Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Canım fitil akıntıyı arttırıp temizliyor rahmi.bence muayene ile ilgili degildir.cunku bende aynı şeyleri yaşadım doktora gittim.fitil akintini arttıracak korkma dedi doktor

@benbirminiktavsanim Canlarimmm hayırlı olsun yaaa çok sevindim.gebelik haberleri birer birer gelmeye başladı. Çok mutluyum.darisi bizlere inşallah hepimizin gönlündeki nasip olur
ay canım inşallah hayırlısı ile doğrulanır daha 4 gün var adet olmama kimyasal olmaz yarın sabah koyulaşırda biraz rahatlarım inşallah yarın yine sabah test yapıp atıcam buraya

test pozitifte olsa hiç akıntım yok çok ağrım yok bunlar beni endişelendiriyor.kızlarda böyle değildi.inşallah bebek yok diye değilde erkek geliyor diye böyle farklılık vardır.son 4 gün hiç geçmiyor

Kızlar adetin 3.günü hormon testi vermiştim birde kan sayımı vitamin vs. hepsi normal çıktı yuma yakın da Dr a gideceğim inşallah bu ay hayırlı haber alırız hepimiz
Insallah cnm benim ne guzel hersey temiz sadece stres olmasin yeter

Iki kere gittim alttan bakti yum canim genelde altan bakiyorlar bende gecen ay fitil.kullandim bu ayda adet biter bitmez kullandim akintim hic yok yum zamaninda bile gelmedi akinti

Ayyy yok yok geçmez asla ama bugün çok güzel gün oldu doğumgünümde hamile olduğumu öğrendimmmm, 6 mayısta evllk yıldönümü erkek haberini alırım inşallah
sağlıkla gecsin bu günler doğum günün kutlu olsun cnm insallah oglusun olacagi haberini alirsin sende balik burcusun demekki

Evet evet tam balığım hemde . Amin inşallahh, yeni yaşımdan birtek sağlıklı bi oğlan duası istiyorum
Rabbim gonlune göre versin cnm bende balik burcuyum geçen hafta cumartesi günüydü doğum günün bende senin gibi dedim duamdarabbim hayirlii sağlıkli erkek evlatlari nasip etsin AMİN AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…