Cnm sen yaptin ovu. testiniCanım hoşgeldin
Benim de hep sağdan ağrım olur çok çok nadirdir soldan olduğu benim de 2 kızım var. Bence cinsiyetin sağ yada sol ile alakası yok
Benim de yum yum akı kıvamında akıntı geldikten 2 gün sonra pik oluyor testim Dr takibine hiç gitmedim Dr ne der bilmiyorum tabi.
İnşAllah sende bizde gönül muradımıza kavuşuruz
Yaptım canım bu ay dan tam umudumu kesmiştim ama şükür tekrar koyulaşma oldu şuan pik ultra piki bekliyorum sabaha deneme olacak inşallah dua edin benim içinCnm sen yaptin ovu. testini
Hoşbuldum canımCanım hoşgeldin
Benim de hep sağdan ağrım olur çok çok nadirdir soldan olduğu benim de 2 kızım var. Bence cinsiyetin sağ yada sol ile alakası yok
Benim de yum yum akı kıvamında akıntı geldikten 2 gün sonra pik oluyor testim Dr takibine hiç gitmedim Dr ne der bilmiyorum tabi.
İnşAllah sende bizde gönül muradımıza kavuşuruz
İnşallah rabbim nasip etsin maviler giydirmekYaptım canım bu ay dan tam umudumu kesmiştim ama şükür tekrar koyulaşma oldu şuan pik ultra piki bekliyorum sabaha deneme olacak inşallah dua edin benim için
Bazen banada oluyor hiç koyulaşmıyor sebebini anlamadım.Tmm cnm ya ozaman benim ki yakinsa niye yum gözükmedi test koyulasirmir mi yarina
Amin inşallaahMerhaba Hoşbuldum canım cümlemizin evladını bağışlasın inşallah Rabbim. Evet denedim yöntemi denedim kısmen diyet denedim çok şükür nasip oldu
Allah razı olsun canım benim inşallah cümlemize nasip olurİnşallah rabbim nasip etsin maviler giydirmek
Aa çok sevindim. Allah İnşallah gönlündekini nasip eder. Tek deneme mi olacak?Yaptım canım bu ay dan tam umudumu kesmiştim ama şükür tekrar koyulaşma oldu şuan pik ultra piki bekliyorum sabaha deneme olacak inşallah dua edin benim için
Evet canım tek deneme oldu bidaha olmayacak benim pik ve çat kısa sürüyor hiç o riske girmek istemiyorumAa çok sevindim. Allah İnşallah gönlündekini nasip eder. Tek deneme mi olacak?
Rabbim gönlüne göre versin bu cuma günün hürmetine inşaAllah senin için okuyacağım.Kızlar deneme oldu benim şimdi dua zamanı inşallah Rabbim kaderime yazmıştırsizden dua istiyorum eğer vaktiniz olursa benim için okuyabildiğiniz kadar "Rabbi hebli mines salihin" çekerseniz çok sevinirim
Ah benim güzel kalpli arkadaşım Allah razı olsun inşAllah cümlemizin gönül muradı nasip olurRabbim gönlüne göre versin bu cuma günün hürmetine inşaAllah senin için okuyacağım.
Doktor takibi ve testle takip ettim pik ve hafif silikken deneme oldu canım eşim takviye falan kullandı bende fitil kullandım karbonatlı su içtim birazcık beslenmeye özen göstermeye çalıştım aklına takılan olursa sor cevaplayayım. Rabbim hepinizs nasip etsin inşallahAmin inşallaahneler denediğinizi yazabilir misiniz belki bizede vesile olursunuz, 10 gün sonra yumurtlmayla beraber deneyeceğim inşallah
Dualarimdasin cnmYaptım canım bu ay dan tam umudumu kesmiştim ama şükür tekrar koyulaşma oldu şuan pik ultra piki bekliyorum sabaha deneme olacak inşallah dua edin benim için
Ya insallah hayirlisi olur cnm senin icin cekebildigim.kadar çekeceğimKızlar deneme oldu benim şimdi dua zamanı inşallah Rabbim kaderime yazmıştırsizden dua istiyorum eğer vaktiniz olursa benim için okuyabildiğiniz kadar "Rabbi hebli mines salihin" çekerseniz çok sevinirim
Sağol canım Allah razı olsun benim eşimde 2 aydır takviye alıyor, keçiboynuzu özü, bal-sarımsak-kuruyemiş tüketiyor bende alkali su içiyorum,her gün bir muz tüketiyorm fitil adetim biter bitmez deneyeceğimDoktor takibi ve testle takip ettim pik ve hafif silikken deneme oldu canım eşim takviye falan kullandı bende fitil kullandım karbonatlı su içtim birazcık beslenmeye özen göstermeye çalıştım aklına takılan olursa sor cevaplayayım. Rabbim hepinizs nasip etsin inşallah
Aşagı yukarı aynı şeyleri yapıyorsun canım duanı asla ihmal etme. İnşallah nasip olur paşaSağol canım Allah razı olsun benim eşimde 2 aydır takviye alıyor, keçiboynuzu özü, bal-sarımsak-kuruyemiş tüketiyor bende alkali su içiyorum,her gün bir muz tüketiyorm fitil adetim biter bitmez deneyeceğim
3 saatte bir yap her testten sonra yarım bardak su iç canımKizlar bugun 13. Gun test nasil.kac saate bir yapayim birde
Tmm cnm Allah razı olsun cvp verdigın için bu ay takip ınsallah3 saatte bir yap her testten sonra yarım bardak su iç canım
Ayy inşaallah Allah nasip eder, düşüncesi bile çok güzel bir duygu :)Aşagı yukarı aynı şeyleri yapıyorsun canım duanı asla ihmal etme. İnşallah nasip olur paşa