9.gun cnm bugün cnm belirti olarak kasiklarim cok fena agriyor hafif göğüs ve bel ağrısı var kasiklarim yum catladikyan sonra agri oazdi bu ay iliskiden sonra cok agri oldu test yapmadim erken diye birazda korku var tuttumu tutmasi mi diyeSağol canım Allah razı olsun.senin denemeden kaç gün geçti var mı belirti falan
Amin cnm insllahGercekten ne zaman olan yapsan inadına bir sorun oluyor.insallah bu ay gelir cnm
Ya insllah yükselişe gecer cnm umudun kaybetme insallah hersey yolunda gider bu mübarek günü hürmetineKızlar ben gebelik takvimimi sildim dün 28 olan değerim.bugun 18e düşmüş henüz kanamam agrım yok ama doktor düşük yapıcaksın dedi tutunamamış dedi.pazartesi tekrar kan vericem ama umut yok.0layinxa kanamam başlar sanırım
amin inşallah canım çok üzgünümmYa insllah yükselişe gecer cnm umudun kaybetme insallah hersey yolunda gider bu mübarek günü hürmetine
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah üzme kendini lütfen herşeyde bi hayr vardır her ay yeni bir umut biliyorsunKızlar ben gebelik takvimimi sildim dün 28 olan değerim.bugun 18e düşmüş henüz kanamam agrım yok ama doktor düşük yapıcaksın dedi tutunamamış dedi.pazartesi tekrar kan vericem ama umut yok.0layinxa kanamam başlar sanırım
Kız ne sabırlısın yaa maşallah ben yerinde olsam bugün kesin test yapmıştım9.gun cnm bugün cnm belirti olarak kasiklarim cok fena agriyor hafif göğüs ve bel ağrısı var kasiklarim yum catladikyan sonra agri oazdi bu ay iliskiden sonra cok agri oldu test yapmadim erken diye birazda korku var tuttumu tutmasi mi diye
Amin cnm insllah
sağol canım benim çok teşekkürler bu süreçte hepiniz çok destek oldunuz.ne yalan söyliyim içimde hep bir umutsuzluk vardı.korktuğum başıma geldi.kanamam olmadığı müddetçe umutla bekliycem ama çok ügünüm.Allah isteyen herkese nasip etsin.kimselere böyle birşey yaşatmasın.önce umutlanıp sonra gidiyor olması çok üzücü oldu.sizlerden güzel haberler bekliyorum.sizin haberlerinizle mutlu olucam bu ay inşallahCanım hakkında hayırlısı olsun inşallah üzme kendini lütfen herşeyde bi hayr vardır her ay yeni bir umut biliyorsun
Aynen cnm normalde de cok sabirliyimKız ne sabırlısın yaa maşallah ben yerinde olsam bugün kesin test yapmıştım
Yap kız bende sabirsizim beklemek zor geliyor.insallah oğlun seninledirAynen cnm normalde de cok sabirliyimAliyimda yarin yapiyim ozaman kiz valla korku var ben ya yoksa coktan yapmıştım
Allah'tan ümit kesilmez canım üzülme.eger gebelik olmazsa da inan ki hayırlı değilmiş,sağlıklı gebelik olmayınca düşükler oluyor ya nolur üzülme. Rabbim büyük bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur.gec olsun güç olmasın. Rabbim kucağımızi oglanlarla doldursunKızlar ben gebelik takvimimi sildim dün 28 olan değerim.bugun 18e düşmüş henüz kanamam agrım yok ama doktor düşük yapıcaksın dedi tutunamamış dedi.pazartesi tekrar kan vericem ama umut yok.0layinxa kanamam başlar sanırım
Canım ne demek hepimiz aynıyız burda, ama bak öyle kendini üzmek olmaz güçlü olmak lazım sabırlı olmak lazım olmuyorsa vardır bi hayr demek lazım... Hayırlısı olsun inşallah unutma bak Allah bekletiyorsa daha da güzelleştiriyordursağol canım benim çok teşekkürler bu süreçte hepiniz çok destek oldunuz.ne yalan söyliyim içimde hep bir umutsuzluk vardı.korktuğum başıma geldi.kanamam olmadığı müddetçe umutla bekliycem ama çok ügünüm.Allah isteyen herkese nasip etsin.kimselere böyle birşey yaşatmasın.önce umutlanıp sonra gidiyor olması çok üzücü oldu.sizlerden güzel haberler bekliyorum.sizin haberlerinizle mutlu olucam bu ay inşallah
Yarın erkenden yap at bak ben karışmamAynen cnm normalde de cok sabirliyimAliyimda yarin yapiyim ozaman kiz valla korku var ben ya yoksa coktan yapmıştım
senden güzel haber bekliyoruz inşallah9.gun cnm bugün cnm belirti olarak kasiklarim cok fena agriyor hafif göğüs ve bel ağrısı var kasiklarim yum catladikyan sonra agri oazdi bu ay iliskiden sonra cok agri oldu test yapmadim erken diye birazda korku var tuttumu tutmasi mi diye
