Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kızlar şu takvime bakar mısınız? Kaç yaşında hangi ay hamile kaldığınıza bakacaksınız..o kız x erkek..benim iki kızımda tuttu
Daha kadınlar kulübü sayfası bu cetveli paylaşmış arkadaşlar .. ben buldum bırakıyorum buraya incelemek isteyen olursa.. Bebeğinizin Cinsiyetini Öğrenmek İster misiniz? Bebek Cinsiyet Tespit Cetveli – Kadınlar Kulübü
Sağa doğru 9 kutucuk daha saydım ve evet doğumum Hazirana denk geliyor erkek gösteriyor Ama sanırım benim kuzu kız 4 hafta sonra netleşecek yazarım sizlere

Senin bebe erkek çıkacak ben hala erkek diyorum

Hamile kaldığın yaşa ve aya bakacaksın canım

Canım bunada baktım buda bilemedi ikisini de kız gösteriyor

K Khvekokusu20 bu ovülasyon testlerinde ilk kaç dakikadaki sonucu dikkata alacağız? Bir de fazla sıvı alımı olduğu durumda test olduğundan koyu mu gösterir yoksa silik mi? Çok soru soracağız gibi sana hakkını helal et Allah razı olsun

İlk 10 dk canım fotografı çek sonrası çöpp yoksa kafan karışır.
Fazla sıvı alırsan idrardaki lh hormonu seyreleceği için silik gözükür. Helal olsun ne demek

Masallah kizlar ne kadar cok yazismissiniz oku oku bitiremedim
Duaya bende katilmak isterim

Herhangi enfeksiyon,iltihab için bide vajinal ph artırıyor
Merhaba ben yeni üye oldum bir sorum olacaktı size iki kızım var bebek düşünmüyordum açıkcasi iki tane yeter kanısındaydim .. fakat küçük kizimi geçen sene kaybettim 6 aylıktı ..eşim askerde su anda büyük kızım da 3,5 yaşında eşim dönünce düşünüyoruz Üçüncü yu Allah kısmet ederse erkek olsun istiyorum dua ediyorum..bende bekarliktan beri akıntı var kokulu ama çok ağır değil tabi koku olarak ama akıntı çok fazla ..kaç defa Dr a gittim fitil kullandım hiçbir faydası olmadı hala aynı mantar değil ama kaşıntı kızarıklık yanma ağrı şişme yada peynirimsi bir akıntı yok..üçüncü bebeğim sağlıklı hayırlı erkek olmasını istiyorum Allah izin verirse..bu enfeksiyon dan nasıl kirtulabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

Hamile kalmadan önce mi okuyacağız?
Hamile kalmadan yada yeni hamileyken canım
Benim dediğim takvim bu ama hepsi boş herkeste tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…