Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kızlar selam bugün biokadın fitil sordum çok uzun süredir üretilmiyormus phı artıran rahmi temizleyen ne kullanabiliriz başka fitil olarak

Ağrın ne durumda hissediyor musun? Bide böyle bol şeffaf akıntın var mı
Canım kasıklarımda agrı var evet o akıntıyı sabah gördüm, ama daha önce test yapmadığım için bilmiyorum ne kadar sürdüğünü, Rabbim nasip ederse erkek istiyorum önceliğim tabi ki saglıklı olması)(Rabbim evlat isteyen herkese nasip eder inş ) ve silikleşmeye baslayınca lişki olmalı deniliyor bnde öyle yapmayı planlıyorum başka birşey var mı yapılması gereken

Ozaman ilişkiden yarım saat önce seert kahve eşine, bölgesel duş. Duanı yap kuzum aklıma bunlar geldi şuan.

TMM canım tşk ederim, Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inş

Merhaba rabbim hayırlısıyla erkek evlatla sonuçlandırsın inşaallah. İlişki sonrası sağa veya sola yatma yumurtanın ne tarafta olduğundan emin değilsen düz yat kalçana ince bir yastık koy uzun bir süre yat yerinden kalkma. Bir de erkek bebek duaları var Google’a yaz çıkıyor ilişkiden önce onları okuyun. Gönlünüzce olsun.

Kizlar benim her ay sol kasığım ağrıyor acaba hep soldan mi yumurtlama oluyor

Cok tşk ederim, amin Allah herkesin gönlüne göre versin

Kizlar benim her ay sol kasığım ağrıyor acaba hep soldan mi yumurtlama oluyor

Benimde bu ay ve önceki aylar genelde soldan ağrım oluyor önümüzdeki ay bende sorcam doktora. İnşaallah hep solda değildir sol kız bebek derler genelde. Benim komşumun sol yumurtalığı yok sağdan kalmış hep iki oğlu var. Bilemedim soldan yumurtlayıp oğlu olan tanıdığınız var mı?

Tabiki var canım. Ben pek sağ sol olayına inanmıyorum.

Selam kızlar, ben ikinci kızıma hamile kalmadan keşfettim burayı..o zaman denedim biseyler ama nasip bir kızım daha oldu. Rabbime şükürler olsun.. şimdi tekrar düşünmeye başladık bakalim hayırlısı.4 aydır saka su içiyoruz ph yüksek olduğu için.bir senedir yumurta takibi yapıyorum takvim tutarak. Yalnız benim hep soldan yumurtlama oluyor.doktora gittim sağ yumurtalık sağlıklı sorun yok dedi.bi taraf daha aktif olabilir dedi.bende takıntı oldu sağ taraftan yumurta oluşsa catladigi an d

Yalnız benim hep soldan yumurtlama oluyor.doktora gittim sağ yumurtalık sağlıklı sorun yok dedi.bi taraf daha aktif olabilir dedi.bende takıntı oldu sağ taraftan yumurta oluşsa catladigi an deneme yapacağım inşallah..işte böyle dua eder dua beklerim.insallah erkek bebeklerimiz olur hayırlısıyla

Oku oku kafam karisiyor en iyisi yumurtlama günün tespit edip dua edip yola devam etmekyoksa kafamiz daha cok karışacak

Rabbim kalbindekini nasip etsin insallah sağlıklı hayırlı bir oglusun olur topikte kizlara hep dua ediyorum rabbim bizlerede o duyguyu yaşamayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…