Evet canım çıkıyordu. Hatta cubuk testle beraber yaptım sabah bu sekilde çıktıCanım testin bence bugün pik yapar gibi
Bu iki testi her defasında aynı anda yaptın mı hep bu fark çıkıyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım çıkıyordu. Hatta cubuk testle beraber yaptım sabah bu sekilde çıktıCanım testin bence bugün pik yapar gibi
Bu iki testi her defasında aynı anda yaptın mı hep bu fark çıkıyor mu?
Tamam canm tesekkur ederim sabah yaptığım testte buTamam cnm atarsin testlerini buraya kizlarla yorumlariz
Kaç günde bir adet oluyorsunTamam canm tesekkur ederim sabah yaptığım testte bu
30 günde bir adet bittikten 4 gün sonra başladı canım testeCanım 14.gün yum olmuş gibi anlıyorum testlerden ama adet bitimi hemen başladıysa bazı kişilerde adet bitimi de t bi süre koyu çıkar.Testler kuru olduğu için de çok sağlıklı sonuç söylemek doğru değil ilk 10 dkk sonrası foro çeksin arkadaşın onları görelim. Birde testleri hergün aynı saatte sıvıya dikkat ederek yapmasını söyle. Birde döngüsü kaç güne bir oluyor?
Canım ben üstteki teste çok güvenemedim senin testin pik yapar bugün. Devam et keisn pik görürsün benceEvet canım çıkıyordu. Hatta cubuk testle beraber yaptım sabah bu sekilde çıktı
Eki Görüntüle 2973551
Oo yumurtan cok iyi aman kacirma bugun 3 saat bir yap testi cnmTestim pik yaptı kizlar. Doktora da gttim 21 mm dedi yumurta icin
Eki Görüntüle 2973596
29 günde bir oluyorumKaç günde bir adet oluyorsun
Test yapmaya devam edicem. Deneme için de bilemedim. Gecen ay ilk silinmede denedim tutmadiOo yumurtan cok iyi aman kacirma bugun 3 saat bir yap testi cnm
Degerlendirmeyi nasil düşünüyorsun
iki gün içinde piki görürsün o zaman29 günde bir oluyorum
Canım geçen ay ilk silinmede deneme yaptıysan bence şuan dene yani en son bi test daha yap eğer ki bu testten bı tık daha açılma olmuşsa hemen deneme yap çok geç kalma derim benTestim pik yaptı kizlar. Doktora da gttim 21 mm dedi yumurta icin
Eki Görüntüle 2973596
Genelde silinmeyi ilk pikten 24 saat sonra gördüm ama deneyim mi ki. 2 ay da da ole olduCanım geçen ay ilk silinmede deneme yaptıysan bence şuan dene yani en son bi test daha yap eğer ki bu testten bı tık daha açılma olmuşsa hemen deneme yap çok geç kalma derim ben
Canım her ay aynı düzen olmuyor malesef ki teste göre hareket et bence. Yapınca atarsın bakarız. Stres olma ama stres olumsuz etkiliyorGenelde silinmeyi ilk pikten 24 saat sonra gördüm ama deneyim mi ki. 2 ay da da ole oldu
Canım komşumun bugün yaptığı test senin dediğin gibi kurumadan çektimCanım her ay aynı düzen olmuyor malesef ki teste göre hareket et bence. Yapınca atarsın bakarız. Stres olma ama stres olumsuz etkiliyor
Canım sanki koyulaşacak gibi geldi bana daha önceki yaptıklarını da görseydik bu şekilde daha net bişey söylerdik. Yarın aynı saatte yine yapsın bakalım. Akıntı ağrısı falan var mı acabaCanım komşumun bugün yaptığı test senin dediğin gibi kurumadan çektim
Canim ayın 14 u ve 15 inde varmış akıntısı .. zaten akıntı bitmeye yakın deneme olmuş.. şu anda akıntım yok dedi .. iğne batması gibi oluyomus kasığındaCanım sanki koyulaşacak gibi geldi bana daha önceki yaptıklarını da görseydik bu şekilde daha net bişey söylerdik. Yarın aynı saatte yine yapsın bakalım. Akıntı ağrısı falan var mı acaba
Cnm ne alemdesin kontrol ne zamanBende merak ediyorum canım haftaya kontrol bakalim söylerse öğrenirim cinsiyetini .Amin amin Rabbim hayırlısıyla sağlıkla versin ogluslar hepimize
Yeni gördüm evet pik yapmış bol havuç ye çatlaması içinTestim pik yaptı kizlar. Doktora da gttim 21 mm dedi yumurta icin
Eki Görüntüle 2973596
Benim iki ay tutmadı 3. Ay tuttu ben tek ilişki ve ilk silinmede kaldım hamile bakalım ne olacakTest yapmaya devam edicem. Deneme için de bilemedim. Gecen ay ilk silinmede denedim tutmadi