Tmm cnm cok sağol zaten hissetim sağ tarafımdaydı degisik bir agri vardiSenin çatlama olmuş çoktan kuzum
Evet cnm agri hissetim test yaptimBana bi tık silinmiş geldi canim diğer kizlarda bi baksin
Evet cnm.kendimi tanimak icindi ama cok zormus ya hem dr kontrol hem test olur bu ayin sonuna inşallah rabbim nasip ederseKendini tanimak için yapiyosun değil mi canim deneme olmayacakti
Zor gercekten Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallahEvet cnm agri hissetim test yaptim
Evet cnm.kendimi tanimak icindi ama cok zormus ya hem dr kontrol hem test olur bu ayin sonuna inşallah rabbim nasip ederse
Ayni gidiyoruz seninle bende kendimi denemek için test yapicam ardindan diger ay deneme dr kontrolü eşliğinde insaallah ikimizde ve diğer kizlarla birlikte muradimiza ererizEvet cnm agri hissetim test yaptim
Evet cnm.kendimi tanimak icindi ama cok zormus ya hem dr kontrol hem test olur bu ayin sonuna inşallah rabbim nasip ederse
Yum catlayacagi zaman ağrım oluyor. Doktor da baktı soldan yumurtlamissin dedi.benim iki kızım da sol yum. Dan oldu.o yüzden bende takıntı oldu aslında tek yumurtalıktan oğlu kızı olan çok.takmamak lazım ama işteSağ sol nasıl anliyosunuz nerden yumurtladiginizi bide farkediyo mu cinsiyette sağdan yum kiz olanlarda var
Bende Şubat'ta deneyecegim inşallah..adetin ilk gününden 11 veya 12. Gün gitmek gerekmis yum takip için.bende gelecek ay doktora takip düşünüyorum inşallahŞubatta deneme düşünüyorum dr a da şubatta gideyim diyorum ama ocakta gitmeye gerek var mi acaba bunun için canim bilgin var mı
Kizlar süper Anneler 2011 bir yazimatematik arkadaştan alıntı
Arkadaşlar çok zaman bunları özel msj olarak da attım,buraya da yazdım ama şimdi toplama olarak aklıma gelenleri yazayım.
ilk önce bebek cinsiyetini lehimize çevirmek için sadece diet yetmez ama çok önemli bi kısmı diet ve takviye haplar....
dietiniz deki ana gıdalar; et ,patates,domates,muz ve herşeyin suyu olmalı...herşeyin derken vücudumuza aldığımız kaliteli besinler çok önemli ..biarkadaşa kız bebek için yazmıştım:fakir bi insan gibi beslenip,zayıflamalı vücudunu strese sokmalısın die...şimdi erkek bebek te ise her anlamda vücudunuzu rahatlatmalısınız.kaliteli gıdalardan ,kaliteli beslenip,güçlenmeli 2-3 kilo almalısınız...
her gün beslenme programınızda et olmalı,günde 2 defa...(eğer ph ölçümleriniz bir türlü istediğiniz seviyeye gelmiyorsa ,fazla etten kaynaklanabilir,eti azaltmalısınız.Et aslında asidik bir gıdadır ama testeron bakımından çokiidir.)
patates ve muz potasyum bakımından çok zengin ,çok ça tüketmelisiniz...ben ayrıca neler yediğimide yazmaya çalışırım.
bunların dışında tavsiye edilen ve benimde dietimde çok yer verdiğim hem de ucuz şekilde elde edebileceğiniz çeşit çeşit meyve suları...elma,şeftali,kayısı,portakal bunlar çok iyi ph açısından.Aromanın %100 doğal suları vardı,şokta ben ordan alıyodum...ekonomiktide...
eşinizde bol bol içmeli meyve suyu..
potasyumdan zengin fıstık ezmesi de çok tüketim ben.bide ağırlık kaldırdığım için hem protein ihtiyacını da karşılıyor,hem potasyum...hemde çok iyi bir atıştırmalık..
kurabiye yapıyordum fıstık ezmeli,kuru incirlive hurma yada kayısılı..hepsini toptan almış oluyordum....bu saydığım kuru yemişler deyenmeli hergün çoooook önemli...
hergün limonatanızı bol bol için.karbonatlı su hazırlayıp ,bunuda içmelisiniz...
her şeye bolbol tuz atın..biraz pahalı ama deniztuzualsanızdaha iii...maliyetli olur derseniz ,iyolu tuzda olur...
