Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
TEFRİCİYE LİSTEMİZ 🧿🧿

SoLeiL12 SoLeiL12
eflatun88 eflatun88
K Khvekokusu20
Ruveydam2015 Ruveydam2015
@Cute-sugar
R rana20
@Hayallerimmm3 ✔️
B Beybipattis
@Nurelifefe ✔️
@dilek062
M Maviayyy ✔️
E Ecrin7325
L laylisho

SoLeiL12 canım seninle başlıyoruz namazını kılıp duanla ve dilersen isminle birlikte bize bildirir misin?

Kişi başına düşen sayımız 💙341💙

Sadece dua sahibi arkaşımız bizden 💙11💙 adet fazla okuyarak ✔️352✔️ adet okuyacaktır..

3 gün içinde bitirelim kızlar herkes zamanında okudum yazsın en geç salıya bitirelim,, herkese en kısa sürede okuyalım inşallah..

Arkadaşımız namazını kılıp bildirmeden okumaya başlamayalım. Namazımı kıldım başlayabilirsiniz yazınca hemen başlayalım. Rabbim kabul buyursun inşallah ♥♥️
SoLeiL12 SoLeiL12 Canım bende bitirdim Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih bir erkek evlat nasip etsin inşallah gönlünden geçen tüm dualarını kabul etsin 🤲🏻🌺😘
K Khvekokusu20 👍🏻

Kızlar aranızda soğan kürü yapan var mı yada yapacak olan?
Faysdasını gören oldu mu?

Ben yaptım canım akıntıyı durdurdu sadece yumurtlama zamanı oluyor. Bu ay fazla yapmadım adet söktürücü etkiside varmış sanırım adet tarihimi öne çeksin istemedim. Sen adet oldun mu gebelik var mı?

Ben yaptım canım akıntıyı durdurdu sadece yumurtlama zamanı oluyor. Bu ay fazla yapmadım adet söktürücü etkiside varmış sanırım adet tarihimi öne çeksin istemedim. Sen adet oldun mu gebelik var mı?
Bende yum dışı akıntı olmuyor zaten canım fitil de kullanıyorum 3 4 kez her ihtimale karşı. Adet olmadım daha 3 gün var ama testler negatif tuhaf olarak aşırı bel ağrısı devam ediyor her an adet gelecek gibi bende acaba kist mi oldu diye düşünüyorum çünkü bazı anlar kasıkta hareket ettikçe yum büyürken bi sızlama olur ya öyle oluyor 🤷🏼‍♀️

Bende yum dışı akıntı olmuyor zaten canım fitil de kullanıyorum 3 4 kez her ihtimale karşı. Adet olmadım daha 3 gün var ama testler negatif tuhaf olarak aşırı bel ağrısı devam ediyor her an adet gelecek gibi bende acaba kist mi oldu diye düşünüyorum çünkü bazı anlar kasıkta hareket ettikçe yum büyürken bi sızlama olur ya öyle oluyor 🤷🏼‍♀️

Erkendir belki canım varsa da çıkmayabiliyor adet gecikmeden

X