Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Aaa ne güzel canim hayırlısıyla alirsin insaallah kucağına cinsiyette bellidir o zaman
Bellidir evet geçen hafta gittim aslında ama net bişi demek istemedi bu haftalar kritik die haftaya gel bidaha net söyleyeyim bi tahmin yokmu dedim erkek derdim ama emin olamıyorum dedi gerçi iki kızım olduğunu da biliyor ya

Canim önce hayırlı ve sağlıklı sonra erkek bi çocuk nasip etsin Rabbim elinden geleni yapmışsın sonuçta bundan sonrasi tevekkül belli olunca yaz olur mu burayada

Daha pik olmamış ki canım pik olacak sonra çatlayacak,, pik süren Kaç saat biliyor musun
Pik süresi her ay degisebiliyomus canim arastirdigima göre ben ultra pik ve çat da deneme yapmayi düşünüyorum acikcasi ama bu piki nasil yakalarim cattan önce orasi muamma

Kızlar işin içinden çıkamıyorum kaçırdım mı acaba piki? Tam bırakıyordum takibi bugün bir daha yapayım dedim tekrar mı koyulaşıyor anlamadım. Bir saat sonra tekrar etcem testi yarım bardak su içtim son testten sonra bekliyorum. K Khvekokusu20

Eklentiler

• 833FE23A-5556-45A5-94BB-B2B6285B090F.jpeg
    141,2 KB · Görüntüleme: 105
Bir de ilk kaç dakika içindeki sonucu dikkata almalıyım? Dün çok ağrım akıntım vardı ama dünün bütün testler çizgi yok denecek kadar silikti bugünde ağrı devam ediyor

Etkisi var mı bilmiyorum ama ben doğum kontrol hapını geçen ay bırakmıştım bu ilk takibim haptan sonra

Camım saat başı test yapma öncelikle kaçırırsin bundan sonra testini sabah 7 gibi ilk idrarını yap 1 bardak suyunu iç 11 gibi yap en dogru sonucu bu şekillde alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…