- 30 Ocak 2019
- 1.429
- 1.562
Çok erken değil mi?
Aynen erken bence bende önümüzdeki ay tahmini yumurtlamadan iki gün önce gideceğim inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok erken değil mi?
Ben deAynen erkek bence bende önümüzdeki ay tahmini yumurtlamadan iki gün önce gideceğim inşaallah
Tmmdir CanimAdetten hemen sonra kullan.
Yumurtlama takibi için adetinin 3.yada 5.günü gel demişti bana doktor
Bende anlamadım. Arkadaşıma sordum. Onuda öyle çağırmış. Sanırım testler felan yapacakÇok erken değil mi?
Inşallah cnm bende sabirsizlaniyorum topigimiz erkek bebekleri ile dolar inşallahİnşallah işarettir bu. Gönlümüzdekine de birlikte kavuşuruz
Inşallah cnm bende sabirsizlaniyorum topigimiz erkek bebekleri ile dolar inşallah
Canım varmı bi fikrin
Bacak arası resmi lazım bundan anlamıyorumCanım varmı bi fikrin
Bacak arası çekmedik ama bitane daha vardı ama bi bakıp çekip yollarım çok hatayım ya acaba hastaneden korona kapmış olabilirmiyim boğazım yanıyor halsizlik baş agrosıCanım b
Bacak arası resmi lazım bundan anlamıyorum
Allah korusun. Mevsimsel bir şeydir.Bacak arası çekmedik ama bitane daha vardı ama bi bakıp çekip yollarım çok hatayım ya acaba hastaneden korona kapmış olabilirmiyim boğazım yanıyor halsizlik baş agrosı
Canım mrb bnde ovulasyon testi yapıyorum ve bugün pik gördüm ve erkek bebek istiyorum Rabbim nasip ederse silikleşmeye başlayıncamı ilişki olması gerekiyor ve ilişki öncesi ne yapılmalı, diyet faln yapmadım yardımcı olursan sevinirimAllah korusun. Mevsimsel bir şeydir.
Pik süren ne kadar sürüyor testlerini buraya yükler misinCanım mrb bnde ovulasyon testi yapıyorum ve bugün pik gördüm ve erkek bebek istiyorum Rabbim nasip ederse silikleşmeye başlayıncamı ilişki olması gerekiyor ve ilişki öncesi ne yapılmalı, diyet faln yapmadım yardımcı olursan sevinirim
Evet 2 satte birKızlar test sırasında pik i yakaladıktan sonra 2 saatte bir mi yapmak gerek çatlamayi yakalamak için. Ben bu ay test yapip kendimi denicem pik ne kadar suruyo vs diye şubatta da deneme yapmayi planliyorum insaallah
Pik süren ne kadar sürüyor testlerini buraya yükler misin
Gecen ay hiç pik yakalıyamadım o yzden bilmiyorum ne kadar sürdüğünü üsttekini öglen 2 de yaptım aşagı sakini akşam 8 de yaptım çatlamamış olarak görünüyor sonrası için nasıl ilerleme lazım canımPik süren ne kadar sürüyor testlerini buraya yükler misin
2saat sonra tekrar yap kuzum. Sıvı alma hiçGecen ay hiç pik yakalıyamadım o yzden bilmiyorum ne kadar sürdüğünü üsttekini öglen 2 de yaptım aşagı sakini akşam 8 de yaptım çatlamamış olarak görünüyor sonrası için nasıl ilerleme lazım canım
Saat 10 da tekrar yap canımGecen ay hiç pik yakalıyamadım o yzden bilmiyorum ne kadar sürdüğünü üsttekini öglen 2 de yaptım aşagı sakini akşam 8 de yaptım çatlamamış olarak görünüyor sonrası için nasıl ilerleme lazım canım
Silikleşme baslayıncamı ilişki olmalı canımSaat 10 da tekrar yap canım