Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kızlar deneme oldu benim şimdi dua zamanı inşallah Rabbim kaderime yazmıştır 🤲🏻💙 sizden dua istiyorum eğer vaktiniz olursa benim için okuyabildiğiniz kadar "Rabbi hebli mines salihin" çekerseniz çok sevinirim 🙏🏻😘❤️
Rabbim nasip etsin inş canım bende dua edeceğim inş olacak die düşün duanı da eksik etme şu dualara da dikkat et

Eklentiler

• DFEA46F0-FBE8-4334-AC59-D70B2CF1CDE5.jpeg
    DFEA46F0-FBE8-4334-AC59-D70B2CF1CDE5.jpeg
    177,9 KB · Görüntüleme: 123
  • F3327E66-6AAB-418A-B735-E455C1F04E4D.jpeg
    F3327E66-6AAB-418A-B735-E455C1F04E4D.jpeg
    192,5 KB · Görüntüleme: 121
Kızlar deneme oldu benim şimdi dua zamanı inşallah Rabbim kaderime yazmıştır 🤲🏻💙 sizden dua istiyorum eğer vaktiniz olursa benim için okuyabildiğiniz kadar "Rabbi hebli mines salihin" çekerseniz çok sevinirim 🙏🏻😘❤️

Canım hayırlısı olsun inşaallah oğluşun sağlıkla tutunsun sana 🤲🏻

Canım ben kendi kendime takvim tutuyorum epeydir.ben yumurta akına benzer akıntıdan iki gün sonra yumurtluyorum..geçen ay doktora gittim.mantar falan var mı gebeliğe hazırlık olsun diye kontrol için. Tertemizsin hafif akıntı var dedi fitil falan verdi kullandım bende.bu ay sağdan olsa yumurta hemen takip için doktora gideceğim.deneyecegim ama hep sol hep sol
Taktım kafama
Sağ sol nasıl anliyosunuz nerden yumurtladiginizi bide farkediyo mu cinsiyette sağdan yum kiz olanlarda var

Doktor takibi ve testle takip ettim pik ve hafif silikken deneme oldu canım eşim takviye falan kullandı bende fitil kullandım karbonatlı su içtim birazcık beslenmeye özen göstermeye çalıştım aklına takılan olursa sor cevaplayayım. Rabbim hepinizs nasip etsin inşallah
Günaydın canim bende dr takibi düşünüyorum deneyeceğim ay mi gitmeliyim simdiden mi yoksa. Birde bio kadin fitil önerdi kizlar ondan mi bahsediyosun bilgi verirsen sevinirim

Gunaydin canim bende bu ay test yapicam diger ay deneme yapmaya baslicam senin gibi çok tecrubem yok ama sanki tam olarak pik yapmamış gibi
Valla cnm ne zormus ya su icmiyorum gunlerce test yanlis cikmasin diye bende bu ay ogreniyim dedim zaten muhtemelen deneme yapacagam ay doktora yum takip ettirecegem yoksa böyle yakalamak zor olacak benim icin🙄😬

Valla cnm ne zormus ya su icmiyorum gunlerce test yanlis cikmasin diye bende bu ay ogreniyim dedim zaten muhtemelen deneme yapacagam ay doktora yum takip ettirecegem yoksa böyle yakalamak zor olacak benim icin🙄😬
Bende öyle düşünüyorum tek başına işin içinden çıkamayacağım sanirim şimdiden stres tavan

Bende öyle düşünüyorum tek başına işin içinden çıkamayacağım sanirim şimdiden stres tavan
Bencede kızlar böyle kafa çok karışıyor doktor kontrolü en iyisi bence bu sefer her yazılan şeyde kafan karışıyor mesela benim doktor kesin çatlamış dedi ama akıntım o gün çok az oldu ben yumurtladığımı hiç düşünmemiştim doktora gidince anladım

Bencede kızlar böyle kafa çok karışıyor doktor kontrolü en iyisi bence bu sefer her yazılan şeyde kafan karışıyor mesela benim doktor kesin çatlamış dedi ama akıntım o gün çok az oldu ben yumurtladığımı hiç düşünmemiştim doktora gidince anladım
Şubatta deneme düşünüyorum dr a da şubatta gideyim diyorum ama ocakta gitmeye gerek var mi acaba bunun için canim bilgin var mı

Şubatta deneme düşünüyorum dr a da şubatta gideyim diyorum ama ocakta gitmeye gerek var mi acaba bunun için canim bilgin var mı
Hiç gerek yok canım bence mesela benden örnek vereyim benim adetim 6 gün sürüyor 9.gün gittim iki gün sonra gel dedi ama 10. Gün benim kasıkşarım da agrı olduğu için bi gün sonra tekrar gittim baktı erken çalıyor senin yumurtan dedi sonra eve gelip deneme yaptım Ondan önceki kaç ay boyunca hep kaçırdık

Bu arada doktora sadece yumurta takibi ile gebelik düşünüyoruz dedim bi açıklama yapmadık çünkü suratsızın tekiydi

Hiç gerek yok canım bence mesela benden örnek vereyim benim adetim 6 gün sürüyor 9.gün gittim iki gün sonra gel dedi ama 10. Gün benim kasıkşarım da agrı olduğu için bi gün sonra tekrar gittim baktı erken çalıyor senin yumurtan dedi sonra eve gelip deneme yaptım Ondan önceki kaç ay boyunca hep kaçırdık
Benimde 6 gün sürüyor canim bende öyle yapayim o zaman. Deneme yaptigina göre tutmadi o zaman öyle mi bir de o faktör var

Bu arada doktora sadece yumurta takibi ile gebelik düşünüyoruz dedim bi açıklama yapmadık çünkü suratsızın tekiydi
Bende aynisini dicem ne tepki verir kestiremiyorum eger sıcak kanli birisi olursa duruma göre çıtlatirim mevzuyu

X