Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Canım hoşgeldin 🌺
Benim de hep sağdan ağrım olur çok çok nadirdir soldan olduğu benim de 2 kızım var. Bence cinsiyetin sağ yada sol ile alakası yok 😇
Benim de yum yum akı kıvamında akıntı geldikten 2 gün sonra pik oluyor testim Dr takibine hiç gitmedim Dr ne der bilmiyorum tabi. 🤭
İnşAllah sende bizde gönül muradımıza kavuşuruz 🤲🏻💙😘
Cnm sen yaptin ovu. testini

Canım hoşgeldin 🌺
Benim de hep sağdan ağrım olur çok çok nadirdir soldan olduğu benim de 2 kızım var. Bence cinsiyetin sağ yada sol ile alakası yok 😇
Benim de yum yum akı kıvamında akıntı geldikten 2 gün sonra pik oluyor testim Dr takibine hiç gitmedim Dr ne der bilmiyorum tabi. 🤭
İnşAllah sende bizde gönül muradımıza kavuşuruz 🤲🏻💙😘
Hoşbuldum canım ❤️ benimde kafam karıştı çok yazılar okudum.tek yumurtalıktan hem oğlu hem kızı olanlar var.
Ben doktora açık açık söyledim iki kızım var üçüncü erkek olur inşallah vs diye.denemeden bilemeyiz sen bı hamile kal bakalım dedi 😂
Amin canım inşallah hepimizin sağlıklı hayırlı oğulları olur🥰

Merhaba Hoşbuldum canım cümlemizin evladını bağışlasın inşallah Rabbim. Evet denedim yöntemi denedim kısmen diyet denedim çok şükür nasip oldu
Amin inşallaah 🙏 neler denediğinizi yazabilir misiniz belki bizede vesile olursunuz, 10 gün sonra yumurtlmayla beraber deneyeceğim inşallah

Kızlar deneme oldu benim şimdi dua zamanı inşallah Rabbim kaderime yazmıştır 🤲🏻💙 sizden dua istiyorum eğer vaktiniz olursa benim için okuyabildiğiniz kadar "Rabbi hebli mines salihin" çekerseniz çok sevinirim 🙏🏻😘❤️
Rabbim gönlüne göre versin bu cuma günün hürmetine inşaAllah senin için okuyacağım. 💙💙🌼🌸

Amin inşallaah 🙏 neler denediğinizi yazabilir misiniz belki bizede vesile olursunuz, 10 gün sonra yumurtlmayla beraber deneyeceğim inşallah
Doktor takibi ve testle takip ettim pik ve hafif silikken deneme oldu canım eşim takviye falan kullandı bende fitil kullandım karbonatlı su içtim birazcık beslenmeye özen göstermeye çalıştım aklına takılan olursa sor cevaplayayım. Rabbim hepinizs nasip etsin inşallah

Yaptım canım bu ay dan tam umudumu kesmiştim ama şükür tekrar koyulaşma oldu şuan pik ultra piki bekliyorum sabaha deneme olacak inşallah dua edin benim için 🤲🏻💙🥰
Dualarimdasin cnm
Kızlar deneme oldu benim şimdi dua zamanı inşallah Rabbim kaderime yazmıştır 🤲🏻💙 sizden dua istiyorum eğer vaktiniz olursa benim için okuyabildiğiniz kadar "Rabbi hebli mines salihin" çekerseniz çok sevinirim 🙏🏻😘❤️
Ya insallah hayirlisi olur cnm senin icin cekebildigim.kadar çekeceğim

Doktor takibi ve testle takip ettim pik ve hafif silikken deneme oldu canım eşim takviye falan kullandı bende fitil kullandım karbonatlı su içtim birazcık beslenmeye özen göstermeye çalıştım aklına takılan olursa sor cevaplayayım. Rabbim hepinizs nasip etsin inşallah
Sağol canım Allah razı olsun benim eşimde 2 aydır takviye alıyor, keçiboynuzu özü, bal-sarımsak-kuruyemiş tüketiyor bende alkali su içiyorum,her gün bir muz tüketiyorm fitil adetim biter bitmez deneyeceğim

Kizlar bugun 13. Gun test nasil.kac saate bir yapayim birde

Eklentiler

• 20210101_140036.jpg
    20210101_140036.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 108
Sağol canım Allah razı olsun benim eşimde 2 aydır takviye alıyor, keçiboynuzu özü, bal-sarımsak-kuruyemiş tüketiyor bende alkali su içiyorum,her gün bir muz tüketiyorm fitil adetim biter bitmez deneyeceğim
Aşagı yukarı aynı şeyleri yapıyorsun canım duanı asla ihmal etme. İnşallah nasip olur paşa

X