Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Canım benim en erken yumun geldiği günler sana uzun dediği Dr un 🤭 bence gayet normal bir siklusun var bu Dr lar beyin kafasında ya bu kadar kolay mı veriliyor bu ilaçlar anlamıyorum inan ki bence hiç stres yapma inan ki çok normal bir şey bu durum sen stres yaptığın için geçen ay öyle oldu bu ay daha oluruna bırak 😘 benim 8.gün daha yuma çok var bak bana hiç stres oluyor muyum 🤭😂😂😂 35.günde 25.günde yum görmüşken bile böyleyim 🤩
Aynen kuzum aşırı stres yapmıştım hemde bu ayı es geçeceğim hem dinlenmiş olurum stres kafein falan bunlara ara vermeyi düşünüyorum kafeinde engelmiş bilmiyordum çok kahve Yeşilçay tüketen biriyim. 🤦🏻‍♀️
Canım çok net belli sağlıkla gelsin inşallah Rabbim gönül muradınla müjdelendirsin 🤲🏻💙 test falan kullandın mı?

Canım beta hcg baktırfım şimdi 5,31 çıktı doktor çok yeni olabilir yok diyemem defi sizce varmı daha 9.gün
😍😍😍😍 yaaa maşaallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla erkek evlatla sonuçlandırsın rabbim 🤲🏻💙🥰
Kızlar eczaneden 5 liralık test aldım geldim eve şimdi yaptım, çıktıya kızzzz 😍😍😍😍😍
Mutlu oldum valla gece gece umutlarım yeşerdi darısı bana ve bekleyen tüm kardeşlerime inşaallah 💙🤲🏻

Seymanur53 Seymanur53 canım senin döngün uzundu dimi kaçıncı günde yumurtlama gördün? Geç yumurta gebeliğe engel mi onu araştırıyorum.

Hanımlar hayırlı akşamlar, ovulasyon testim ekte, burada saat öğlen 1, siz uyursunuz 2 saate ☺️, nasıl yol izlemem gerek yardımcı olur musunuz.Eki Görüntüle 2789075
Canım ne yaptın teste devam ettin mi deneme oldu mu? Burada testin pik görünüyor daha da koyulaşma oldu mu? Biz uyandık sen uyuyorsundur şimdi ama görünce yazarsın 😘 Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah 🤲🏻💙

Kızlar merhaba.aksam gece 11 gibi yattım.susayip kalkmiyayim diye 3-4 bardak su içtim.ben sabah oldu sanıyorum gece iki de kalkıp testi yaptım.negatifti çok hafif bir renklenme oldu sonradan dün ilk idrarla yaptığımda pozitifti.sonra çok uzuldum.dedim belki gece 2 de çok şu icio yattığım için öyle çıkmıştır.sabah işe geldim dokuda bir tane daha yaptım.asagiya ekliyorum.bumu doğrudur akşamkimi.bir tane erken gebelik testi alicam öğlende.adet günüme bugün 3 gün var.sizce
20210224_095423.jpg

Kızlar merhaba.aksam gece 11 gibi yattım.susayip kalkmiyayim diye 3-4 bardak su içtim.ben sabah oldu sanıyorum gece iki de kalkıp testi yaptım.negatifti çok hafif bir renklenme oldu sonradan dün ilk idrarla yaptığımda pozitifti.sonra çok uzuldum.dedim belki gece 2 de çok şu icio yattığım için öyle çıkmıştır.sabah işe geldim dokuda bir tane daha yaptım.asagiya ekliyorum.bumu doğrudur akşamkimi.bir tane erken gebelik testi alicam öğlende.adet günüme bugün 3 gün var.sizceEki Görüntüle 2789316
Canım bence sen hamilesin çünkü negatif olsa hayalet çizgi bile çıkmıyor. Su etkiler tabi ama onda bile çizgi vardı diyorsun yani her türlü t çizgisi çıkıyor gebelik var inşallah sağlıkla ilerler için rahat ederse git kan ver bekleme

Canım bence sen hamilesin çünkü negatif olsa hayalet çizgi bile çıkmıyor. Su etkiler tabi ama onda bile çizgi vardı diyorsun yani her türlü t çizgisi çıkıyor gebelik var inşallah sağlıkla ilerler için rahat ederse git kan ver bekleme
Teşekkür ederim insallah canım benim.cok çok amin

