- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
3 saatte canım sıvıya dikkat etKızlar test pozitif çıktıktan sonra kaç saatte bi test yapılmalı
Sağlıkla kucaginiza alin insallah Rabbim gonlunuze gore versinBende 1 hafta önce ögrendm hamile.oldugumu kizlar Rabbim hepimizin yavrularinida sag salim versin kuvagimiza
Amin insallah gonlune gore olsun hersey cnmTamam canım çok teşekkür ederimTekrarlayayım o zaman yine testleri, ayy çok heyecanlandım, Allah hepimize sağlıklı salih erkek bebekler nasip etsin
İnşallah vardır, daha erken. Ben bu ay deneme yapmadım ama adetim 2 gün gecikti, şaka gibiBilemiyorum ki canım benim büyük kızımda adete 3 gün kala silik çizgi çıkmıştı bir iki gün önce yapsam da çıkarmıştı meselahayırlısı olsun inşallah ama bence yok çünkü his olarak ta hissetmiyorum
Bu sabah ki de negatif canım benim bu ay çöp yaniİnşallah vardır, daha erken. Ben bu ay deneme yapmadım ama adetim 2 gün gecikti, şaka gibi. Mevsimsel herhalde
Gerçekten ikisindende eşit oluyormu ben 2 tane kızım olunca benim kocada y yokmu diye düşünmeye vaslamistimSelam kızlarnasılsınız buaralar sessiz kaldık sanki
Bende araştırmalara devam ediyorum. İnstagram da bir kadın doğum doktoruna denk geldim. Kadının 4 kızı var. Şimdi bu kadın hiç mi yöntem bilmiyor. Hiç mi birşey denemedi. Aklımda deli sorularTutup kocasında yyy yoktur demeyin ikisindende eşit oluyor çünkü
Gerçekten ikisindende eşit oluyormu ben 2 tane kızım olunca benim kocada y yokmu diye düşünmeye vaslamistim
Canım bende kızlarıma zayıf hamile kaldım ama şimdi bende yaklaşık 10 kilo kadar fazlayım umarım bu teori tutarKızlar kaç kiloyla hamile kaldınız erkek ve kız bebeğe hamile olanlar? Erkek bebek için kalori artırın yazıyor bir diyette ama hem alkali beslenip hemde kilo alımı olmuyorKızıma zayıf hamile kalmıştım
Iyim cnm sen nasilsinSelam kızlarnasılsınız buaralar sessiz kaldık sanki
Bende araştırmalara devam ediyorum. İnstagram da bir kadın doğum doktoruna denk geldim. Kadının 4 kızı var. Şimdi bu kadın hiç mi yöntem bilmiyor. Hiç mi birşey denemedi. Aklımda deli sorularTutup kocasında yyy yoktur demeyin ikisindende eşit oluyor çünkü
Yaptım, negatif, tuhaf olurdu zaten. Ama sende vardır belki. Daha erken. Adet günü belli olur. Çok heyecanlı, hayırlısıyla İnşallahBu sabah ki de negatif canım benim bu ay çöp yaniayy hiç ummadığın anda gelmesin oğluşşşş testin yok mu evde yapsana
Belki kız seviyordur. Ne güzel, cıvıl cıvıldır eviSelam kızlarnasılsınız buaralar sessiz kaldık sanki
Hadi ya hayırlısı olsun inşallah canımYaptım, negatif, tuhaf olurdu zaten. Ama sende vardır belki. Daha erken. Adet günü belli olur. Çok heyecanlı, hayırlısıyla İnşallah
Cnm zaten adet belirtileri ile gebelik belirtileri hemen hemen ayni insallah guzel haberlerini aliriz cnm topigin ilk hamişi olursunHadi ya hayırlısı olsun inşallah canımbende o hamişlik hissiyatı yok canım zaten adet belirtilerim bütünüyle mevcut şuan da adete 2 gün kaldı olsa her türlü çıkardı bence
Allah razi olsn canm AminSağlıkla kucaginiza alin insallah Rabbim gonlunuze gore versin
Amin insallah gonlune gore olsun hersey cnm
Kıza zayıf oglana kilolu canım
Canım bende kızlarıma zayıf hamile kaldım ama şimdi bende yaklaşık 10 kilo kadar fazlayım umarım bu teori tutar
Ahh ahhh keşke canım keşke ama bence olmadı bu ay da bakalım nasip geç olsun gönlümüzdeki olsun dimi amaCnm zaten adet belirtileri ile gebelik belirtileri hemen hemen ayni insallah guzel haberlerini aliriz cnm topigin ilk hamişi olursun
Aynen cnm benim sağlıkla gelsin tosun paşalarımızAhh ahhh keşke canım keşke ama bence olmadı bu ay da bakalım nasip geç olsun gönlümüzdeki olsun dimi ama
Ayy inşallah inşallah tosun gibi olsunlarAynen cnm benim sağlıkla gelsin tosun paşalarımız