Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Canım demekki sümüksü akıntıda denemek lazım. Beyaza dönmeden

Cnm benim oyle simdi aktintim ama ovu.yumurtlama gözükmüyor
Birde ben erkek isteyenler topiginde kremsi akinti gelince erkek bebek olur yazmisler doğruluk .payi varmidir bilemem

Cnm benim oyle simdi aktintim ama ovu.yumurtlama gözükmüyor
Birde ben erkek isteyenler topiginde kremsi akinti gelince erkek bebek olur yazmisler doğruluk .payi varmidir bilemem
Canım krem gibi olunca çatlamış oluyor. Daha doğrusu çatlama bitti demek. Sümük gibi şefaf akıntı olunca çatla zamanı çok yakın.

Canım krem gibi olunca çatlamış oluyor. Daha doğrusu çatlama bitti demek. Sümük gibi şefaf akıntı olunca çatla zamanı çok yakın.
Tmm cnm ya ozaman benim ki yakinsa niye yum gözükmedi test koyulasirmir mi yarina

Canım ben kendi kendime takvim tutuyorum epeydir.ben yumurta akına benzer akıntıdan iki gün sonra yumurtluyorum..geçen ay doktora gittim.mantar falan var mı gebeliğe hazırlık olsun diye kontrol için. Tertemizsin hafif akıntı var dedi fitil falan verdi kullandım bende.bu ay sağdan olsa yumurta hemen takip için doktora gideceğim.deneyecegim ama hep sol hep sol
Taktım kafama

Canım hoşgeldin
Benim de hep sağdan ağrım olur çok çok nadirdir soldan olduğu benim de 2 kızım var. Bence cinsiyetin sağ yada sol ile alakası yok
Benim de yum yum akı kıvamında akıntı geldikten 2 gün sonra pik oluyor testim Dr takibine hiç gitmedim Dr ne der bilmiyorum tabi.
İnşAllah sende bizde gönül muradımıza kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…