- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
Kızlarim tuttu ya o yüzden ya aslında saçma biliyorum ama ümit oluyor galiba. Dua en büyük ümidim hep duaya sarılıyorumCanım okadar çok mu inanıyorsun o takvime. Bana çok inandırıcı gelmiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarim tuttu ya o yüzden ya aslında saçma biliyorum ama ümit oluyor galiba. Dua en büyük ümidim hep duaya sarılıyorumCanım okadar çok mu inanıyorsun o takvime. Bana çok inandırıcı gelmiyor.
Canım benim biri tuttu biri tutmadı bak canlı örnek sanaKızlarim tuttu ya o yüzden ya aslında saçma biliyorum ama ümit oluyor galiba. Dua en büyük ümidim hep duaya sarılıyorum
Tamam canım bosverdim gitti hadiCanım benim biri tuttu biri tutmadı bak canlı örnek sana
Bu dua ile bütün akrabalarım erkek bebek sahibi oldu desem yeridirCanlarım bu duayı tanıdığımız iki abla yaptı ve erkek bebekleri oldu.bende yapacağım. İnşallah size de vesile olur
Yaaa Rabbim bize de nasip etsin.elimizden geleni yapıp duaya sarilacagizBu dua ile bütün akrabalarım erkek bebek sahibi oldu desem yeridir
Bu duayi yapan cocugun adini muhammed koymaliCanlarım bu duayı tanıdığımız iki abla yaptı ve erkek bebekleri oldu.bende yapacağım. İnşallah size de vesile olur
Çocukların adını Muhammed koymadılar canım o dua ayrı değil mi ?Bu duayi yapan cocugun adini muhammed koymali
O zaman Göbek adını koyacaksın K Khvekokusu20 demişti banadaÇocukların adını Muhammed koymadılar canım o dua ayrı değil mi ?
Hangi dua canım görmedim onu. İsmini Muhammed koyma duası ise ismini koymak tabi daha iyi ama göbek adını koyan arkadaşlar da olduO zaman Göbek adını koyacaksın K Khvekokusu20 demişti banada
Bi ismi Muhammed duasıHangi dua canım görmedim onu. İsmini Muhammed koyma duası ise ismini koymak tabi daha iyi ama göbek adını koyan arkadaşlar da oldu
Bu duaysa ismini koymak gerek ama göbek adını koyanlarda oluyorCanlarım bu duayı tanıdığımız iki abla yaptı ve erkek bebekleri oldu.bende yapacağım. İnşallah size de vesile olur
Canım hamile kalınca mı okunuyor yoksa hamile kalmadan mı?Bu dua ile bütün akrabalarım erkek bebek sahibi oldu desem yeridir
Kalmadan önce sürekli her gün canım.Canım hamile kalınca mı okunuyor yoksa hamile kalmadan mı?
Anladım canım sağolKalmadan önce sürekli her gün canım.
Olsun da koyarım ya inşallahO zaman Göbek adını koyacaksın K Khvekokusu20 demişti banada
Bekle o zaman çok şaşırdım arkadaşlarımnda tuttu çünkü ☺Yıllardır bu konuda kafa patlatıyorum canım bende de tuttu Şubat erkek gösteriyor sonrası hep kız ya Şubat yada bı sene bekleyeyim diyorum
Tamam canım olsun koyarim inşallahBu duaysa ismini koymak gerek ama göbek adını koyanlarda oluyor
Yaş eklemeden mi bakıyorsun canımOlsun da koyarım ya inşallah
Hadi yaaa... Bende artık tutmayanlar da var diye takılmayacaktim kafam dumanınBekle o zaman çok şaşırdım arkadaşlarımnda tuttu çünkü ☺