Burada saat 3.30, şuan düşünüyorum ilişki olmalı mı diyebu akşamı değerlendir canım bence
En kısa sürede olmalı bence cnm silinmeye başlayınca yapın diyorlar zatenBurada saat 3.30, şuan düşünüyorum ilişki olmalı mı diyeşimdi olmalı mı yardım lütfen
Deneyim o zamanEn kısa sürede olmalı bence cnm silinmeye başlayınca yapın diyorlar zaten
Canım şimdi bu en son yaptığın testte şuan saat 03.30 mu yani ultra pikten sonra 5 saat geçmiş oluyor çok aşırı silinme de yok istersen deneme yap sen bilirsin içinden gelen en doğrusudurBurada saat 3.30, şuan düşünüyorum ilişki olmalı mı diyeşimdi olmalı mı yardım lütfen
Evet canım, aşırı silinme yok, alttaki bu test 45 dakka öncesi, adam uykuluCanım şimdi bu en son yaptığın testte şuan saat 03.30 mu yani ultra pikten sonra 5 saat geçmiş oluyor çok aşırı silinme de yok istersen deneme yap sen bilirsin içinden gelen en doğrusudur
İyi canım elini çabuk tut fazla vakit geçirme bence Rabbim nasip eder inşallah dua etmeyi unutmayınEvet canım, aşırı silinme yok, alttaki bu test 45 dakka öncesi, adam uykuluyinede kahvesini yaptım. Şuan sencede iyi dimi zamanlama.
İkinizde var gebelikCanım bence hiç alakası yok, ben bakma bunda geçen ay tutmadı sadece, benim kendimi bildim bileli 40 bazen 45 günü bile gördü m bekarken döngüm hep uzundu, ama kızım evlendiğim ilk akşamikinci kızımda tek seferde oldu, araştırma yani yok öle bişiy sadece uzun döngüde geç döllenme riski daha fazla oda %10 filan
Çok sevindim canım bunu duyduğumaBenimde kızım tek ilişki sürpriz bebek ilkte hemen tutmuş şükür Bunda da o kadar odaklanmışım ki ilkte olacak diye olmayınca sorun arıyorun sanırım kendimde Hayırlısı vakti var kuzumun daha demek
Burda gebelikk varki bence
Ahhh canımm neler bekliyor biziiii, gelsin bakalımmmŞu önümüzdeki 1 haftayıda atlatıp normal gebeliğe bi geçsem sağlıkla
Hadi darısı sana inşallah, bizim çok yakın oldu gebeliklerimiz eğer sendede varsa
Canım bence git kan ver için rahat ederOglende erken test yapicam demistim.Miratech marka test yaptim kizlar.artik kesin diyip kana gitsemmiEki Görüntüle 2789467
Tmm cnm tesekkur ederim.hastanede calisiyorum.kesin emin olmadan kan vermek istemedim.laf olur diyeCanım bence git kan ver için rahat eder
Testler de gayet belli ediyor ben geliyorum diyor canımTmm cnm tesekkur ederim.hastanede calisiyorum.kesin emin olmadan kan vermek istemedim.laf olur diye
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih bir erkek evlat nasip etsinKızlar denemeyi yaptım, Allahım inşallah gönlümdekini nasip eder.İlişkiden 2.30 saat sonra test yaptım. T ve C aynı koyuluktaydı. İnşallah zamanlamam uygun olmuştur. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Allahım sizinde gönlünüzdekini nasip etsin inşallah Hakkınızı helal edin
Allah insallah gönlüne göre versinKızlar denemeyi yaptım, Allahım inşallah gönlümdekini nasip eder.İlişkiden 2.30 saat sonra test yaptım. T ve C aynı koyuluktaydı. İnşallah zamanlamam uygun olmuştur. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Allahım sizinde gönlünüzdekini nasip etsin inşallah Hakkınızı helal edin
Amin canım inşallah oğlusun olur hayırla sağlıkla.. bence zamanlaman iyi olduKızlar denemeyi yaptım, Allahım inşallah gönlümdekini nasip eder.İlişkiden 2.30 saat sonra test yaptım. T ve C aynı koyuluktaydı. İnşallah zamanlamam uygun olmuştur. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Allahım sizinde gönlünüzdekini nasip etsin inşallah Hakkınızı helal edin
Canım çok teşekkür ederimAmin canım inşallah oğlusun olur hayırla sağlıkla.. bence zamanlaman iyi oldu
Çoookkk heyecanlı sonucu yaz hemenKızlar kan aldırdım başka hastaneye gidip sonuç be
Kızlar merhaba.aksam gece 11 gibi yattım.susayip kalkmiyayim diye 3-4 bardak su içtim.ben sabah oldu sanıyorum gece iki de kalkıp testi yaptım.negatifti çok hafif bir renklenme oldu sonradan dün ilk idrarla yaptığımda pozitifti.sonra çok uzuldum.dedim belki gece 2 de çok şu icio yattığım için öyle çıkmıştır.sabah işe geldim dokuda bir tane daha yaptım.asagiya ekliyorum.bumu doğrudur akşamkimi.bir tane erken gebelik testi alicam öğlende.adet günüme bugün 3 gün var.sizceEki Görüntüle 2789316
Canlarim hayirli olsun saglikli bir gebelik geçirirsiniz inşallahGünaydın kızlarr