Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Oooo hg canim nerelerdesin sen yaa sensiz olmuyo vala iyidir canim bu ay ovu testiyle takip yapcam bu gün basliyorum diger ay ve adetimde de hem dr kontrolü hemde deneme yapicam insaallah
Ya bende seni görmüyorum ne zamandır sevindim hayırlısı olsun arkadaşım inşallah bende bu ay soğan kürüne başlamıştım bugün 9.günüm ama ufukta bebek planı yok

Sen napiyosun canim sende durumlar nasil
Eşim istememişti o zaman öyle kaldı kızlar da çok huysuz sanırım yapamayacağız gönlüm çok istiyor ama bir yanımda deli misin elindekilere yetemiyorsun diye ama takibi bırakmadım hep buralardayım. Fırsat buldukça okuyorum. Erkek bebek haberlerine seviniyorum sanki i kendimin gibi

Hayırlısı olsun Canim o zaman vardır onunda bi zamani istediğin bi dönemde denersin belki belli mi olur

Ya bende seni görmüyorum ne zamandır sevindim hayırlısı olsun arkadaşım inşallah bende bu ay soğan kürüne başlamıştım bugün 9.günüm ama ufukta bebek planı yok
Sessizce takip ettim grubu o zamanda demistim ocak şubat gibi denicem diye . Olsun vücudunu temizliyosun bir nevi hazırlık o da işte kuzu

Ya aslinda söyle bi durum var bi arkadasin tanıdığına sordurmustum 4 yılda bir kan temizlenirmis 2021 de esimin temizleniyomus erkek olarak göründü 2020 de kizi olur demis onu denicem acikcasi arkadasimda tuttu bilmiyorum

Ya aslinda söyle bi durum var bi arkadasin tanıdığına sordurmustum 4 yılda bir kan temizlenirmis 2021 de esimin temizleniyomus erkek olarak göründü 2020 de kizi olur demis onu denicem acikcasi arkadasimda tuttu bilmiyorum
Bizide hesaplar mısın canım eşim 1986 benim 1990. Hayırlısı canım hem gönlümde rüyalarıma giriyor

Erkektir İnşallah ya. Usg ye baktırdın mı?

Ya şimdi aklım karıştı kızlar silinince mi yoksa pik günü mü oluyor erkek herkes birşey söylüyor
Canim sadece ultra pik olunca deneyen var ilk silikte deneyen var bide her ikisinde deneyenler var bende kararsizim bu konuda ama 2 deneme olabilir ona daha yakınım tecrübeliler yazarsa iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…