bor de prolajtin yüksek cikmis. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Galiba hamile kalınır bebekte zeka geriliği oluyormus .bu hastalıkla ilgili bilgisi olan var mi

Canım korkma insAllah bir sıkıntı olmaz benim gorumceminde plesantasida rahim ağzına çok ýakindi kendini çok yorma uzan ayaklarını falan yukarıya kaldır doktor ona öyle demişti ve sonra düzeldi plesenta yukarıya cıktı dikkat et hatta mümkünse ilişki bile kolay kolay olmasın cnm inşallah düzelir bebisinin kilosuda iyi cnm maşallah ona
Teşekkür ederim cvbın için
İlk duydugumda sasırdım bayagı, endişe ettim ama yapacak bişey yok,dinlenmeye çalısıyorum mümkün oldugunca
Haftaya salı ayrıntılı için randewu aldım
Bakalım ogüne kadar düzelsin diye evde de işleri üstünkörü yapıyorum açıkcası
Görümcen kaç haftalıkken plesenta aşağıda demişleridi acaba

Canım korkma insAllah bir sıkıntı olmaz benim gorumceminde plesantasida rahim ağzına çok ýakindi kendini çok yorma uzan ayaklarını falan yukarıya kaldır doktor ona öyle demişti ve sonra düzeldi plesenta yukarıya cıktı dikkat et hatta mümkünse ilişki bile kolay kolay olmasın cnm inşallah düzelir bebisinin kilosuda iyi cnm maşallah ona
İlk duydugumda sasırdım bayagı, endişe ettim ama yapacak bişey yok,dinlenmeye çalısıyorum mümkün oldugunca
Görümcen kaç haftalıkken plesenta aşağıda demişleridi
Merhaba kızlar, arada yazıyorum surekli takip ediyorum ama. Erkek bebek icin biseyler yapıyordum . Geçen ay yumurtam çatlamış mi diye doktora gittik bana polikistik over olduğumu söyledi. Bu ay tekrar başka doktora gittim kan verdim ve tsh düşük t3 ve t4 hormonlarım yüksek cikmiw henüz doktora göstermedim ama internette arastirdigima göre hipertroid olduğumu öğrendim. Bu durumda hamile olmak tehlikeli mi . Bor de prolajtin yüksek cikmis. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Galiba hamile kalınır bebekte zeka geriliği oluyormus .bu hastalıkla ilgili bilgisi olan var mi
Allah şifa versin cnm yazdıgın seyler önemli
Eger zeka geriliği diyorsa tedavini ol öyle hamile kal cnm
Allah korusun istenmeyen sonuçlar çıkabilir senin için
Dier yazdıkların hakkında bi bilgim yok ama polikistik over için inst takip ettiğim bi sayfa wardı
Ona dmden yazarsan sonuclarınıda atarsan bılgı werır
Dr.ların cocuk sahıbı olamazsın dedıklerı bıle hamıle cocuk sahıbı
Kadın cok yardımcı oluyor
Sayfanın adı Bir gebenin gunlugu
Takip etmeni öneririm
Umarım yardımcı olabılmısımmdır

İlaç başlayacaksın, hamile kaldıktan sonrada ilaca devam ediliyor. Bir sıkıntı olmuyor, merak etme.

Görümcen kaç haftalıkken plesenta aşağıda demişleridi

Allah şifa versin cnm yazdıgın seyler önemli
Eger zeka geriliği diyorsa tedavini ol öyle hamile kal cnm
Allah korusun istenmeyen sonuçlar çıkabilir senin için
Dier yazdıkların hakkında bi bilgim yok ama polikistik over için inst takip ettiğim bi sayfa wardı
Ona dmden yazarsan sonuclarınıda atarsan bılgı werır
Dr.ların cocuk sahıbı olamazsın dedıklerı bıle hamıle cocuk sahıbı
Kadın cok yardımcı oluyor
Sayfanın adı Bir gebenin gunlugu
Takip etmeni öneririm
Umarım yardımcı olabılmısımmdır
Çok teşekkürler

Görümcen kaç haftalıkken plesenta aşağıda demişleridi acaba
Valla cnm tam hatırlamıyorum.ama bir kaç hafta sonra duzeldi

Valla cnm tam hatırlamıyorum.ama bir kaç hafta sonra duzeldi
Erken zamanlarda düzelme olabıkıyormus ama benımkı 22 haftalık oldu düzelir mi bilmiyorum
Daha önce warmıydı böyle bişey bilmiyorum
Doktorum hiç bahsetmedi düzelir diyemi bahsetmedi acaba
Bakalım önümüzdeki salı anlasılır herşey
Hakkımızda hayırlısı olsun
Yasta ilerledikce her gebelik baska oluyo
Rabbim tamamına erdirsin inş.

