- 30 Ocak 2019
- 1.429
- 1.562
Tam arıyordum grubu etiketlenmişim teşekkür ederim yeni grup taze kan gibi iyi gelsin hepimize inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminBismillahirrahmanirrahim yeni topik hayirli uğurlu saglikli erkek bebisli olsun
Ay inşallah canım uğurlu gelsin hepimizeBismillahirrahmanirrahim yeni topik hayirli uğurlu saglikli erkek bebisli olsun
Amin inşaallahBismillahirrahmanirrahim yeni topik hayirli uğurlu saglikli erkek bebisli olsun
Amin amin hayirlisi ile saglikli erkek bebislerimiz olurTam arıyordum grubu etiketlenmişim teşekkür ederim yeni grup taze kan gibi iyi gelsin hepimize inşaallah
Nasıl yapcaz cnmAy inşallah canım uğurlu gelsin hepimize
Kızlar 2021 de gebelik planlayanlar yazında ilk seyfaya adınızı yazıyım. Sonra karşısına erkek bebek inşallah
Seni yazdım canım ilk sayfada ilk yorumdaPek anlamıyorum
Geçen sefer bir bayan bundan bahsetmişti özellikle eşi sarımsak ve bal yiyormuş erkek bebeğe hamile şu an Darısı başımıza inşaallahErkekler için bal ve çiğ sarmısak
Gıdaların döllenme üzerinde önemli etkiye sahip olduğunu belirten bilim adamları, diyetin değiştirilmesinin ve iyi düzenlenmesinin kişinin hamile kalma olasılığını yükseltebileceğini belirtti. Erkeğin de döllenmede kadın kadar önemli rolü bulunduğunu anımsatan Doktor Marilyn Glenville, erkekler için şu tavsiyelerde bulundu:
* Erkekler özellikle çok miktarda meyve-sebze tüketerek spermlerini harekete geçirebilir.
* Palamut gibi yağlı balıkların içindeki omega 3 yağ asitleri sperm kalitesini yükseltir. Bu tür balıkların içindeki maddeler kan dolaşımını da artırır.
* Sarmısağın içinde B vitamini ve selenyum erkeğin doğurganlığını artırıyor. Sarmısağın özellikle çiğ olarak tüketilmesi tavsiye ediliyor.
* Bal doğurganlığı artırıyor. Ayrıca afrodizyak etkisi de bulunuyor.
* Erkekte doğurganlığı artıran diğer besin maddeleri arasında esmer pirinç, tahıllar, avokado ve kırmızı et de bulunuyor.
İnşallah canımGeçen sefer bir bayan bundan bahsetmişti özellikle eşi sarımsak ve bal yiyormuş erkek bebeğe hamile şu an Darısı başımıza inşaallah
Şimdi eşime yedirdim sucuklu 2 yumurta zeytin, peynir, ceviz, bal,sarımsak pekmez,Geçen sefer bir bayan bundan bahsetmişti özellikle eşi sarımsak ve bal yiyormuş erkek bebeğe hamile şu an Darısı başımıza inşaallah
Şimdi eşime yedirdim sucuklu 2 yumurta zeytin, peynir, ceviz, bal,sarımsak pekmez,
Kızlar yeni yeriniz hayırlı olsun
İnşAllah hepimiz gönül muradımıza kavuşuruz Rabbim duası kabul olan kullardan olmayı eylesin
Allahım ilk evvel anneliği tatmamış olan kullarına daha sonra bizler gibi gönül muradı olan kullarına gönlündekini nasip etsin inşallah