- 14 Kasım 2019
- 737
- 1.026
- 26
İnşallah canım hepimizin gönlüne göre verir inşallah mevlamSağ ol canım Allah razı olsun bıkmadan cevap veriyorsunuz hepinizsağlıkla ilerlesin inşaallah kuzun gönlündeki nasip olsun
Canım sen tekrar deneme mi yaptın? Hayırlısı olsun inşaallah gönlündeki tez vakitte sağlıkla nasip olsun.
İnşaallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruzİnşallah canım hepimizin gönlüne göre verir inşallah mevlampazartesi adet günüm, bi sıkntı olmazsa salı sabahı gidip sağlık ocagına kan vericem
Hayırlı olsunKızlar eczaneden 5 liralık test aldım geldim eve şimdi yaptım, çıktıya kızzzz
Hayırlı olsunAmin canım inşallah sağ salim devam eder
şallah şyan tek duam umarım sağlıkla gelişir önümüzdeki hafta hüsrana uğramamHayırlı olsun. Sağlıkla gelsin gönlündeki
Bide yazabilseydim keşkeİn
şallah şyan tek duam umarım sağlıkla gelişir önümüzdeki hafta hüsrana uğramam
R rana20 ben okudum. Allah kabul etsin.@Birbilsem1132 arkadaşımız için Rabbim gonlundekini hakkında hayırlı eylesin nasip etsin inşallah.(Rabbim bizlerede nasip etsin insallah)TEFRİCİYE LİSTEMİZ
R rana20
@SoLeiL12
@Ruveydam2015
1 12ha
Hayallerimmm3
B Beybipattis
@Nurelifefe
@dilek062
M Maviayyy
K kelebkkk
Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen
Lütfen 3 gün içinde okuyalım listemizi tamamlayalım kızlar.
Kişi başı dua sayımız 444, dua sahibi kendine 448 tane okuyacak.
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah oldu sevincini yaşatsın her birimize
B Beybipattis Duası;
"Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullahel azim ellezi la ilahe illa hüvel hayyül kayyümü ve etübileyh
Allahümme salli ala Seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
"Elhamdülillahi rabbil alemiyn.Vessalatü vesselamü ala Resulina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn."
Subhane Rabbiyel aliyyil alel vehhab"
Yerleri gökleri yaratan Rabbim Büşra kuluna hayırlı,sağlıklı,Salih bir erkek evlat nasip et.Dunyadada ahirette de iyilik ve güzellikler nasip et.
Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun.Ve selamun alel-mürseliyn.Velhamdülillahi Rabbil alemiynel Fatihah ve messalavat"
B Beybipattis için bildirim yapmayanlar ;
B Beybipattis
@dilek062
1 12ha
Hayallerimmm3
K kelebkkk
Kızlar lütfen bugün bitirip bildirim yapın.
Sağol canım benim betam yükselmedi.tutunamamis dedi doktor.kanama bekliyorum artikHayırlı olsun
Hayırlısı olsun yumurtlamanın üzerinden 11-12 gün geçince ancak çıkıyor.olmusmuydu o kadarKizlar testi yaptim negatif çıktı olsa çıkardı galiba hayirlisi olsun bakalim
Sağol canım benim inşallah tek yaptm evet sonrası çatlama gördüm ama eşim yoktu evde zaten yapmak istemiyordum asidik olmuştur diye. tek kaldı bu ayda 4 takip , deneme oldu hepsi de tek bakalım tutacakmı ağrı sancı yok belirtim de yok haftaya kadar belli olur zaten haberdar ederim hayırlı haberimi inşCanım sen tekrar deneme mi yaptın? Hayırlısı olsun inşaallah gönlündeki tez vakitte sağlıkla nasip olsun.
Bence çok erken daha geç döllenme olabiliyor geç tutunabiliyor 14. Gün daha net olur. Kesin, yumdan 17 gün sonra çıkıyor. Umarım tutarKizlar testi yaptim negatif çıktı olsa çıkardı galiba hayirlisi olsun bakalim
Canım çok zor oluyor yaşadığın şey kolay değil umutlanıyorsun ama sonu üzücü bitiyor, benim 4 aylıktı kaybettiğimde çok zor oldu. Allahım hiç bir sevdiğimize ,arkadaşlarımıza yaşatmasın. Tekrardan en kısa zamanda nasip etsin hayırlısını. Güzel haberlerini bekliyorumSağol canım benim betam yükselmedi.tutunamamis dedi doktor.kanama bekliyorum artik
Çok teşekkür ederim.canim.evet çok uzuldum.kuzu gibi kanama gelmesini bekliyorum şimdi umutsuzca.o da yok henuzCanım çok zor oluyor yaşadığın şey kolay değil umutlanıyorsun ama sonu üzücü bitiyor, benim 4 aylıktı kaybettiğimde çok zor oldu. Allahım hiç bir sevdiğimize ,arkadaşlarımıza yaşatmasın. Tekrardan en kısa zamanda nasip etsin hayırlısını. Güzel haberlerini bekliyorum
Amin cnm bugun 10.gün adeti kadar bekleyim bakalimHayırlısı olsun yumurtlamanın üzerinden 11-12 gün geçince ancak çıkıyor.olmusmuydu o kadar
Insallah cnmBence çok erken daha geç döllenme olabiliyor geç tutunabiliyor 14. Gün daha net olur. Kesin, yumdan 17 gün sonra çıkıyor. Umarım tutar
Erken bakmışsın iki gün sonra çıkar varsa.resmen çok sabirsisiz yaa ☹Amin cnm bugun 10.gün adeti kadar bekleyim bakalim
Aynen cnm onun icin erken ogrenmek istemedim temmuz ayinda hamile kalmistimm eylul ayinda kurtaj oldum.bos gebeliktw o hamileliğimde cok erken ogrenmistim o surec insani yıpratıyor hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun cnm sen ne yaptin kan verdin mi tekrardanErken bakmışsın iki gün sonra çıkar varsa.resmen çok sabirsisiz yaa ☹