Allah razı olsun canım benim Rabbim sana da nasip etsin inşallahDualarimdasin cnm
Ya insallah hayirlisi olur cnm senin icin cekebildigim.kadar çekeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım benim Rabbim sana da nasip etsin inşallahDualarimdasin cnm
Ya insallah hayirlisi olur cnm senin icin cekebildigim.kadar çekeceğim
Ayy inşaallah Allah nasip eder, düşüncesi bile çok güzel bir duygu :)
Rabbim nasip etsin inş canım bende dua edeceğim inş olacak die düşün duanı da eksik etme şu dualara da dikkat etKızlar deneme oldu benim şimdi dua zamanı inşallah Rabbim kaderime yazmıştır sizden dua istiyorum eğer vaktiniz olursa benim için okuyabildiğiniz kadar "Rabbi hebli mines salihin" çekerseniz çok sevinirim
Rabbim nasip etsin inş canım bende dua edeceğim inş olacak die düşün duanı da eksik etme şu dualara da dikkat et
Kızlar deneme oldu benim şimdi dua zamanı inşallah Rabbim kaderime yazmıştır sizden dua istiyorum eğer vaktiniz olursa benim için okuyabildiğiniz kadar "Rabbi hebli mines salihin" çekerseniz çok sevinirim
Deneme yapacak mısın canım son test çok net görünmüyor. Pik süren kaç saat
Deneme yapmayacağım cnm takip ilk defa yapiyorum testi ocak ayinin son gunlerine artikDeneme yapacak mısın canım son test çok net görünmüyor. Pik süren kaç saat
İkisi de okuyacak canımCanım bu duayı erkek mi okuyacak sadece kadında okumalı mı?
Gunaydin canim bende bu ay test yapicam diger ay deneme yapmaya baslicam senin gibi çok tecrubem yok ama sanki tam olarak pik yapmamış gibi
Sağ sol nasıl anliyosunuz nerden yumurtladiginizi bide farkediyo mu cinsiyette sağdan yum kiz olanlarda varCanım ben kendi kendime takvim tutuyorum epeydir.ben yumurta akına benzer akıntıdan iki gün sonra yumurtluyorum..geçen ay doktora gittim.mantar falan var mı gebeliğe hazırlık olsun diye kontrol için. Tertemizsin hafif akıntı var dedi fitil falan verdi kullandım bende.bu ay sağdan olsa yumurta hemen takip için doktora gideceğim.deneyecegim ama hep sol hep sol
Taktım kafama
Günaydın canim bende dr takibi düşünüyorum deneyeceğim ay mi gitmeliyim simdiden mi yoksa. Birde bio kadin fitil önerdi kizlar ondan mi bahsediyosun bilgi verirsen sevinirimDoktor takibi ve testle takip ettim pik ve hafif silikken deneme oldu canım eşim takviye falan kullandı bende fitil kullandım karbonatlı su içtim birazcık beslenmeye özen göstermeye çalıştım aklına takılan olursa sor cevaplayayım. Rabbim hepinizs nasip etsin inşallah
Valla cnm ne zormus ya su icmiyorum gunlerce test yanlis cikmasin diye bende bu ay ogreniyim dedim zaten muhtemelen deneme yapacagam ay doktora yum takip ettirecegem yoksa böyle yakalamak zor olacak benim icinGunaydin canim bende bu ay test yapicam diger ay deneme yapmaya baslicam senin gibi çok tecrubem yok ama sanki tam olarak pik yapmamış gibi
Bende öyle düşünüyorum tek başına işin içinden çıkamayacağım sanirim şimdiden stres tavanValla cnm ne zormus ya su icmiyorum gunlerce test yanlis cikmasin diye bende bu ay ogreniyim dedim zaten muhtemelen deneme yapacagam ay doktora yum takip ettirecegem yoksa böyle yakalamak zor olacak benim icin
Bencede kızlar böyle kafa çok karışıyor doktor kontrolü en iyisi bence bu sefer her yazılan şeyde kafan karışıyor mesela benim doktor kesin çatlamış dedi ama akıntım o gün çok az oldu ben yumurtladığımı hiç düşünmemiştim doktora gidince anladımBende öyle düşünüyorum tek başına işin içinden çıkamayacağım sanirim şimdiden stres tavan
Şubatta deneme düşünüyorum dr a da şubatta gideyim diyorum ama ocakta gitmeye gerek var mi acaba bunun için canim bilgin var mıBencede kızlar böyle kafa çok karışıyor doktor kontrolü en iyisi bence bu sefer her yazılan şeyde kafan karışıyor mesela benim doktor kesin çatlamış dedi ama akıntım o gün çok az oldu ben yumurtladığımı hiç düşünmemiştim doktora gidince anladım
Hiç gerek yok canım bence mesela benden örnek vereyim benim adetim 6 gün sürüyor 9.gün gittim iki gün sonra gel dedi ama 10. Gün benim kasıkşarım da agrı olduğu için bi gün sonra tekrar gittim baktı erken çalıyor senin yumurtan dedi sonra eve gelip deneme yaptım Ondan önceki kaç ay boyunca hep kaçırdıkŞubatta deneme düşünüyorum dr a da şubatta gideyim diyorum ama ocakta gitmeye gerek var mi acaba bunun için canim bilgin var mı
Benimde 6 gün sürüyor canim bende öyle yapayim o zaman. Deneme yaptigina göre tutmadi o zaman öyle mi bir de o faktör varHiç gerek yok canım bence mesela benden örnek vereyim benim adetim 6 gün sürüyor 9.gün gittim iki gün sonra gel dedi ama 10. Gün benim kasıkşarım da agrı olduğu için bi gün sonra tekrar gittim baktı erken çalıyor senin yumurtan dedi sonra eve gelip deneme yaptım Ondan önceki kaç ay boyunca hep kaçırdık
Bende aynisini dicem ne tepki verir kestiremiyorum eger sıcak kanli birisi olursa duruma göre çıtlatirim mevzuyuBu arada doktora sadece yumurta takibi ile gebelik düşünüyoruz dedim bi açıklama yapmadık çünkü suratsızın tekiydi