- 18 Şubat 2017
- 360
- 618
- 34
Ya bende seni görmüyorum ne zamandır sevindim hayırlısı olsun arkadaşım inşallah bende bu ay soğan kürüne başlamıştım bugün 9.günüm ama ufukta bebek planı yokOooo hg canim nerelerdesin sen yaasensiz olmuyo vala iyidir canim bu ay ovu testiyle takip yapcam bu gün basliyorum diger ay ve adetimde de hem dr kontrolü hemde deneme yapicam insaallah
Eşim istememişti o zaman öyle kaldı kızlar da çok huysuz sanırım yapamayacağız gönlüm çok istiyor ama bir yanımda deli misin elindekilere yetemiyorsun diyeSen napiyosun canim sende durumlar nasil
Hayırlısı olsun Canim o zaman vardır onunda bi zamani istediğin bi dönemde denersin belki belli mi olurEşim istememişti o zaman öyle kaldı kızlar da çok huysuz sanırım yapamayacağız gönlüm çok istiyor ama bir yanımda deli misin elindekilere yetemiyorsun diyeama takibi bırakmadım hep buralardayım. Fırsat buldukça okuyorum. Erkek bebek haberlerine seviniyorum sanki i kendimin gibi
Sessizce takip ettim grubu o zamanda demistim ocak şubat gibi denicem diye . Olsun vücudunu temizliyosun bir nevi hazırlık o da işte kuzuYa bende seni görmüyorum ne zamandır sevindim hayırlısı olsun arkadaşım inşallah bende bu ay soğan kürüne başlamıştım bugün 9.günüm ama ufukta bebek planı yok
Ya aslinda söyle bi durum var bi arkadasin tanıdığına sordurmustum 4 yılda bir kan temizlenirmis 2021 de esimin temizleniyomus erkek olarak göründü 2020 de kizi olur demis onu denicem acikcasi arkadasimda tuttu bilmiyorumEşim istememişti o zaman öyle kaldı kızlar da çok huysuz sanırım yapamayacağız gönlüm çok istiyor ama bir yanımda deli misin elindekilere yetemiyorsun diyeama takibi bırakmadım hep buralardayım. Fırsat buldukça okuyorum. Erkek bebek haberlerine seviniyorum sanki i kendimin gibi
Bizide hesaplar mısın canımYa aslinda söyle bi durum var bi arkadasin tanıdığına sordurmustum 4 yılda bir kan temizlenirmis 2021 de esimin temizleniyomus erkek olarak göründü 2020 de kizi olur demis onu denicem acikcasi arkadasimda tuttu bilmiyorum
Yok kuzu keşke ben hesaplayabilsem ne güzel olurdu memeleketten bi tanıdığın tanıdığı yoksa hesaplardim valaBizide hesaplar mısın canımeşim 1986 benim 1990. Hayırlısı canım hem gönlümde rüyalarıma giriyor
Ama tekrar olurda irtibata geçme şansım olursa senide sorarimYok kuzu keşke ben hesaplayabilsem ne güzel olurdu memeleketten bi tanıdığın tanıdığı yoksa hesaplardim vala
Sağol kuzum inşallah herşey gönlüne göre olur güzel haberlerini almak nasip olur bizedeAma tekrar olurda irtibata geçme şansım olursa senide sorarim
Teşekkür ederim canim hepimizin insallah isteyen herkesinSağol kuzum inşallah herşey gönlüne göre olur güzel haberlerini almak nasip olur bizede
Erkektir İnşallah ya. Usg ye baktırdın mı?Bellidir evet geçen hafta gittim aslında ama net bişi demek istemedi bu haftalar kritik die haftaya gel bidaha net söyleyeyim bi tahmin yokmu dedim erkek derdim ama emin olamıyorum dedi gerçi iki kızım olduğunu da biliyor ya
Şimdi benim2017 de kızım oldu. 2021 oğlummu olurYa aslinda söyle bi durum var bi arkadasin tanıdığına sordurmustum 4 yılda bir kan temizlenirmis 2021 de esimin temizleniyomus erkek olarak göründü 2020 de kizi olur demis onu denicem acikcasi arkadasimda tuttu bilmiyorum
Benim kizda 2015 li canim vala bilemiyorum ki bende tutacak mi onuda bilmiyorumŞimdi benim2017 de kızım oldu. 2021 oğlummu olur
Canim sadece ultra pik olunca deneyen var ilk silikte deneyen var bide her ikisinde deneyenler var bende kararsizim bu konuda ama 2 deneme olabilir ona daha yakınım tecrübeliler yazarsa iyi olurYa şimdi aklım karıştı kızlar silinince mi yoksa pik günü mü oluyor erkek herkes birşey söylüyor
Tek denemeden yanayım benCanim sadece ultra pik olunca deneyen var ilk silikte deneyen var bide her ikisinde deneyenler var bende kararsizim bu konuda ama 2 deneme olabilir ona daha yakınım tecrübeliler yazarsa iyi olur
Amin inşallah canımSelam kızlar inşallah hepinizin gönlüne göre olsun. Yeni gördüm topiği
Selam cnm Amin insallahSelam kızlar inşallah hepinizin gönlüne göre olsun. Yeni gördüm topiği
Bende cnm insallah tutardaTek denemeden yanayım ben