Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Canım testin bence bugün pik yapar gibi
Bu iki testi her defasında aynı anda yaptın mı hep bu fark çıkıyor mu?
Evet canım çıkıyordu. Hatta cubuk testle beraber yaptım sabah bu sekilde çıktı

20211221_074210.jpg

Canım 14.gün yum olmuş gibi anlıyorum testlerden ama adet bitimi hemen başladıysa bazı kişilerde adet bitimi de t bi süre koyu çıkar.Testler kuru olduğu için de çok sağlıklı sonuç söylemek doğru değil ilk 10 dkk sonrası foro çeksin arkadaşın onları görelim. Birde testleri hergün aynı saatte sıvıya dikkat ederek yapmasını söyle. Birde döngüsü kaç güne bir oluyor?
30 günde bir adet bittikten 4 gün sonra başladı canım teste 🥰

Canım her ay aynı düzen olmuyor malesef ki teste göre hareket et bence. Yapınca atarsın bakarız. Stres olma ama stres olumsuz etkiliyor 😘🤗
Canım komşumun bugün yaptığı test senin dediğin gibi kurumadan çektim

Eklentiler

• IMG_20211221_143913.jpg
    IMG_20211221_143913.jpg
    164,9 KB · Görüntüleme: 39
Canım komşumun bugün yaptığı test senin dediğin gibi kurumadan çektim
Canım sanki koyulaşacak gibi geldi bana daha önceki yaptıklarını da görseydik bu şekilde daha net bişey söylerdik. Yarın aynı saatte yine yapsın bakalım. Akıntı ağrısı falan var mı acaba

Canım sanki koyulaşacak gibi geldi bana daha önceki yaptıklarını da görseydik bu şekilde daha net bişey söylerdik. Yarın aynı saatte yine yapsın bakalım. Akıntı ağrısı falan var mı acaba
Canim ayın 14 u ve 15 inde varmış akıntısı .. zaten akıntı bitmeye yakın deneme olmuş.. şu anda akıntım yok dedi .. iğne batması gibi oluyomus kasığında

Bende merak ediyorum canım haftaya kontrol bakalim söylerse öğrenirim cinsiyetini .Amin amin Rabbim hayırlısıyla sağlıkla versin ogluslar hepimize 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Cnm ne alemdesin kontrol ne zaman
Merakta bırakma bizi cinsiyetini öğrenince haber ver lütfennnn ☺️

X