Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Aynen cnm onun icin erken ogrenmek istemedim temmuz ayinda hamile kalmistimm eylul ayinda kurtaj oldum.bos gebeliktw o hamileliğimde cok erken ogrenmistim o surec insani yıpratıyor hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun cnm sen ne yaptin kan verdin mi tekrardan
Pazartesi vericem ama umudum yok.fakat henüz kanamam da başlamadı.bilemiyorum.cok mutsuzum ☹☹☹

Kizlar testi yaptim negatif çıktı olsa çıkardı galiba hayirlisi olsun bakalim
Erkendir canım sen kendin söylemiştin adet günü anca görmüştüm diye.
Sağol canım benim inşallah tek yaptm evet sonrası çatlama gördüm ama eşim yoktu evde zaten yapmak istemiyordum asidik olmuştur diye. tek kaldı bu ayda 4 takip , deneme oldu hepsi de tek bakalım tutacakmı ağrı sancı yok belirtim de yok haftaya kadar belli olur zaten haberdar ederim hayırlı haberimi inş 🥰
İnşaallah canım hayırlısıyla nasip olsun. 🥰

Pazartesi vericem ama umudum yok.fakat henüz kanamam da başlamadı.bilemiyorum.cok mutsuzum ☹☹☹
Mutsuz olma canım.hayirlisi ne ise o olsun hakkında . Hakkında olanı da rabbim gönlüne razı etsin.bu ay olmaz sonra ki ay olur.sukur Rabbime hamile kalabiliyoruz.cocuklarimiz var. Kanaman gelirse de sağlıklı değilmiş diyeceksin uzulmeyeceksin.yasadigimiz herşey imtihan

Mutsuz olma canım.hayirlisi ne ise o olsun hakkında . Hakkında olanı da rabbim gönlüne razı etsin.bu ay olmaz sonra ki ay olur.sukur Rabbime hamile kalabiliyoruz.cocuklarimiz var. Kanaman gelirse de sağlıklı değilmiş diyeceksin uzulmeyeceksin.yasadigimiz herşey imtihan
Allah razı olsun.sizlerden iyi haber gelir insallah tüm dualarım sizlerle 😊

Erkendir canım sen kendin söylemiştin adet günü anca görmüştüm diye
Evet cnm adet gunu cikiyor genelikle benim hayirlisi olsun cnm.ilk denemem daha
Aynen canım bekle bakalım inşallah hamilesindir oğluna. Her bir süreç ayrı yoruyor insanı ama şükür buna da 💙
Insallah cnm benim hic erken yapipta silik oldugu olmadi genelikle ya adet gunu yada gunum gecince yaptim tabi şükürku hamile kalabiliyoruz rabbim bizlerede nasip etsin minik mucizelerden 🤲👶🏼

Cnm uzulme desemde insanin icinde bir burukluk oluyor belkide pazartesi gunu yükselişe geçecek değerin niye umutsuz oluyorsun cnm.bol bol dua et ne gelirse mevlamdan hayirlisi gelsin uzme tatli canini

Sağol canım benim betam yükselmedi.tutunamamis dedi doktor.kanama bekliyorum artik
Canım çok zor oluyor yaşadığın şey kolay değil umutlanıyorsun ama sonu üzücü bitiyor, benim 4 aylıktı kaybettiğimde çok zor oldu. Allahım hiç bir sevdiğimize arkadaşlarımıza yaşatmasın. Tekrardan en kısa zamanda nasip etsin hayırlısını. Güzel haberlerini bekliyorum 😇💙

🍀🍀🍀 TEFRİCİYE LİSTEMİZ 🍀🍀🍀

R rana20 ✅
SoLeiL12 SoLeiL12 ✅
Ruveydam2015 Ruveydam2015 ✅
@Cute-sugar ✅
Hayallerimmm3 Hayallerimmm3 ✅
B Beybipattis
Nurelifefe Nurelifefe
M Maviayyy
K kelebkkk

🎈🎈🎈 Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen 🙏🏻
🌺🌺🌺 Lütfen 3 gün içinde okuyalım listemizi tamamlayalım kızlar. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

