Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Evet canım ama 10.58 deki testte bi bozukluk var sanki bak sarımsı cıkmış ve silik cıkmış sonra tekrar pik olmuş deneme yapacak olsan bu bizi yanıltabilirdi
Tmm cnm cok tesekkür ederim ınsallah ıkıncı yaptığımda hem test hem de kontrolu de olunca daha ıyı olur ozamana🥰

Şubatta aşk başkadır ♥️ ogluma şubatta hamile kaldım
Ayy inşaallah en başından beri sen dahil çevremde kim şubatta hamile kaldıysa hepsinin oğlu oldu o yüzden bu kadar çok şubata denk gelsin istiyorum inşaallah nasip olur erken yumurtlama falan olmazsa 😍🥰

Ayy inşaallah en başından beri sen dahil çevremde kim şubatta hamile kaldıysa hepsinin oğlu oldu o yüzden bu kadar çok şubata denk gelsin istiyorum inşaallah nasip olur erken yumurtlama falan olmazsa 😍🥰
Bende kime şubatta aşk başkadır dediysem ogluna hamile kaldı darısı başınıza 🥰😍

15 gün yapmak lazımmış geçen ay 1 hafta kadar yapabildim sadece
Cnm bende baslayacaktim kardesimin arkadasi sogan suyu ictigi icin hormanlari mahvetmis doktor kizmis kendi kafana gore niye yaptin diye bende korktum ya terst tepki veririmi vucudum diye

Cnm bende baslayacaktim kardesimin arkadasi sogan suyu ictigi icin hormanlari mahvetmis doktor kizmis kendi kafana gore niye yaptin diye bende korktum ya terst tepki veririmi vucudum diye
Bende dün başladım. Daha öncede yapmıştım. Adet olamıyordum rahimde kalınlaşma vardı. Çok iyi gelmişti. Rahimde incelme olmuştu. Herkese yarar mı bilemem tabi

Yaaa ama burda gecmis yazilari okudum rahmi temizlediği için hem daha kolay gebe kaliniyo hemde erkek bebek için faydasi oluyo diye bünyeyle mi alakali acaba

Bende dün başladım. Daha öncede yapmıştım. Adet olamıyordum rahimde kalınlaşma vardı. Çok iyi gelmişti. Rahimde incelme olmuştu. Herkese yarar mı bilemem tabi
Iste kizin cocugu olmuyordu belki faydasi olur diye kullanmisti dedigin gibi herkeste farkli etki yapiyor dememki

Yaaa ama burda gecmis yazilari okudum rahmi temizlediği için hem daha kolay gebe kaliniyo hemde erkek bebek için faydasi oluyo diye bünyeyle mi alakali acaba
Cnm bende okudum dedim yapayim diye kardesime anlattim kardeimde abla arkadasim icti kanamasi bile durmadi diyince korktum herkeste etkisi farkli oluyor demmeki

X