Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Pik süresi her ay degisebiliyomus canim arastirdigima göre ben ultra pik ve çat da deneme yapmayi düşünüyorum acikcasi ama bu piki nasil yakalarim cattan önce orasi muamma
Degişir canım ama cokta aman aman bir oynama olmaz nerdeyse 10 ay doktor takibi yaptırmış biri olarak söylüyorum

Camım saat başı test yapma öncelikle kaçırırsin bundan sonra testini sabah 7 gibi ilk idrarını yap 1 bardak suyunu iç 11 gibi yap en dogru sonucu bu şekillde alırsın
Bu testlere göre kaçmış dimi pik daha devam edeyim mi teste? Bu ay deneme olmayacak zaten sonraki aya doktor kontrolünde inşaallah

Kızlar işin içinden çıkamıyorum kaçırdım mı acaba piki? Tam bırakıyordum takibi bugün bir daha yapayım dedim tekrar mı koyulaşıyor anlamadım. Bir saat sonra tekrar etcem testi yarım bardak su içtim son testten sonra bekliyorum. 🤷🏻‍♀️ K Khvekokusu20
Ah cnm ne zormuş test işleri

Bu arada sat 31 aralık bat 31 ocak yada 1-2 subat olabilir

Benimde bu ay ve önceki aylar genelde soldan ağrım oluyor önümüzdeki ay bende sorcam doktora. İnşaallah hep solda değildir sol kız bebek derler genelde. Benim komşumun sol yumurtalığı yok sağdan kalmış hep iki oğlu var. Bilemedim soldan yumurtlayıp oğlu olan tanıdığınız var mı?
Benim iki kızımda sagdaydi

X