Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Bende 1 hafta önce ögrendm hamile.oldugumu kizlar Rabbim hepimizin yavrularinida sag salim versin kuvagimiza
Sağlıkla kucaginiza alin insallah Rabbim gonlunuze gore versin
Tamam canım çok teşekkür ederim Tekrarlayayım o zaman yine testleri, ayy çok heyecanlandım, Allah hepimize sağlıklı salih erkek bebekler nasip etsin
Amin insallah gonlune gore olsun hersey cnm

İnşallah vardır, daha erken. Ben bu ay deneme yapmadım ama adetim 2 gün gecikti, şaka gibi. Mevsimsel herhalde

Selam kızlar nasılsınız buaralar sessiz kaldık sanki
Bende araştırmalara devam ediyorum. İnstagram da bir kadın doğum doktoruna denk geldim. Kadının 4 kızı var. Şimdi bu kadın hiç mi yöntem bilmiyor. Hiç mi birşey denemedi. Aklımda deli sorular Tutup kocasında yyy yoktur demeyin ikisindende eşit oluyor çünkü

Gerçekten ikisindende eşit oluyormu ben 2 tane kızım olunca benim kocada y yokmu diye düşünmeye vaslamistim

Canım bende kızlarıma zayıf hamile kaldım ama şimdi bende yaklaşık 10 kilo kadar fazlayım umarım bu teori tutar

Iyim cnm sen nasilsin illaki denemistir cnm bir yontem bizim bir tanıdığımız kadin dogumcu 3 tane kizi var demek ki nasip isi ya birazda bazen de duadan baska çare yok

Bu sabah ki de negatif canım benim bu ay çöp yani ayy hiç ummadığın anda gelmesin oğluşşşş testin yok mu evde yapsana
Yaptım, negatif, tuhaf olurdu zaten. Ama sende vardır belki. Daha erken. Adet günü belli olur. Çok heyecanlı, hayırlısıyla İnşallah

Belki kız seviyordur. Ne güzel, cıvıl cıvıldır evi. Hem çoğu doktor inanmıyor böyle şeylere.

Yaptım, negatif, tuhaf olurdu zaten. Ama sende vardır belki. Daha erken. Adet günü belli olur. Çok heyecanlı, hayırlısıyla İnşallah
Hadi ya hayırlısı olsun inşallah canım bende o hamişlik hissiyatı yok canım zaten adet belirtilerim bütünüyle mevcut şuan da adete 2 gün kaldı olsa her türlü çıkardı bence

Hadi ya hayırlısı olsun inşallah canım bende o hamişlik hissiyatı yok canım zaten adet belirtilerim bütünüyle mevcut şuan da adete 2 gün kaldı olsa her türlü çıkardı bence
Cnm zaten adet belirtileri ile gebelik belirtileri hemen hemen ayni insallah guzel haberlerini aliriz cnm topigin ilk hamişi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…