- 14 Kasım 2019
- 737
- 1.026
- 26
Kız çok sevindirdin beni, kız olsun erkek olsun nasip napim o kadar hetşeyi planladık aylar bpyu olmadı, testlerin karmakarışık olduğu ay tuttu şimdi hayırlısı olsun inşallah, çok sevindimm yaaabenimde böyleydi önceki gebeliğimde canım.8 gün 2.45 9. gün 5 buçuk gibi sonra 12. günden sonra çok hızlı arttı.pozitif düşün.tabi kimyasal fln da olabilir aklından bunu da çıkarma ama inşallah sağlıkla ilerler
5 gün şeffaf yumurta akı kıvamında oluyor.benim ilişkim 6. gün sabah oldu canım.o yüzden çok umutlu değilsemde insan yinede umut ediyor işteCanım peki akıntın 5 gün boyunca aynı kıvamda mı oluyor çat akıntısı koyulaşıyor ya sen o zaman mı denedin yoksa daha şeffafken mi?
Canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim Allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih bir erkek evlat nasip etsin inşallah sana5 gün şeffaf yumurta akı kıvamında oluyor.benim ilişkim 6. gün sabah oldu canım.o yüzden çok umutlu değilsemde insan yinede umut ediyor işte
İçine sinmeyenin erkek oluyor diyorlar eskilerKız çok sevindirdin beni, kız olsun erkek olsun nasip napim o kadar hetşeyi planladık aylar bpyu olmadı, testlerin karmakarışık olduğu ay tuttu şimdi hayırlısı olsun inşallah, çok sevindimm yaaa
Kız benfe tutmaz o kocam yolda gelirken dedi ilk kızımız Azra 2.ci Hira bunuda Nisa koyarız güzel isimİçine sinmeyenin erkek oluyor diyorlar eskilerilk aşama tamam sıra ikinci aşama da inşallah
Bencede var cnm hayirli olsun rabbim keseyide gormeyi nasip etsinCanım beta hcg baktırfım şimdi 5,31 çıktı doktor çok yeni olabilir yok diyemem defi sizce varmı daha 9.gün
Amin inşallah kasım ayındaki gibi olmaz bu defaBencede var cnm hayirli olsun rabbim keseyide gormeyi nasip etsin
Amin insallah cnn bende heylanladim sizin yerinize saglikla keseyi görürsünamin inşallah çok güzel bir dua oldu bu Allah hepimize nasip etsin inşallah
Olamaz insallah cnm rabbim güldürsün bu dafa yüzünüAmin inşallah kasım ayındaki gibi olmaz bu defa
Bu ay senden de güzel haberler alırız inşallah canımOlamaz insallah cnm rabbim güldürsün bu dafa yüzünü
Ayy insallah cnmBu ay senden de güzel haberler alırız inşallah canım
@benbirminiktavsanim Canlarimmm hayırlı olsun yaaa çok sevindim.gebelik haberleri birer birer gelmeye başladı. Çok mutluyum.darisi bizlere inşallah hepimizin gönlündeki nasip olurKızlar eczaneden 5 liralık test aldım geldim eve şimdi yaptım, çıktıya kızzzz
Ayyy çok heyecanlı:)))Hadi hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar eczaneden 5 liralık test aldım geldim eve şimdi yaptım, çıktıya kızzzz
Hayırlısı olsun hamiş gibisin öyle hissediyorumHayır canım test kullanmadım ama bu ay yumurtlama zamanına kadar sabah testeredişli aslan pençesi çayı içmiştim.birde inofolic combi kullandım yumurtlama zamanı kestim.ancak sadece tek ilişkimiz oldu yumurtlama döneminde o da çatladığının ertesi günüydü tahminimce çok umutlu değildim o yüzden yinede belki tutmuştur diye test yaptım.inşallah hayırlısı ile güzel sonuç alırım yumurtlamanın üzerinden geçen 10. gün sabah ilk idrar ile yaptım
inşallah cnmHayırlısı olsun hamiş gibisin öyle hissediyorumBu çayı ve ilacı niye kullandın canım erkek planlamasıyla bir ilişkisi var mı?
Ben de bu ay doktor önerisiyle hormon testi verdim normal cıktı şükür...Amh değerine bakıldımı canım yumurta rezervini gösteren değer kaç çıkmış bakarmısın?....Benim yumurtlama Mart ayında haftasonuna denk geliyor gibi ya doktor olayı yatacak öyle olursa....Bi de yumurtlamaya doktor alttan muayne ile mi karındanmı bakıyor sizdeKızlar adetin 3.günü hormon testi vermiştim birde kan sayımı vitamin vs. hepsi normal çıktı yuma yakın da Dr a gideceğim inşallah bu ay hayırlı haber alırız hepimiz
Canım amh bakılmadı ben dr a gitmeden önce hasta olmuşken yaptırayım dedim henüz Dr görmedi. Yumurta takibi için de testim koyulaşma yapınca gitcem nasıl bakacağı konusunda bir fikrim yok bende ilk kez tecrübe edeceğim bu ayBen de bu ay doktor önerisiyle hormon testi verdim normal cıktı şükür...Amh değerine bakıldımı canım yumurta rezervini gösteren değer kaç çıkmış bakarmısın?....Benim yumurtlama Mart ayında haftasonuna denk geliyor gibi ya doktor olayı yatacak öyle olursa....Bi de yumurtlamaya doktor alttan muayne ile mi karındanmı bakıyor sizde