- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 34
Dua mi atmamiz gerekiyo canim namazimi kildim niyetimiz duamiz ayni zaten ben mi atladim biseyleroRuveydam2015 canım sen duanı atmışmıydın göremedim de
Normalde başka dua topiklerde sırası olan namazını kılar ve duasını da atar bizde niyetine okuyoruzDua mi atmamiz gerekiyo canim namazimi kildim niyetimiz duamiz ayni zaten ben mi atladim biseylero
Evet canim bu niyetle yaptığımız için gerek duymamıştım ismimide attim herkese özelden erkek bebiş nasip eyle ya RabbiNormalde başka dua topiklerde sırası olan namazını kılar ve duasını da atar bizde niyetine okuyoruz
Ama dediğin gibi niyetimiz ve duamız aynı duanı görmeyince sormak istedim sıkıntı yok canım zaten belli niyetimiz ☺
Amin cnm rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı, oğluşlar nasip etsin o sene de bu sene olsun inşaAllahEvet canim bu niyetle yaptığımız için gerek duymamıştım ismimide attim herkese özelden erkek bebiş nasip eyle ya Rabbi
Ben vermeye çalışırken aldımBende 2 3 kilo vermeye çalışıyorum kizlar anlamadim sizi
Yok canım ben sizlerden başka bir hacetimm için dua isteyeceğim
Canım sayılar ve dualar aynı olunca yeni liste yapmadım herkesin duası ve sayı sabit bi benimki farklıRuveydam2015 canım sen duanı atmışmıydın göremedim de
Yok canım ben sizlerden başka bir hacetimm için dua isteyeceğimbenim şuan belli degil 3. Cocuk konusu
Kızlar ne durumdayız yarına bitirelimRuveydam2015 arkadaşımızın duasını
İnşallah canım cümlemizinkini inşallahAnladım canım rabbim kabul etsin duanı hayırlısıyla inşaallah
Aminnn canim Allah razı olsun agzina sağlık cumlemizin insaallahRuveydam2015 canım rabbim sana hayırlı, sağlıklı bir oğlan nasip etsin inşaAllah
Okudum K Khvekokusu20
Yemeyeceğim dedikce insanin aklina düşüyo ya hu haklısın canimBen vermeye çalışırken aldım
Hakkında hayırlısı olsun canımKızlar ben regl oldum
Umutlar önümüzdeki aya kaldı
Allah razı olsun Canim agzina sağlık
Ben bitirdim Allah kabul etsin inşallahKızlar ne durumdayız yarına bitirelimRuveydam2015 arkadaşımızın duasını
Teşekkür ederim canim Allah razı olsun agzina sağlıkBen bitirdim Allah kabul etsin inşallah