Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kizlar iyi aksamlar benim regl sürem 6 gun normalde ama bu sefer 2 bucuk günde bitti nerdeyse tekrar gelir diye bekledim bu gun yok 3 günüm daha önce böyle olan var mi sıkıntı olur mu deneme yapcam bide bu ay
Olmaz diye düşünüyorum canım ama bu ay bi Dr git istersen için rahat etsin bi anda neden böyle kesildi acaba ilaç vs aldın mı

Olmaz diye düşünüyorum canım ama bu ay bi Dr git istersen için rahat etsin bi anda neden böyle kesildi acaba ilaç vs aldın mı
Yum takibi icin test koyulasmaya baslayinca gidecektim canim zaten acaba tekrar gelmeyip kesilirse yum gunu öne cekilir mi örnegin ben 14 15 gun gibi yum oluyodu10. Gun olur mu. Sadece aferin içmiştim ilk gece

Kızlar ya bir de benim adetim 5 gün sürerdi.bu ay migrenim tuttu ilaç aldım adet sürem uzadı ve kahverengi geliyor. Deneme yapacağım bu ayda inşallah.etkiler mi erkek bebek için olumsuz düşünüyorum
Canım olumsuz düşünme bişey olmaz adetini uzatması normal bence bi sorun yok merak etme

Yum takibi icin test koyulasmaya baslayinca gidecektim canim zaten acaba tekrar gelmeyip kesilirse yum gunu öne cekilir mi örnegin ben 14 15 gun gibi yum oluyodu10. Gun olur mu. Sadece aferin içmiştim ilk gece
Olabilir tabi canım çünkü adet başladığı zaman yum oluşmaya başlıyor erken gelme ihtimali var sen iyi takip yap kaçmasın

Olabilir tabi canım çünkü adet başladığı zaman yum oluşmaya başlıyor erken gelme ihtimali var sen iyi takip yap kaçmasın
Tamda deneme yapcam ilk defa böyle oldum belim falan da agriyo adet gibi anlamadim canim sıkıldı yaa 2 günde kaliteli yumurta olur mu bilemedim

Kizlar iyi aksamlar benim regl sürem 6 gun normalde ama bu sefer 2 bucuk günde bitti nerdeyse tekrar gelir diye bekledim bu gun yok 3 günüm daha önce böyle olan var mi sıkıntı olur mu deneme yapcam bide bu ay
Kuzum stres yapma olumsuz bütün düşünceleri at kafandan benimde bu ay stres oldum diye hem kısa hem kesik kesik geldi yine 5 gün falan sürdü. İnşaallah hayırlısıyla tez vakitte nasip olsun istediğin. erken yumurtlama olursa arzumun takvime denk gelmiyor mu?

Insallah kuzu vala stresten mi aferinden mi bilemedim. Gelmiyo erken olursaki normalde bile sınırda yakalayacaktim belki o da böyle olunca hic uymaz 15. Gun de yum catlamasi lazim uymasi için ama deneme yapicam bu ay gecen ay es geçtim biliyosun daha beklemek istemiyorum yaa ne zormuş hic bişey yolunda gitmiyo tovbee hayirlara çıksın

Çok iyi anlıyorum seni inan ki elimizden hiçbir şey gelmiyor. Rabbim en çok isteğimiz şeylerle varlığıylada yokluğuylada imtihan etmesin bizi. İnşaallah istediğin gibi su gibi akar rast gider bu ay.

Çok iyi anlıyorum seni inan ki elimizden hiçbir şey gelmiyor. Rabbim en çok isteğimiz şeylerle varlığıylada yokluğuylada imtihan etmesin bizi. İnşaallah istediğin gibi su gibi akar rast gider bu ay.
Aminn canim hepimizin insaallah bakalim belki yarin tekrar gelir beklicem yapicak bisey yok

Cnm bende gecwn ay deneme olacakti dr gittim sabah yum catlamis dedi normalde teste 15.gun catliyordu aksine kaynana kayinba.bizdeydi esim isten izin alıp gelemedi kaldi o ay bu ayda annemlerdeyim araya adet girdi cinsel perhiz 12 gunu geçti dr gittim bu ay deneme oldu kismette varsa olur bakalim deneme olacaga ay aksilikler birakmadi yani peşimi

Canım ben okudum allah salih hayırlı evlat nasip etsin sana ve tüm isteyenlere

Merhaba kızlar ben 3 gündür giremiyorum girsem hata veriyor nette sıkıntı var sanırım giremediğim için bildirim de yapamadım.

Benim de dün yani 18. Gün yumurtlama gördüm t çok koyuydu bi gün öncesi de t koyuya yakındı belliydi yumurtlama olacağı pazartesiden beri de akıntım vardı. Ben 3 aylık takibime göre 2 gün pik sürecek sandım ağırdan aldım sabah 7 de deneme oldu yani pik gördükten 7 saat sonra oldu akşam testim baya açılmıştı t yok denecek kadar azdı 24 saat sürmedi bu sefer ve ben tam o arada deneme yaptım.
Test yaptım hemen girmek istedim size sormak için ama giremedim açılmadı farklı yerlerden denedim onlarda da olmadı netim azalmıştı belki de ondandı ..
hamile olan arkadaşlarımda sağlıcakla kucağınıza almanız i nasip etsin rabbim bizlere de nasip etsin gönlünüze göre salih evlatlar olsunlar inşallah

Herseyde bi hayır aricaz canim düşündüğümüz planladığımız gibi olmuyomuş vakti vardir elbet benimde bu ay sallantida bakalim kismet

Senin günün ne zaman canım? Ben senin durumuna şuanda %99 gibi gördüm.tam çok iyi bir zamanlama olmus.masallah

Gercekten ne zaman olan yapsan inadına bir sorun oluyor.insallah bu ay gelir cnm

Zamanlaman çok güzel olmuş canım inşallah oğlun olur hayırlısıyla.bende deneme yapmadan kendim takip yaptigimda daha uzun süre pik oluyordu.deneme yaptığım zaman pik kısa sürdü.degisiyor yani.

Kızlar ben gebelik takvimimi sildim dün 28 olan değerim.bugun 18e düşmüş henüz kanamam agrım yok ama doktor düşük yapıcaksın dedi tutunamamış dedi.pazartesi tekrar kan vericem ama umut yok.0layinxa kanamam başlar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…