- 6 Aralık 2020
- 47
- 22
- 27
Canım 2 saat Snra yine yaptım yine koyuPik değil ki şuan ikiside eşit
Canm aynı koyulukta görüyorum pik senin kaç saat sürüyor.Canım 2 saat Snra yine yaptım yine koyu
Canım ilk defa yapıyorum ve dünde pikti yani 24 saatim dolduCanm aynı koyulukta görüyorum pik senin kaç saat sürüyor.
Bu ay kendini tani bence. Pik ne kadar sürüyor ne zaman açılıyor. Kendini takip et.Canım ilk defa yapıyorum ve dünde pikti yani 24 saatim doldu
Canım demekki sümüksü akıntıda denemek lazım. Beyaza dönmedenDiyet yaptım süt ürünleri falan yemedim.iliski öncesi vajinal duş (karbonatla) eşime kahve icirdim..soda icirdim hergun.ovulasyon testi yaptım.yalniz testim azdı tam emin olamadan deneme yaptım.yumurtlama akıntım bitmişti denediğimde.soldan yumurtlamistim bide..
Amin cnmtestleri birlikte yapar atariz topige birlikte oğlumuz oldugu günlerin sevinc haberlerini yazarız ayyy cok heycanlandim şimdiden
Amin Amin çokça
Cnm benim oyle simdi aktintim ama ovu.yumurtlama gözükmüyorCanım demekki sümüksü akıntıda denemek lazım. Beyaza dönmeden
Canım krem gibi olunca çatlamış oluyor. Daha doğrusu çatlama bitti demek. Sümük gibi şefaf akıntı olunca çatla zamanı çok yakın.Cnm benim oyle simdi aktintim ama ovu.yumurtlama gözükmüyor
Birde ben erkek isteyenler topiginde kremsi akinti gelince erkek bebek olur yazmisler doğruluk .payi varmidir bilemem
Benimde az bi şeffaf akıntım olmuştu bir iki saat sonra hastaneye gittim çatlamış dedi banaCanım krem gibi olunca çatlamış oluyor. Daha doğrusu çatlama bitti demek. Sümük gibi şefaf akıntı olunca çatla zamanı çok yakın.
Heyyooo ben geldimMerhaba kızlarbu konu yumurtlama günü, diyet ve dua ile erkek bebeğe hamile kalma ihtimalini artıracak denemeler üzerine açılmıştır.Bazı doktorlar bu ihtimalleri onaylarken, bazılarının hiç haberi yokmuş gibi davranmaktadir.
Benim gibi farklı meyveyi tatmak isteyenler buyurun yorumlara
M Maviayyy
@buketxxx
E Ecrin7325
@Expresso
eflatun88
Tazeanneeee
R rana20
Hoşgeldinnnnn canımmmm iyiki geldin uğurlu gel bize inşallahHeyyooo ben geldim
Hoşbuldum canım inşallahHadi hoşgeldinnnnn canımmmm iyiki geldin uğurlu gel bize inşallah
Tmm cnm ya ozaman benim ki yakinsa niye yum gözükmedi test koyulasirmir mi yarinaCanım krem gibi olunca çatlamış oluyor. Daha doğrusu çatlama bitti demek. Sümük gibi şefaf akıntı olunca çatla zamanı çok yakın.
Hoşgeldiniz sizinde oğlunuz olmustu rabbim bizlerede hayirliso ile nasip etsinHeyyooo ben geldim
Hoşbuldum inşallah aminHoşgeldiniz sizinde oğlunuz olmustu rabbim bizlerede hayirliso ile nasip etsin
Canım ben kendi kendime takvim tutuyorum epeydir.ben yumurta akına benzer akıntıdan iki gün sonra yumurtluyorum..geçen ay doktora gittim.mantar falan var mı gebeliğe hazırlık olsun diye kontrol için. Tertemizsin hafif akıntı var dedi fitil falan verdi kullandım bende.bu ay sağdan olsa yumurta hemen takip için doktora gideceğim.deneyecegim ama hep sol hep solCanım demekki sümüksü akıntıda denemek lazım. Beyaza dönmeden
Merhaba hoşgeldinz allah evladınızı bağışlsın, bişeyler denemiş miydiniz, yöntem, diyet falan oldu muHeyyooo ben geldim
Merhaba Hoşbuldum canım cümlemizin evladını bağışlasın inşallah Rabbim. Evet denedim yöntemi denedim kısmen diyet denedim çok şükür nasip olduMerhaba hoşgeldinz allah evladınızı bağışlsın, bişeyler denemiş miydiniz, yöntem, diyet falan oldu mu
Heyyooo ben geldim
Canım hoşgeldinCanım ben kendi kendime takvim tutuyorum epeydir.ben yumurta akına benzer akıntıdan iki gün sonra yumurtluyorum..geçen ay doktora gittim.mantar falan var mı gebeliğe hazırlık olsun diye kontrol için. Tertemizsin hafif akıntı var dedi fitil falan verdi kullandım bende.bu ay sağdan olsa yumurta hemen takip için doktora gideceğim.deneyecegim ama hep sol hep sol
Taktım kafama