Aynen cnnm hayirlisi ile gelsin oğluşlar dayaniriz herşeyeSorma ya susuzluktan baş ağrısıda cabasıolsun sonunda oğluşlarımız olsun da Allah’ın izniyle dayanırız
Hg cnm insallah bir oğluşunuz olurBenide ekleyin bakalım iki kızım var 3 numarayı istiyorum.☺
Çok teşekkür ederim insallah burada bu mutluluğu birlikte burada paylaşırızHg cnm insallah bir oğluşunuz olur
Fitil, enfeksiyon ve mantar gibi hastalıklarda kullanılıyor. Bizim amacımızda vajeni bu hastalıklardan koruyup, beslenme ve fitille ph'nı arttırmak. Bunun için piyasada bulunan biokadin ve gynomax kullanılabilir. Farklı fitillerde araştırabilirsin canım.Kuzum cvb verdin mi bulamadım yeniyim bennn mi göremedim
Hoş geldin canım Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim insallah burada bu mutluluğu birlikte burada paylaşırız
Benim iki kızımda sagdaydi
Şubatta aşk başkadırCanim su an kendimi denicem bu ay adetim yeni bitti ama subatta deneme yapmak istiyorum dr a da gitcem kaçırmamak için
Ayyy ağzın bal yesin canim insaallahŞubatta aşk başkadırogluma şubatta hamile kaldım
Içerisinde 14 adet cikiyomus bi kac kutu alip araliksiz kullanmak gerek değil mi canim adet dönemi disinda her günFitil, enfeksiyon ve mantar gibi hastalıklarda kullanılıyor. Bizim amacımızda vajeni bu hastalıklardan koruyup, beslenme ve fitille ph'nı arttırmak. Bunun için piyasada bulunan biokadin ve gynomax kullanılabilir. Farklı fitillerde araştırabilirsin canım.
Adet bittikten sonra yumurtlamaya kadar kullanılıyor. Kimiside yumurtlama günü bile kullanıyor. Tercih meselesi canımIçerisinde 14 adet cikiyomus bi kac kutu alip araliksiz kullanmak gerek değil mi canim adet dönemi disinda her gün
Anladim canim sen kullandin mi pekiAdet bittikten sonra yumurtlamaya kadar kullanılıyor. Kimiside yumurtlama günü bile kullanıyor. Tercih meselesi canım
Bio kadın kullanmıştımAnladim canim sen kullandin mi peki
Birde folik asit kullanmamiz gerekli normalde gebelik düşünen kişilere önerilir ama bizim durumlarimiz malum vücudu alkali mi yapar asidik mi bilemiyorum baslamadim o yüzdenBio kadın kullanmıştım
Bende kullabmıyorum. Kullansak iyi olacakBirde folik asit kullanmamiz gerekli normalde gebelik düşünen kişilere önerilir ama bizim durumlarimiz malum vücudu alkali mi yapar asidik mi bilemiyorum baslamadim o yüzden
Senin çatlama olmuş çoktan kuzumKizlar testim silinmismi 22.30 yaptigim
Bana bi tık silinmiş geldi canim diğer kizlarda bi baksinKizlar testim silinmismi 22.30 yaptigim
Bunu hic arastirmadim erkek bebeğe faydasi nedir var mi diye ama olumsuz bi etki edeceğini sanmamBende kullabmıyorum. Kullansak iyi olacak
Kendini tanimak için yapiyosun değil mi canim deneme olmayacaktiKizlar testim silinmismi 22.30 yaptigim
Pikten sonraki gün mu pik gunu mu tek ilişkiBenim 2. Kızım tek ilişki, yumurtlama günü.