- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
İllaki olur o haplar tüm yumurtlama sürecinin dengesini bozmuş durumdaEtkisi var mı bilmiyorum ama ben doğum kontrol hapını geçen ay bırakmıştım bu ilk takibim haptan sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İllaki olur o haplar tüm yumurtlama sürecinin dengesini bozmuş durumdaEtkisi var mı bilmiyorum ama ben doğum kontrol hapını geçen ay bırakmıştım bu ilk takibim haptan sonra
Degişir canım ama cokta aman aman bir oynama olmaz nerdeyse 10 ay doktor takibi yaptırmış biri olarak söylüyorumPik süresi her ay degisebiliyomus canim arastirdigima göre ben ultra pik ve çat da deneme yapmayi düşünüyorum acikcasi ama bu piki nasil yakalarim cattan önce orasi muamma
3 4 ay takip yaptın mı aşagı yukarı yakalarsın canım. Senin bu deneme olacak kendini tanıma amaçlı mıPik süresi her ay degisebiliyomus canim arastirdigima göre ben ultra pik ve çat da deneme yapmayi düşünüyorum acikcasi ama bu piki nasil yakalarim cattan önce orasi muamma
Bu testlere göre kaçmış dimi pik daha devam edeyim mi teste? Bu ay deneme olmayacak zaten sonraki aya doktor kontrolünde inşaallahCamım saat başı test yapma öncelikle kaçırırsin bundan sonra testini sabah 7 gibi ilk idrarını yap 1 bardak suyunu iç 11 gibi yap en dogru sonucu bu şekillde alırsın
Anladım canım sağ ol ondan demek ki koyulaşmadı bir türlü ya da ben kaçırdımİllaki olur o haplar tüm yumurtlama sürecinin dengesini bozmuş durumda
Cnm ilk defa denıyorum testi o yuzden bilmiyorum pik suresiniDaha pik olmamış ki canım pik olacak sonra çatlayacak,, pik süren Kaç saat biliyor musun
Devam et canım ama en az 3 saat olsun test aralarındaBu testlere göre kaçmış dimi pik daha devam edeyim mi teste? Bu ay deneme olmayacak zaten sonraki aya doktor kontrolünde inşaallah
Ah cnm ne zormuş test işleriKızlar işin içinden çıkamıyorum kaçırdım mı acaba piki? Tam bırakıyordum takibi bugün bir daha yapayım dedim tekrar mı koyulaşıyor anlamadım. Bir saat sonra tekrar etcem testi yarım bardak su içtim son testten sonra bekliyorum. K Khvekokusu20
Tamam canım teste devam et hele bakalım nasılmışCnm ilk defa denıyorum testi o yuzden bilmiyorum pik suresini
Tmm cnm cokk teskkürker yardımın içinTamam canım teste devam et hele bakalım nasılmış
Rica ederimTmm cnm cokk teskkürker yardımın için
Ah cnm ne zormuş test işleri
Devam et canım ama en az 3 saat olsun test aralarında
Canim su an kendimi denicem bu ay adetim yeni bitti ama subatta deneme yapmak istiyorum dr a da gitcem kaçırmamak için3 4 ay takip yaptın mı aşagı yukarı yakalarsın canım. Senin bu deneme olacak kendini tanıma amaçlı mı
Benim iki kızımda sagdaydiBenimde bu ay ve önceki aylar genelde soldan ağrım oluyor önümüzdeki ay bende sorcam doktora. İnşaallah hep solda değildir sol kız bebek derler genelde. Benim komşumun sol yumurtalığı yok sağdan kalmış hep iki oğlu var. Bilemedim soldan yumurtlayıp oğlu olan tanıdığınız var mı?
Kuzum cvb verdin mi bulamadım yeniyim bennn mi göremedimCnm ph artıran fiiller mi bunlar