Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
bu sabah değerin 4 e düştü ve kanamam başladı hayırlısı buymuş. dualarım sizlerle kızlar.hayırlı haberlerinizi bekliyorum ben mayısa kadar paas geçiyorum
Canım hayırlısı olsun inşallah insan etkileniyor evet ama unutma ki hayırlısı buymuş demek. İnşallah istediğin zaman sağlıkla gelir seni bulur bebeğin

Hayırlısı olsun inşallah canım adete de bişey kalmamış zaten
Ben yumu bekliyorum bakalım 14.gün bugün ama hala tam belirtiler başlamadı
Amin cnm hakkimizda hayirlisini versin rabbim
16.gündu demi yumun hadi bakalim bu ay senin ayin olsun cnm hersey gönlünce olsun

Kiz ben kendiminkini okudum dilek arkadaşinkini ben kendim okurum. Biran evvel sıradaki arkadaşın duasina geçelim Hayallerimmm3 canım sende okuyamayacaksan ben kendim tamamlayayim

Kızlar benim 11. Günüm ve uzayan akıntı geldi hafif kanla karışık.ovulasyon testi yaptım silik çıktı baya .14. veya 15.gün yumurtluyorum aylardır değişmedi. Neyin nesi bu anlam veremedim ya.iki aydır bebek isterim ya devamlı bişey çıkıyor

Benim ilk yaptigimda da erken den gelmistin akinti ama ovulasyon testi yaptigimda senin ki gibi silikti zaten deneneme yapacagan zaman bir seyler oluyor hayirlisi deyip yola devam et canim en iyisi

bu sabah değerin 4 e düştü ve kanamam başladı hayırlısı buymuş. dualarım sizlerle kızlar.hayırlı haberlerinizi bekliyorum ben mayısa kadar paas geçiyorum
Canım benimde kasımda öyle oldu kimyasal geçirdim, diyordumki aralıkta ocaktaki yumurtlama nerde ohooo diye ocakta tutmadı bak şubat oldu bu sefer bende bekliyorum yarın sabah kan vericem 2 gün geçti adetim, yani demem oki herşey vaktini bekliyor filizlenmek için, hesapların üstünde bir hesap var türeğini ferah tut geç olsun güç olmasın, benim burda arkadaşlara sor kimyasal geçirdiğim ay güle oynaya haber vermiştim burda hep pozitifimdir herşeyin kötüsünü düşünürüm ya kalp atışı olsaydı yada 3 4 aylık gebeyken kaybetseydim değil mi? Şimdi en azından oluşamadan geçip gidiyorlar öyle düşün
Hayırlısı olsun inşallah canım adete de bişey kalmamış zaten
Ben yumu bekliyorum bakalım 14.gün bugün ama hala tam belirtiler başlamadı
Canımmmm, sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah akıllı uslu gelir bu ay yumurtişşş
Bu ay değişirrrr, deneme yapcanya ben 6 aydır gruptayım 6 aydır testlerimi görsen maşallah dersin nasıl güzel pik ultra pik ve çat oluyordu deneme yapacağım ay yani 16 gün önce çiftmi yumurtladım noldu halen bilmiyoruz pda gitti tuttuuuu, olacapın önüne geçilmiyorrr

Benim ilk yaptigimda da erken den gelmistin akinti ama ovulasyon testi yaptigimda senin ki gibi silikti zaten deneneme yapacagan zaman bir seyler oluyor hayirlisi deyip yola devam et canim en iyisi
Aynen canım ya bu ay erken yumurtluyorum emin oldum.muhtemelen yarın pik olur ve çatlar. Hayırlısı bakalım. Erkenden deneme olacak adet günü gelmek bilmez

Nasip ciğerim ne yapsak boşta işte insanoğlu. Pek bir hesap kitap yapmıştım.simdi cinsel perhiz 2 gün olmuş olacak.yarin catlarsa . Kafalar karışık

Aynen canım ya bu ay erken yumurtluyorum emin oldum.muhtemelen yarın pik olur ve çatlar. Hayırlısı bakalım. Erkenden deneme olacak adet günü gelmek bilmez
Ya cnm bende oyleyim bekliyorum adet gününü erken olunca yumoslar hayirlisi olsun cnm stres yapma yeter
Nasip ciğerim ne yapsak boşta işte insanoğlu. Pek bir hesap kitap yapmıştım.simdi cinsel perhiz 2 gün olmuş olacak.yarin catlarsa . Kafalar karışık
Kiz benim hic cinsel perhiz olmadiyahayatta hic bir zaman planladigin gibi yasayamiyorsun nasibimizde varsa herturlu olur insallah

Ya cnm bende oyleyim bekliyorum adet gününü erken olunca yumoslar hayirlisi olsun cnm stres yapma yeter

Kiz benim hic cinsel perhiz olmadiyahayatta hic bir zaman planladigin gibi yasayamiyorsun nasibimizde varsa herturlu olur insallah
Amin canım inşallah gönlümüzden geçen olur. Doktora da gidemeyecem. Yarın başka işlerim var.yum ne tarafta bilemiyorum.agriyi hissedemiyorum. Nasip artık

Merabalar bayanlar baştan sona kadar bütün mesajları okudum benimde iki kızım var bu ay bende deneme yapıcam bakalım nasipte ne var banada dua ederseniz sevinirim
Hayirlisi ile rabbim sana ve bizlere tattirsin cnm ovulasyon testi ile mi deneme yapacaksin

Kiz ben kendiminkini okudum dilek arkadaşinkini ben kendim okurum. Biran evvel sıradaki arkadaşın duasina geçelim Hayallerimmm3 canım sende okuyamayacaksan ben kendim tamamlayayim
Ben bildirim attım okudum canım hep benim adım çıkıyor etiketleniyor ama cevap atıyorum gelmiyor sanırım iyiki bakmışım mesaja tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…