Merhaba hanımlar sizlere bir sorum olucak benim 2 kızım var biri 10 diğeri 8 yaşımda şimdi 3. Hamileyim kızlarda sabah bulantılarım çok oluyodu bunda hiç hamile değilmişim gibi bide bunda yerleşme lekesi geldi kızlarda böyle bişey olmamıştı cinsiyet farklılığından mı böyledir yoksa alakası yokmudur 😅

Merhaba hanımlar sizlere bir sorum olucak benim 2 kızım var biri 10 diğeri 8 yaşımda şimdi 3. Hamileyim kızlarda sabah bulantılarım çok oluyodu bunda hiç hamile değilmişim gibi bide bunda yerleşme lekesi geldi kızlarda böyle bişey olmamıştı cinsiyet farklılığından mı böyledir yoksa alakası yokmudur 😅
Yerleşme lekesi olursa erkek olur diye okumuştum grupta ama kesin değildir heralde . Herhangi bisey yaptınız mı erkek olması için dua diyet ovulasyon

Mrb benimkide yüksek çıktı yani normal ama hamile birine göre yüksekmis.
4 çıktı
Bugün başka bir Dr ile görüştüm şuan için sorun yok hamile olursanız ztaen ilaç ile düşürülür dedi. Gebelik öncesi birşey yapmaya gerek yok ddi

Mrb sanki bende yerleşme kanaması olanlar erkek diye duydum ama emin değilim sadece bir kişide şahit oldum bize de dua edin olur mu sağlıklı doğumlar

Canım merhaba. Benim ilk kızımda yerleşme kanaması olmuştu ikinci de olmamıştı ilk kızımda bir kere bile mide bulantim olmadı ikinci kızımda hep mide bulantısı çektim ilaçla durabildim ilk hamileliğim o kadar güzel geçti ikinci de daha ağırdım her yerim ağrıyordu. Ikisi de kız olmasına rağmen iki hamileliğim de o kadar farklıydı ki . Bence cinsiyetle kesin bir bağlantısı olmuyor böyle şeylerin sadece rastlantısal oluyor. Umarım gönlündeki olur hayırlısı olsun inşallah 🤗

İnşaAllah cinsiyet farkındandır diyelim biz
Benımde tam tersi kızlarda hep lekelenme olmustu bu hamıleliğimde olmadı
Aralarında öyle büyük farklar yoktu ama ufak tefek farklar bende de wardı
Rabbim gönlündekini hayırlı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsin ❤️

Mrb sanki bende yerleşme kanaması olanlar erkek diye duydum ama emin değilim sadece bir kişide şahit oldum bize de dua edin olur mu sağlıklı doğumlar
Benın tam tersi hep kızlarda lekelenme oldu hatta sonuncusunda dokuz ay dewam etti
Ama şöylede bişey war kızda şöyle erkekte böyle demek yerine koz doguranlar kendılerıne göre farkı aramalı bence
Mesela benım kızlarda göğüslerim hep sönuktü bu gebelıgımde dolgunlastı ucları karardı
Bu gebelıgımde basından berı cok usudum özellikle ayaklarım yaz ayı olmasına ramen
Sık idrar bide
Yani farkı kendi hamileliğine göre arayabılır herkes bence

Canım merhaba. Benim ilk kızımda yerleşme kanaması olmuştu ikinci de olmamıştı ilk kızımda bir kere bile mide bulantim olmadı ikinci kızımda hep mide bulantısı çektim ilaçla durabildim ilk hamileliğim o kadar güzel geçti ikinci de daha ağırdım her yerim ağrıyordu. Ikisi de kız olmasına rağmen iki hamileliğim de o kadar farklıydı ki . Bence cinsiyetle kesin bir bağlantısı olmuyor böyle şeylerin sadece rastlantısal oluyor. Umarım gönlündeki olur hayırlısı olsun inşallah 🤗
Teşekkür ederim cvp için Öyle tabi ama insan acaba mı diyo işte 😂 hayırlı olsun kızlarınız iki kız çok güzel benim en yakın arkadaşlarım oldular rabbim herkese iki meyveyide tattırsın

Benın tam tersi hep kızlarda lekelenme oldu hatta sonuncusunda dokuz ay dewam etti
Ama şöylede bişey war kızda şöyle erkekte böyle demek yerine koz doguranlar kendılerıne göre farkı aramalı bence
Mesela benım kızlarda göğüslerim hep sönuktü bu gebelıgımde dolgunlastı ucları karardı
Bu gebelıgımde basından berı cok usudum özellikle ayaklarım yaz ayı olmasına ramen
Sık idrar bide
Aynen bende size katılıyorum herkes kendi bünyesine göre değişikliği takip etmeli mesela sizde benim tam tersim olmuş bende şuan ayaklar hiç ısınmıyor göğüs uçlarım karardı su içmesem bile idrara çıkıyorum baş ağrısı çekiyorum bunlar kızlarda olmamıştı hayırlısı ya ben bebeği çok özlediğim için şuan çok rahatım huzur var içimde yani 😄

Sık idrar bide
Aynen canım haklısın gerçi benim kuzenim iki gebeliği de farklı geçti ikiside oğlu oldu ilkinde bulanti falan yoktu ikinci de bulantı oldu hepimiz kız dedik yine oğlu oldu. Ki çok hemde çok kız istiyordu

Mrb benimkide yüksek çıktı yani normal ama hamile birine göre yüksekmis.
4 çıktı
Bugün başka bir Dr ile görüştüm şuan için sorun yok hamile olursanız ztaen ilaç ile düşürülür dedi. Gebelik öncesi birşey yapmaya gerek yok ddi
Merhaba sizin tsh mi yüksek çıktı. Benim düşük çıktı. Bana doktor guatr dedi sizde varmi öyle bisey

Kizlar merhaba kadinndoguma gittim bugün prolaktin 26 çıktı en üst seviyede ama doktor yüksek değil dedi. Guatr var dedi bir de boyle olup hamile kalan var mı. Bunay deneme yapmayı düşünüyordum ne yapacağım bilmiyorum

X