Hepimiz aynı oluruz deseneNeyse vazgeçmek yok. Sonunu düşünen kahraman olamaz
Hergün test yapıyor musun? Sen bence klomen kullanıp dr takibi yaptırmalısın.Kızlar bu ay benim yum yine beni ters köşe yaptı bende öyle sıkıldım ki artık sanırım iyice de geriliyorum bu sebepten herşey daha da kötü oluyor bende testi falan bırakmak istiyorum kendi halinde olacaksa olsun diyorum bakalım nasip önümüzdeki ay oluruna bırakabilirim
Sen deneyecekmisin cnm bu ayDeneme yapacak olanların, sat ı bat ı, ilk sayfaya mı yazsak?
Ocakta kısmetse.Sen deneyecekmisin cnm bu ay
Hayirlisi olsun cnm seninle regl gunleri.iz yum.gunlerimiz hemen hen ayniydi gecen aylarda bende ocakta insOcakta kısmetse.
İnşallah işarettir buHayirlisi olsun cnm seninle regl gunleri.iz yum.gunlerimiz hemen hen ayniydi gecen aylarda bende ocakta ins
Dr kontrolü olmadan direkt alip kullanabiliyo muyuz sıkıntı olmasın sonraHerhangi enfeksiyon,iltihab için bide vajinal ph artırıyor
Tam olarak nasil kullaniliyo canim bende alcamdaYani adetten temizle öyle koy.
İnşaallah bende deneyeceğim bu ayYazalım tabi
Kimler deniyor bu ay
Bende kullandım. Hiç bir sorun yaşamadım.Dr kontrolü olmadan direkt alip kullanabiliyo muyuz sıkıntı olmasın sonra
Tmm canim teşekkür ederimBende kullandım. Hiç bir sorun yaşamadım.
Bir de nasil kullancaz adet bitimi hemen miTmm canim teşekkür ederim
Adetten hemen sonra kullan.Kızlar ben dr a gidip yumurtlama takibi de yaptircam adetten hemen sonra gitmem lazim de mi temizlendikten sonra
Tahmini yumurtlamadan 2 gün önce git bence.Kızlar ben dr a gidip yumurtlama takibi de yaptircam adetten hemen sonra gitmem lazim de mi temizlendikten sonra
Çok erken değil mi?Adetten hemen sonra kullan.
Yumurtlama takibi için adetinin 3.yada 5.günü gel demişti bana doktor