Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Burada saat 3.30, şuan düşünüyorum ilişki olmalı mı diye şimdi olmalı mı yardım lütfen
Canım şimdi bu en son yaptığın testte şuan saat 03.30 mu yani ultra pikten sonra 5 saat geçmiş oluyor çok aşırı silinme de yok istersen deneme yap sen bilirsin içinden gelen en doğrusudur

Canım şimdi bu en son yaptığın testte şuan saat 03.30 mu yani ultra pikten sonra 5 saat geçmiş oluyor çok aşırı silinme de yok istersen deneme yap sen bilirsin içinden gelen en doğrusudur
Evet canım, aşırı silinme yok, alttaki bu test 45 dakka öncesi, adam uykulu yinede kahvesini yaptım. Şuan sencede iyi dimi zamanlama.

İkinizde var gebelik sağlıkla ilerlesin inşaallah

Kızlar denemeyi yaptım, Allahım inşallah gönlümdekini nasip eder. İlişkiden 2.30 saat sonra test yaptım. T ve C aynı koyuluktaydı. İnşallah zamanlamam uygun olmuştur. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Allahım sizinde gönlünüzdekini nasip etsin inşallah Hakkınızı helal edin

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih bir erkek evlat nasip etsin güzel haberlerini alırız inşallah

Allah insallah gönlüne göre versin
Hayırlı haberi 11 gün sonra alalim

Amin canım inşallah oğlusun olur hayırla sağlıkla.. bence zamanlaman iyi oldu

Günaydın kızlarr
Canlarim hayirli olsun saglikli bir gebelik geçirirsiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…