Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Maşallah ya bizimkiler kıpır kıpır bakalim bana ne diyecek kalcam falan büyüdü ben diyorum bu da kiz galiba sen yine iyisin 2. Benim 4.😂🤭
Cnm vucud yapısı ıle cinsiyetin baglantısı oldugunu düşünmüyorım
Benim eltimin karnı hep yayvandı kalcası buyurdu her gebeliğinde hep te erkek cocukları
Umarım senınkı erkek olur 🤲🤲

A annekaraca umarım herşey yolundadır sağ sağlim kurtulmuşssunuzdur oğlunu kucağına almışsındır inşallah canım 🤗🤲🤲

Bende doktora gittim Nst de sancım çıktı şimdilik açılmam yok sancılar sıklaşırsa doğuma gel dedi. Dualarınıza muhtacım arkadaşlarım 🙏 inşallah bende sorunsuz bir şekilde doğururum 🤲

A annekaraca umarım herşey yolundadır sağ sağlim kurtulmuşssunuzdur oğlunu kucağına almışsındır inşallah canım 🤗🤲🤲

Bende doktora gittim Nst de sancım çıktı şimdilik açılmam yok sancılar sıklaşırsa doğuma gel dedi. Dualarınıza muhtacım arkadaşlarım 🙏 inşallah bende sorunsuz bir şekilde doğururum 🤲
Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

Yaa canim arkadaşım hayirla saglikla kucağına alirsin insllah mis kokulunu👼🏻 dualarim seninle🤲 zaman su gibi akip gidiyor daha dün test yapiyordun rabbim güzel doğumlar nasip etsin yavrunla evinize sağlıkla dönün inşallah 💕🤲

Yaa canim arkadaşım hayirla saglikla kucağına alirsin insllah mis kokulunu👼🏻 dualarim seninle🤲 zaman su gibi akip gidiyor daha dün test yapiyordun rabbim güzel doğumlar nasip etsin yavrunla evinize sağlıkla dönün inşallah 💕🤲
Amin kuzum Allah razı olsun, zaman çok hızlı gerçekten nasıl geçti hiç anlamadım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gönlümüzdekileri ömrümüzde görmeyi nasip etsin hayırlısıyla güzel Allah'ım inşallah 🤲🤗🤗

X