Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Oku oku kafam karisiyor en iyisi yumurtlama günün tespit edip dua edip yola devam etmekyoksa kafamiz daha cok karışacak

Karıştı zaten hiç sağlıklı değilim şu aralar ruhsal olarak neden bilmiyorum aşırı takıntı oldu bende

Cnm daha yum gozukmedi teste tahmini 2 ocak yada 3 ocak gibi sokaka çıkma yasağı oldugu icin kalacak bakalim 27 ocak giderim galiba tam ters gune geldi

Deneme yapacak mısın canım bu ay yoksa takip amaçlı mı?

İnşaallah hayırlı sağlıklı bir oğlunuz olur ikinci kızınızda neler denemiştiniz?

İnşallah hayırlı sağlıklı bir oğlun olur. Allah herkesin gönlüne göre versin

İnşaallah hayırlı sağlıklı bir oğlunuz olur ikinci kızınızda neler denemiştiniz?
Diyet yaptım süt ürünleri falan yemedim.iliski öncesi vajinal duş (karbonatla) eşime kahve icirdim..soda icirdim hergun.ovulasyon testi yaptım.yalniz testim azdı tam emin olamadan deneme yaptım.yumurtlama akıntım bitmişti denediğimde.soldan yumurtlamistim bide..

Adet dongum 26 gün cnm ocak ayinin 1 ve 2 yum gozukuyor 15 ocak adet gunum 27 ocak yum gunu 27 ocak denerim cunku ilk defa ovu testi yapirum takip yapayim şimdi bende kararsizim inan

Aynen erteledikçe daha çok vazgeçesi geliyor insanın en iyisi sende bu ay takip yap Ocak adetimden sonra deneme yap grupta birkaç kişi aynı deneme yapacağız Ocak sonu ve Şubat gibi nasipse inşaallah hepimizin hayırlı sağlıklı oğlu olur

Bugün çatlamamış olarak görünüyor ilişki olmalı mı yoksa çatlama yı görünce mi olmalı

Eklentiler

• IMG_20201231_124030.jpg
    162,8 KB · Görüntüleme: 156
Amin cnm testleri birlikte yapar atariz topige birlikte oğlumuz oldugu günlerin sevinc haberlerini yazarız ayyy cok heycanlandim şimdiden
Amin Amin çokça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…