Amin cnm insllah
Amin aminYap kız bende sabirsizim beklemek zor geliyor.insallah oğlun seninledir
Tamam cnm esime diyorum gelirken gebelik testi alsin sabah yaprim insallah guzel sonuclar görürümdeYarın erkenden yap at bak ben karışmam
Allah razi olsun cnmsenden güzel haber bekliyoruz inşallah
İnşAllah hayırlı haberlerini alırız ama olmazsa da üzülme canım daha yolun başındayız burda eskilerden 2 yıl uğraşanlar olmuş vaktini bekliyor inşallah oğluşlarAmin aminyapiyim yarin insallah cnm
Tamam cnm esime diyorum gelirken gebelik testi alsin sabah yaprim insallah guzel sonuclar görürümde
Allah razi olsun cnm
Amin Allah razi olsun cnm doğru diyorsun insan uzuluyor amaİnşAllah hayırlı haberlerini alırız ama olmazsa da üzülme canım daha yolun başındayız burda eskilerden 2 yıl uğraşanlar olmuş vaktini bekliyor inşallah oğluşlarsıkmayın canınızı pozitif olalım her daim umutlu olalım ki gelsin kuzucuklar
Canımmm üzülme herşey kader kısmet sağlıksız bir gebelik daha ilerleyip sonlanmak zorunda kalsa daha yıkıcı olurdu senin için...Rabbim inşallah en doğru zamanda verirben bu gün başka hastanede kan verdim.yine 28 kusur çıktı.aynı çıkmış yükselmemiş dedim.doktorda merkezden merkeze fark eder.dün akşam la bu sabah arasında hem çok az zaman var hemde hep aynı yerde takip ettirmen gerekiyor dedim.yarın sabah ve pazartesi aynı yerde kan verip artış olup olmadığına bakılıcak.ama folik asit başlattı içmeye başla bir zararı yok sonuçta dedi. biraz endişelendim açıkçası.inşallah sağlıklı artık olur.yarın az da olsa bir artış olur umarım. çünkü bu günküne göre ufakta olsa bir artış olması lazım yarın aynı merkezde yapılan iki ölçüm arasında 36-38 gibi çıkması lazım en az yarın
8-11 mart arası bekliyorum canım ,bakalım hayırlısı olsun. Hiç bir belirtim yok geçen 3 ayda da hep değerlendirme sonrası ağrılarım oldu ama tutmadı. Açıkçası neden ağrım olmadı diye şüphelerim var 3. Günüm bugün çünkü çok sağol mesajınla umutlandım tutar inşSenin günün ne zaman canım? Ben senin durumuna şuanda %99 gibi gördüm.tam çok iyi bir zamanlama olmus.masallah
Canım ilk deneme bu şekilde mi oldu iki denemede oldu sanırım diğeri hangi aşamadaydı test ilkte mi tuttu sana göre hangisinde ağrın oldu?Bu aşamada yaptım canım, ama ateşimi ölçemem şuan elimde yok yeni taşındım taşınırken kaybettim
Canım ilkten tutmuştur çünkü hem 2.ci yumurtanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum çünkü benim hiçbir yumurtam aynı gün içinde pik olup çatlamadı ama ikincisi pazar sabahı pik olup akşamına çatladı, ilk ilişkiden tuttugunu düşünüyorum zaten idrarda çıkması kandaki değere bakılırsada ilk günki ilişkiyle uyumlu herşeyCanım ilk deneme bu şekilde mi oldu iki denemede oldu sanırım diğeri hangi aşamadaydı test ilkte mi tuttu sana göre hangisinde ağrın oldu?
İlk kez başıma geldi hep uzun sürer derdim hayretler içinde gördüm durumu ama iyiki öyle oldu böyle daha net oldu diğer türlü çok kafam karışırdı inşallah canım Allah hepimizi de sevindirsinZamanlaman çok güzel olmuş canım inşallah oğlun olur hayırlısıyla.bende deneme yapmadan kendim takip yaptigimda daha uzun süre pik oluyordu.deneme yaptığım zaman pik kısa sürdü.degisiyor yani.
Sağ ol canım Allah razı olsun bıkmadan cevap veriyorsunuz hepinizCanım ilkten tutmuştur çünkü hem 2.ci yumurtanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum çünkü benim hiçbir yumurtam aynı gün içinde pik olup çatlamadı ama ikincisi pazar sabahı pik olup akşamına çatladı, ilk ilişkiden tuttugunu düşünüyorum zaten idrarda çıkması kandaki değere bakılırsada ilk günki ilişkiyle uyumlu herşey
Canım sen tekrar deneme mi yaptın? Hayırlısı olsun inşaallah gönlündeki tez vakitte sağlıkla nasip olsun.İlk kez başıma geldi hep uzun sürer derdim hayretler içinde gördüm durumu ama iyiki öyle oldu böyle daha net oldu diğer türlü çok kafam karışırdı inşallah canım Allah hepimizi de sevindirsin