3 çay kaşığını geçmemeli sodyum bi karbonatınız.(kabartma tozu değil,karbonat).Fazlası ülsere sebebiyet verebilir.
süt ve süt ürünleri,kalsiyum ve magnezyumdan zengin gıdalar yasak...en zoruda buydu bence..yani sabah kahvaltısında peynir olmaması...
domates sodyumda içerdiği ve ph ı yükselttiği için çok iyiy bir tercih,%100 domates suyu vardı A101 de hem de ucuz...
TAKVİYELER:
kadın için....
yeşil çay hapı/green tea extract:vajinal sıvıyı arttırır.ayrıca siyah çay içemeyeceğiniz için%100 organik yeşil çayı var çaykurun 2-3 kupa için günde..
E vitamini :günde 400 ünite
balık yağı:vj.sıvıyı artttırır,üremeye faydası vardır....ama a ve d vitamini olmasın içinde...
folik asit:20 mg yadafazla...erkek bebek dietinde çok fazla tuz alımı olduğundan ,bu düşük olasılığını arttırır.Lütfen folic asid almayı ihmal etmeyin...
flaxseed oil:keten tohumu yağı hapı,vj sıvıyı arttırır.Vimjo da var alabilirsinz...
L-arginine:testesteronu ve ph yiarttırır,kesin kullanmalısınız.
B-12 :150mcg
zinc:50 mg
arı sütü kullanabilirsinz.
erkek için:
L-arginine:testesteronu ve ph yiarttırır,kesin kullanmalısınız.
B-12 :150mcg
zinc:50 mg
ginseng:500mg testesteronu arttırır.
E vitamini :günde 400 ünite
balık yağı:vj.sıvıyı artttırır,üremeye faydası vardır....ama a ve d vitamini olmasın içinde...
evet diet ve takviyede aklıma gelenler bunlar,aklıma geldikçe yazmayaçalışacağım...
bunları yazmak 1 saat zamanımı aldı,tektek...diğer sorularınızı peyder pey yazacağım...
ben doktor değilim,lütfen bunları kullanmadan önce bir rahatsızlığınız olsun olmasın,doktorunuza danışın....
Amin cnm hepimizinde hayirli sağlıklı salih oğullarimiz olsunAyni gidiyoruz seninle bende kendimi denemek için test yapicam ardindan diger ay deneme dr kontrolü eşliğinde insaallah ikimizde ve diğer kizlarla birlikte muradimiza ereriz
Yaaa ne çok yazmış hepsini uyguladiysa helal olsun ona vallaKizlar süper Anneler 2011 bir yazi
Insaallah canim subat ayi bize uğurlu gelecek inaniyorumBende Şubat'ta deneyecegim inşallah..adetin ilk gününden 11 veya 12. Gün gitmek gerekmis yum takip için.bende gelecek ay doktora takip düşünüyorum inşallah
cnm iste nasip ya ne kadar yapsan olmayınca olmuyor bazen duadan baska elimizden gelen bisey yok aslındaYaaa ne çok yazmış hepsini uyguladiysa helal olsun ona valla
Aynen öyle canim ya nasip diyip elinden geleni yapmak gerek ama ben şu yazilanlarin %90 nini yapmadim yapamiyorum doğrusu inşaallah sakata gelmeyizcnm iste nasip ya ne kadar yapsan olmayınca olmuyor bazen duadan baska elimizden gelen bisey yok aslında
Aynen öyle canim ya nasip diyip elinden geleni yapmak gerek ama ben şu yazilanlarin %90 nini yapmadim yapamiyorum doğrusu inşaallah sakata gelmeyiz
Sahi sen kacinci gün basladin ovu testine canim
14 ile 17 arası çatlamış yumurta canım. Pik kaç saat sürmüş oluyorKizlar testim silinmismi 22.30 yaptigim
Kullanın mutlaka onun okadar etkisi olmaz bebeklerin saglıgı acısından sartBirde folik asit kullanmamiz gerekli normalde gebelik düşünen kişilere önerilir ama bizim durumlarimiz malum vücudu alkali mi yapar asidik mi bilemiyorum baslamadim o yüzden
Cnm 01.04 deki mi pik olmus oliyor ozaman14 ile 17 arası çatlamış yumurta canım. Pik kaç saat sürmüş oluyor
7.gun basladim cnm belki erken yum olur diye ondan cok yordu beni testlerSahi sen kacinci gün basladin ovu testine canim
Evet canım ama 10.58 deki testte bi bozukluk var sanki bak sarımsı cıkmış ve silik cıkmış sonra tekrar pik olmuş deneme yapacak olsan bu bizi yanıltabilirdiCnm 01.04 deki mi pik olmus oliyor ozaman
Tmm canim bende yarin baslayim7.gun basladim cnm belki erken yum olur diye ondan cok yordu beni testler