Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
İnşallah canım hepimizin gönlüne göre verir inşallah mevlam pazartesi adet günüm, bi sıkntı olmazsa salı sabahı gidip sağlık ocagına kan vericem

R rana20 ben okudum. Allah kabul etsin.@Birbilsem1132 arkadaşımız için Rabbim gonlundekini hakkında hayırlı eylesin nasip etsin inşallah.(Rabbim bizlerede nasip etsin insallah)

Kizlar testi yaptim negatif çıktı olsa çıkardı galiba hayirlisi olsun bakalim

Canım sen tekrar deneme mi yaptın? Hayırlısı olsun inşaallah gönlündeki tez vakitte sağlıkla nasip olsun.
Sağol canım benim inşallah tek yaptm evet sonrası çatlama gördüm ama eşim yoktu evde zaten yapmak istemiyordum asidik olmuştur diye. tek kaldı bu ayda 4 takip , deneme oldu hepsi de tek bakalım tutacakmı ağrı sancı yok belirtim de yok haftaya kadar belli olur zaten haberdar ederim hayırlı haberimi inş

Sağol canım benim betam yükselmedi.tutunamamis dedi doktor.kanama bekliyorum artik
Canım çok zor oluyor yaşadığın şey kolay değil umutlanıyorsun ama sonu üzücü bitiyor, benim 4 aylıktı kaybettiğimde çok zor oldu. Allahım hiç bir sevdiğimize ,arkadaşlarımıza yaşatmasın. Tekrardan en kısa zamanda nasip etsin hayırlısını. Güzel haberlerini bekliyorum

Çok teşekkür ederim.canim.evet çok uzuldum.kuzu gibi kanama gelmesini bekliyorum şimdi umutsuzca.o da yok henuz

Bence çok erken daha geç döllenme olabiliyor geç tutunabiliyor 14. Gün daha net olur. Kesin, yumdan 17 gün sonra çıkıyor. Umarım tutar
Insallah cnm bugun 10.gun yumrtlamanin üzerinde hayirlisiolsun cnm bekleyecegim adet gunune kadar nasibimizde varsa oluyor

Erken bakmışsın iki gün sonra çıkar varsa.resmen çok sabirsisiz yaa ☹
Aynen cnm onun icin erken ogrenmek istemedim temmuz ayinda hamile kalmistimm eylul ayinda kurtaj oldum.bos gebeliktw o hamileliğimde cok erken ogrenmistim o surec insani yıpratıyor hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun cnm sen ne yaptin kan verdin mi tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…