Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kız çok sevindirdin beni, kız olsun erkek olsun nasip napim o kadar hetşeyi planladık aylar bpyu olmadı, testlerin karmakarışık olduğu ay tuttu şimdi hayırlısı olsun inşallah, çok sevindimm yaaa

Canım peki akıntın 5 gün boyunca aynı kıvamda mı oluyor çat akıntısı koyulaşıyor ya sen o zaman mı denedin yoksa daha şeffafken mi?
5 gün şeffaf yumurta akı kıvamında oluyor.benim ilişkim 6. gün sabah oldu canım.o yüzden çok umutlu değilsemde insan yinede umut ediyor işte

5 gün şeffaf yumurta akı kıvamında oluyor.benim ilişkim 6. gün sabah oldu canım.o yüzden çok umutlu değilsemde insan yinede umut ediyor işte
Canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim Allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih bir erkek evlat nasip etsin inşallah sana

Kız çok sevindirdin beni, kız olsun erkek olsun nasip napim o kadar hetşeyi planladık aylar bpyu olmadı, testlerin karmakarışık olduğu ay tuttu şimdi hayırlısı olsun inşallah, çok sevindimm yaaa
İçine sinmeyenin erkek oluyor diyorlar eskiler ilk aşama tamam sıra ikinci aşama da inşallah

Hayırlısı olsun hamiş gibisin öyle hissediyorumBu çayı ve ilacı niye kullandın canım erkek planlamasıyla bir ilişkisi var mı?

Hayırlısı olsun hamiş gibisin öyle hissediyorumBu çayı ve ilacı niye kullandın canım erkek planlamasıyla bir ilişkisi var mı?
inşallah cnm erkek planlaması ile ilgisi yok ancak yumurtaları daha kaliteli yapıyor çatlamasına yardımcı oluyor diye kullandım.çünkü geçen ay ilk denememizdi ve hamile kalmadım.belki bir sorun vardır dedim biraz destek olsun dedim açıkçası

Kızlar adetin 3.günü hormon testi vermiştim birde kan sayımı vitamin vs. hepsi normal çıktı yuma yakın da Dr a gideceğim inşallah bu ay hayırlı haber alırız hepimiz
Ben de bu ay doktor önerisiyle hormon testi verdim normal cıktı şükür...Amh değerine bakıldımı canım yumurta rezervini gösteren değer kaç çıkmış bakarmısın?....Benim yumurtlama Mart ayında haftasonuna denk geliyor gibi ya doktor olayı yatacak öyle olursa....Bi de yumurtlamaya doktor alttan muayne ile mi karındanmı bakıyor sizde

Canım amh bakılmadı ben dr a gitmeden önce hasta olmuşken yaptırayım dedim henüz Dr görmedi. Yumurta takibi için de testim koyulaşma yapınca gitcem nasıl bakacağı konusunda bir fikrim yok bende ilk kez tecrübe edeceğim bu ay

Bana daha evvel 1 ay evvel akıntım var diye muayne etti aşağıdan yumurtlama vardı o zaman söyledi fitil verdi hatta...Ama aşağıdan muayne irrite ettiği için akıntımı sonraki günler daha da arttırdı keşke karından baksa diye düşünüyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…