- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
Canım fitil akıntıyı arttırıp temizliyor rahmi.bence muayene ile ilgili degildir.cunku bende aynı şeyleri yaşadım doktora gittim.fitil akintini arttıracak korkma dedi doktorBana daha evvel 1 ay evvel akıntım var diye muayne etti aşağıdan yumurtlama vardı o zaman söyledi fitil verdi hatta...Ama aşağıdan muayne irrite ettiği için akıntımı sonraki günler daha da arttırdı keşke karından baksa diye düşünüyorum şimdi
Çokkk teşekkür ederim bende öle sevindim valla@benbirminiktavsanim Canlarimmm hayırlı olsun yaaa çok sevindim.gebelik haberleri birer birer gelmeye başladı. Çok mutluyum.darisi bizlere inşallah hepimizin gönlündeki nasip olur
Sorma ya 2 gündür test yapıyorum kuruma çizgisi bile yoktu şaşırdım bugün çok sevindim bendeAyyy çok heyecanlı:)))Hadi hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
ay canım inşallah hayırlısı ile doğrulanır daha 4 gün var adet olmama kimyasal olmaz yarın sabah koyulaşırda biraz rahatlarım inşallah yarın yine sabah test yapıp atıcam buraya@benbirminiktavsanim Canlarimmm hayırlı olsun yaaa çok sevindim.gebelik haberleri birer birer gelmeye başladı. Çok mutluyum.darisi bizlere inşallah hepimizin gönlündeki nasip olur
Peki otamatik regl sonraları kullanıcak mısın fitili ben aldım koydum dolaba ama kararsızımCanım fitil akıntıyı arttırıp temizliyor rahmi.bence muayene ile ilgili degildir.cunku bende aynı şeyleri yaşadım doktora gittim.fitil akintini arttıracak korkma dedi doktor
Benim ayın 28i adet olmam lazım kim beklicek o kadartest pozitifte olsa hiç akıntım yok çok ağrım yok bunlar beni endişelendiriyor.kızlarda böyle değildi.inşallah bebek yok diye değilde erkek geliyor diye böyle farklılık vardır.son 4 gün hiç geçmiyor
Insallah cnm benim ne guzel hersey temiz sadece stres olmasin yeterKızlar adetin 3.günü hormon testi vermiştim birde kan sayımı vitamin vs. hepsi normal çıktı yuma yakın da Dr a gideceğim inşallah bu ay hayırlı haber alırız hepimiz
Iki kere gittim alttan bakti yum canim genelde altan bakiyorlar bende gecen ay fitil.kullandim bu ayda adet biter bitmez kullandim akintim hic yok yum zamaninda bile gelmedi akintiBen de bu ay doktor önerisiyle hormon testi verdim normal cıktı şükür...Amh değerine bakıldımı canım yumurta rezervini gösteren değer kaç çıkmış bakarmısın?....Benim yumurtlama Mart ayında haftasonuna denk geliyor gibi ya doktor olayı yatacak öyle olursa....Bi de yumurtlamaya doktor alttan muayne ile mi karındanmı bakıyor sizde
İnşAllah en zor kısım stres bu ay daha rahat olmaya özen göstereceğim gerçi ben alıştım artıkInsallah cnm benim ne guzel hersey temiz sadece stres olmasin yeter
Ben adet bitti kullandım 7 taneydi canım.erkek bebek için rahmin temiz olması gerekiyor.mantar falan varsa tedavi ediyor kullan bencePeki otamatik regl sonraları kullanıcak mısın fitili ben aldım koydum dolaba ama kararsızım
Kiz ne kaldi şurda 28.güneBenim ayın 28i adet olmam lazım kim beklicek o kadar
Ayyy yok yok geçmez aslaKiz ne kaldi şurda 28.güne
Ayyy yok yok geçmez aslaama bugün çok güzel gün oldu doğumgünümde hamile olduğumu öğrendimmmm, 6 mayısta evllk yıldönümü erkek haberini alırım inşallah
Evet evet tam balığım hemdesağlıkla gecsin bu günler doğum günün kutlu olsun cnm insallah oglusun olacagi haberini alirsin sende balik burcusun demekki
Rabbim gonlune göre versin cnm bende balik burcuyumEvet evet tam balığım hemde. Amin inşallahh, yeni yaşımdan birtek sağlıklı bi oğlan duası istiyorum
Pik gibiHanımlar hayırlı akşamlar, ovulasyon testim ekte, burada saat öğlen 1, siz uyursunuz 2 saate, nasıl yol izlemem gerek yardımcı olur musunuz.Eki Görüntüle 2789075
Evet 1 de pik gördüm, bu gece değerlendireyim miPik gibi
Cnm pik yapmis eger kisaysa pik. Cat aran degerlendirebilirsin R rana20 daha iyi bilirHanımlar hayırlı akşamlar, ovulasyon testim ekte, burada saat öğlen 1, siz uyursunuz 2 saate, nasıl yol izlemem gerek yardımcı olur musunuz.Eki Görüntüle 2789075