- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 34
Canim aminn agzina saglik Allah razı olsun hepimize insaallahRuveydam2015 canım senin için okudum Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih bir erkek evlat nasip etsin inşallah
K Khvekokusu20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim aminn agzina saglik Allah razı olsun hepimize insaallahRuveydam2015 canım senin için okudum Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih bir erkek evlat nasip etsin inşallah
K Khvekokusu20
5 6 kg kadar fazlalık vardı canımKaç kilo fark vardı arada hatırlıyor musun canım? Son üç haftam nasipse denemeye artık hızlı kilo almaya çalışayım bir şekilde
Kizlar neden kilo aliyoruzİnşaallah canım bende kilo almaya çalışıyorum ama zorla üç kilo alabildim şimdilik
Senden de canım Rabbim kabul etsin inşallah duası kabul olan kullarından olalımCanim aminn agzina saglik Allah razı olsun hepimize insaallah
Y leri güçsüzdür yada tamamen akışına bırakmıştır bi çok doktor inanmıyor çünküSelam kızlar nasılsınız buaralar sessiz kaldık sanki
Bende araştırmalara devam ediyorum. İnstagram da bir kadın doğum doktoruna denk geldim. Kadının 4 kızı var. Şimdi bu kadın hiç mi yöntem bilmiyor. Hiç mi birşey denemedi. Aklımda deli sorular Tutup kocasında yyy yoktur demeyin ikisindende eşit oluyor çünkü
5 6 kg kadar fazlalık vardı canım
Bende 2 3 kilo vermeye çalışıyorum kizlar anlamadim siziTamam o zaman o kadarına alırım üç kilo aldım birkaç daha zorlayayım o da içimde kalmasın
Canım birkaç diyet sayfasında annelerin sağlıklı ve kaloriyi biraz artırmaları gerektiği yazıyordu erkek bebek için. O yüzden bende almaya çalışıyorum en az beş altı kiloKizlar neden kilo aliyoruz
Yaa ne diyosun 3 kilo falan aldim ama daha almak istemiyorum yetmez mi bu fazlalik acabaCanım birkaç diyet sayfasında annelerin sağlıklı ve kaloriyi biraz artırmaları gerektiği yazıyordu erkek bebek için. O yüzden bende almaya çalışıyorum en az beş altı kilo
Bende 2 3 kilo vermeye çalışıyorum kizlar anlamadim sizi
Tmm canim su an 57 58 kiloyum biraz aldim vereyim diyodumama kalsin mademAy sakın verme bence hormonlarını alt üst etme deneme aşamasında zayıflamakla kilo aşırı gebeliğe engel olmadığı sürece erkek bebek için avantaj
Yaa ne diyosun 3 kilo falan aldim ama daha almak istemiyorum yetmez mi bu fazlalik acaba
İdeal canım bende 55 oldum şu an 57-58 olsun üç haftaya yeter inşaallah Allah’ın izniyle elimizden geleni tüm sebepleri yapalım sonuca ulaştıracak yalnız AllahTmm canim su an 57 58 kiloyum biraz aldim vereyim diyodumama kalsin madem
Bu tezde yalan oldu deseneİlk kızımda kilo almıştım. İkincide baya vermiştim. Çok etkili olduğunu sanmıyorum
Insaallah canim bu kadar yollarımızın kesişmesinin bi sebebi var buna çok inaniyorumİdeal canım bende 55 oldum şu an 57-58 olsun üç haftaya yeter inşaallah Allah’ın izniyle elimizden geleni tüm sebepleri yapalım sonuca ulaştıracak yalnız Allah
Yani sonucta yaptığımız hic biseyin kesinligi yok sadece sansimizi arttiriyoruz diyelimBu tezde yalan oldu desene
Aynen öyle canım. Biz elimizden geleni yapacağızYani sonucta yaptığımız hic biseyin kesinligi yok sadece sansimizi arttiriyoruz diyelim