Canım korkma insAllah bir sıkıntı olmaz benim gorumceminde plesantasida rahim ağzına çok ýakindi kendini çok yorma uzan ayaklarını falan yukarıya kaldır doktor ona öyle demişti ve sonra düzeldi plesenta yukarıya cıktı dikkat et hatta mümkünse ilişki bile kolay kolay olmasın cnm inşallah düzelir bebisinin kilosuda iyi cnm maşallah ona
Teşekkür ederim cvbın için
İlk duydugumda sasırdım bayagı, endişe ettim ama yapacak bişey yok,dinlenmeye çalısıyorum mümkün oldugunca
Haftaya salı ayrıntılı için randewu aldım
Bakalım ogüne kadar düzelsin diye evde de işleri üstünkörü yapıyorum açıkcası
Görümcen kaç haftalıkken plesenta aşağıda demişleridi
Merhaba kızlar, arada yazıyorum surekli takip ediyorum ama. Erkek bebek icin biseyler yapıyordum . Geçen ay yumurtam çatlamış mi diye doktora gittik bana polikistik over olduğumu söyledi. Bu ay tekrar başka doktora gittim kan verdim ve tsh düşük t3 ve t4 hormonlarım yüksek cikmiw henüz doktora göstermedim ama internette arastirdigima göre hipertroid olduğumu öğrendim. Bu durumda hamile olmak tehlikeli mi . Bor de prolajtin yüksek cikmis. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Galiba hamile kalınır bebekte zeka geriliği oluyormus .bu hastalıkla ilgili bilgisi olan var mi
Allah şifa versin cnm yazdıgın seyler önemli
Eger zeka geriliği diyorsa tedavini ol öyle hamile kal cnm
Allah korusun istenmeyen sonuçlar çıkabilir senin için
Dier yazdıkların hakkında bi bilgim yok ama polikistik over için inst takip ettiğim bi sayfa wardı
Ona dmden yazarsan sonuclarınıda atarsan bılgı werır
Dr.ların cocuk sahıbı olamazsın dedıklerı bıle hamıle cocuk sahıbı
Kadın cok yardımcı oluyor
Sayfanın adı Bir gebenin gunlugu
Takip etmeni öneririm
Umarım yardımcı olabılmısımmdır