Canım ne yaptın teste devam ettin mi deneme oldu mu? Burada testin pik görünüyor daha da koyulaşma oldu mu? Biz uyandık sen uyuyorsundur şimdi ama görünce yazarsın 😘 Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah 🤲🏻💙
Canım daha da pik oldu sonra, tekrar test yaptım şimdi, alttaki test gece 3. Yani 5 saat sonra bi üstekinden. Kaç saate ilişki olmalı en geç. Birde şeffaf akıntım gelmedi henüz, gelmek zorunda mı
image.jpg

Canım daha da pik oldu sonra, tekrar test yaptım şimdi, alttaki test gece 3. Yani 5 saat sonra bi üstekinden. Kaç saate ilişki olmalı en geç. Birde şeffaf akıntım gelmedi henüz, gelmek zorunda mıEki Görüntüle 2789341
Canım testin 18.30 da ultra pike geçmiş duruyor ve 22de çata geçmiş silinme başlamış ve gece 3te de silinme olmuş geceyi değerlendirdin mi sen? Şimdi yaptığın testi atarsan bakalım bi eğer çok silinme olduysa bu ay boş geç derim ben çünkü riskli olur senin için 😔 birde testleri yap 10 dkk bekle öyle foto çek at buraya kurumuş test çok yanıltıcı olur

Canım testin 18.30 da ultra pike geçmiş duruyor ve 22de çata geçmiş silinme başlamış ve gece 3te de silinme olmuş geceyi değerlendirdin mi sen? Şimdi yaptığın testi atarsan bakalım bi eğer çok silinme olduysa bu ay boş geç derim ben çünkü riskli olur senin için 😔 birde testleri yap 10 dkk bekle öyle foto çek at buraya kurumuş test çok yanıltıcı olur
Yok değerlendirmedim, kısa olacağını tahmin etmedim bu kadar en alltaki şimdiki test

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 58
Yok değerlendirmedim, kısa olacağını tahmin etmedim bu kadar en alltaki şimdiki test
Canım keşke geceyi değerlendirseydin senin pik süren çok uzun değil ultra pikten sonra hemen çata geçmiş testlerin bu şekilde olunca ilk silinmede yada ultra pikken değerlendirmek bana mantıklı geliyor doğrusu. Şimdi sana değerlendir diyemem o riske giremem. Ama verecek olan Rabbim eğer kaderine yazdıysa test hangi aşamada olursa olsun sana hayırlı olanı nasip edecektir. İçinden geleni yap eğer içinden değerlendirmek geliyorsa da elini çabuk tut 🤭🤭🤭

Seymanur53 Seymanur53 canım senin döngün uzundu dimi kaçıncı günde yumurtlama gördün? Geç yumurta gebeliğe engel mi onu araştırıyorum.
Canım bence hiç alakası yok, ben bakma bunda geçen ay tutmadı sadece, benim kendimi bildim bileli 40 bazen 45 günü bile gördü m bekarken döngüm hep uzundu, ama kızım evlendiğim ilk akşam 😂 ikinci kızımda tek seferde oldu, 😂 araştırma yani yok öle bişiy 😌 sadece uzun döngüde geç döllenme riski daha fazla oda %10 filan 🥰
Kızlar merhaba.aksam gece 11 gibi yattım.susayip kalkmiyayim diye 3-4 bardak su içtim.ben sabah oldu sanıyorum gece iki de kalkıp testi yaptım.negatifti çok hafif bir renklenme oldu sonradan dün ilk idrarla yaptığımda pozitifti.sonra çok uzuldum.dedim belki gece 2 de çok şu icio yattığım için öyle çıkmıştır.sabah işe geldim dokuda bir tane daha yaptım.asagiya ekliyorum.bumu doğrudur akşamkimi.bir tane erken gebelik testi alicam öğlende.adet günüme bugün 3 gün var.sizceEki Görüntüle 2789316
Burda gebelikk varki bence 😍
Heyttt bee geliyor gönlümüzün efendisi 🤲🏻💙👶💙🤲🏻
Ahhh canımm neler bekliyor biziiii, gelsin bakalımmm 😍😍😍 Şu önümüzdeki 1 haftayıda atlatıp normal gebeliğe bi geçsem sağlıkla 🥰🥰
bak sen kuzuya :anne:merhaba bebek :emir_bebek:
Hadi darısı sana inşallah, bizim çok yakın oldu gebeliklerimiz eğer sendede varsa 🙈😍🤲

X