📍📍📍
Kişi başı dua sayımız 444, dua sahibi kendine 448 tane okuyacak.
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah oldu sevincini yaşatsın her birimize 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙

🌾 B Beybipattis Duası;

"Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullahel azim ellezi la ilahe illa hüvel hayyül kayyümü ve etübileyh
Allahümme salli ala Seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
"Elhamdülillahi rabbil alemiyn.Vessalatü vesselamü ala Resulina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn."
Subhane Rabbiyel aliyyil alel vehhab"
Yerleri gökleri yaratan Rabbim Büşra kuluna hayırlı,sağlıklı,Salih bir erkek evlat nasip et.Dunyadada ahirette de iyilik ve güzellikler nasip et.
Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun.Ve selamun alel-mürseliyn.Velhamdülillahi Rabbil alemiynel Fatihah ve messalavat"
🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙

❗❗❗ B Beybipattis için bildirim yapmayanlar ;
B Beybipattis
Hayallerimmm3 Hayallerimmm3
Kızlar lütfen bugün bitirip bildirim yapın. Duaların bu şekilde 10 gün uzaması hiç iyi değil lütfen daha hassas olalım bu konu da. 🙏🏻
D dilek062 arkadaşımız listede olamayacak kızlar onun yerine kalan 444 sayıyı paylaşıp okuyalım diyorum.

🍀🍀🍀 TEFRİCİYE LİSTEMİZ 🍀🍀🍀

R rana20 ✅
SoLeiL12 SoLeiL12 ✅
Ruveydam2015 Ruveydam2015 ✅
@Cute-sugar ✅
Hayallerimmm3 Hayallerimmm3 ✅
B Beybipattis
Nurelifefe Nurelifefe
M Maviayyy
K kelebkkk

🎈🎈🎈 Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın lütfen 🙏🏻
🌺🌺🌺 Lütfen 3 gün içinde okuyalım listemizi tamamlayalım kızlar. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

📍📍📍
Kişi başı dua sayımız 444, dua sahibi kendine 448 tane okuyacak.
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah oldu sevincini yaşatsın her birimize 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙

🌾 B Beybipattis Duası;

"Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullahel azim ellezi la ilahe illa hüvel hayyül kayyümü ve etübileyh
Allahümme salli ala Seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
"Elhamdülillahi rabbil alemiyn.Vessalatü vesselamü ala Resulina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn."
Subhane Rabbiyel aliyyil alel vehhab"
Yerleri gökleri yaratan Rabbim Büşra kuluna hayırlı,sağlıklı,Salih bir erkek evlat nasip et.Dunyadada ahirette de iyilik ve güzellikler nasip et.
Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun.Ve selamun alel-mürseliyn.Velhamdülillahi Rabbil alemiynel Fatihah ve messalavat"
🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙

❗❗❗ B Beybipattis için bildirim yapmayanlar ;
B Beybipattis
Hayallerimmm3 Hayallerimmm3
Kızlar lütfen bugün bitirip bildirim yapın. Duaların bu şekilde 10 gün uzaması hiç iyi değil lütfen daha hassas olalım bu konu da. 🙏🏻
D dilek062 arkadaşımız listede olamayacak kızlar onun yerine kalan 444 sayıyı paylaşıp okuyalım diyorum.
Tamam cnm kac düşüyorsa okuyalım yoksa cok uzuyor dua

Cnm uzulme desemde insanin icinde bir burukluk oluyor belkide pazartesi gunu yükselişe geçecek değerin niye umutsuz oluyorsun cnm.bol bol dua et ne gelirse mevlamdan hayirlisi gelsin uzme tatli canini
bu sabah değerin 4 e düştü ve kanamam başladı hayırlısı buymuş. dualarım sizlerle kızlar.hayırlı haberlerinizi bekliyorum ben mayısa kadar paas geçiyorum

bu sabah değerin 4 e düştü ve kanamam başladı hayırlısı buymuş. dualarım sizlerle kızlar.hayırlı haberlerinizi bekliyorum ben mayısa kadar paas geçiyorum
Hayirlisi olsun cnm benim rabbim geciktiriyorsa vardır bir bildiği zamani var demekki cnm insallah beklemediğin anda mucizeler çiçek açar 💗

X