Bende bilmiyorum cnm Dr öyle dedi sen ne yaptın cnm. Test yapıyormusunCanım sana neden başlayacak ki klomen gayet güzel gelişip çatlıyor yum ne gerek var ki anlamadım gitti bi Dr ları
Duphaston ilacın ismi canım reçeteye tanıya düzensiz mensturasyon yazmış 32 günde bir oldum son iki aydır yumurtada 18-19 güne denk geldi. Kullansam mı ilacı araştırdım biraz gebeliğin kolay tutunması için ve adet düzensizliğinde kullanılıyormuşNe ilacı yazmış canım sana Dr klomen falan mı? Birde benim bildiğim kadarıyla geç yumurtlama gebeliğe engel olacak bişey değil ki yum kaliteli olsun geç olsun sorun olmaz yumun gelişip çatlaması önemli olan
Ay bende anlamadım valla doktora gittim stresim on katına çıktı bir dahaki denemede gitmeyeceğim. Sen ne durumdasın?Canım sana neden başlayacak ki klomen gayet güzel gelişip çatlıyor yum ne gerek var ki anlamadım gitti bi Dr ları
senin kaç gün var adetine?Canım 2 gündür yapitorum hiçbişiy yok, bu sabah yaptığımı atayım bişiyler varmı yokmu anlamadım ama gözlerimmi görmek istiyo bilemedim artık sanki hayalet çizgi var gibibu arada labaquich ovls testleri güzelde gebelik testlerinde hiç iş yokmuşş, eczanedeki 5 liralıklar en güzeli üzerine pembe renkle kocaman yazıyoya GEBELİK TESTİ diye en güzeli o
Canım yine de sen bilirsin ama bence boşuna hormon almana gerek yok gayet güzel yumun çat oluyorBende bilmiyorum cnm Dr öyle dedi sen ne yaptın cnm. Test yapıyormusun
Canım benim en erken yumun geldiği günler sana uzun dediği Dr unDuphaston ilacın ismi canım reçeteye tanıya düzensiz mensturasyon yazmış 32 günde bir oldum son iki aydır yumurtada 18-19 güne denk geldi. Kullansam mı ilacı araştırdım biraz gebeliğin kolay tutunması için ve adet düzensizliğinde kullanılıyormuş
Ay bende anlamadım valla doktora gittim stresim on katına çıktı bir dahaki denemede gitmeyeceğim. Sen ne durumdasın?
Canım çok net belli sağlıkla gelsin inşallah Rabbim gönül muradınla müjdelendirsinEki Görüntüle 2788603
Adete 4 gün var sabah idrarı ile yaptım.hemen çıkıp bir saatte koyulastihayırlısı insallah..net görüyormusunuz.bir oynama yapmadım renklerde.ben bakınca tabi daha net görüyorum telefona göre
Canim testin resmini hemen mi cektin tam goremedim kacinci gününBuda testim kızlar
Hayır canım test kullanmadım ama bu ay yumurtlama zamanına kadar sabah testeredişli aslan pençesi çayı içmiştim.birde inofolic combi kullandım yumurtlama zamanı kestim.ancak sadece tek ilişkimiz oldu yumurtlama döneminde o da çatladığının ertesi günüydü tahminimce çok umutlu değildim o yüzden yinede belki tutmuştur diye test yaptım.inşallah hayırlısı ile güzel sonuç alırım yumurtlamanın üzerinden geçen 10. gün sabah ilk idrar ile yaptımCanım çok net belli sağlıkla gelsin inşallah Rabbim gönül muradınla müjdelendirsintest falan kullandın mı?
Evet cnm gorunuyor cizgi rabbim tamamina erdirsin insallah oglusun geliyordurEki Görüntüle 2788603
Adete 4 gün var sabah idrarı ile yaptım.hemen çıkıp bir saatte koyulastihayırlısı insallah..net görüyormusunuz.bir oynama yapmadım renklerde.ben bakınca tabi daha net görüyorum telefona göre
Canım beta hcg baktırfım şimdi 5,31 çıktı doktor çok yeni olabilir yok diyemem defi sizce varmı daha 9.günCanim testin resmini hemen mi cektin tam goremedim kacinci günün
amin inşallah çok güzel bir dua oldu bu Allah hepimize nasip etsin inşallahEvet cnm gorunuyor cizgi rabbim tamamina erdirsin insallah oglusun geliyordur
Bu ay bende onu içiyorum canım günde 1 kez sen ne için içiyordun? Ben geçen ay soğan kürü yaptım bu ay da aslan pençesi içmeye başladım bakalım inşallah sonuç alırım benim adet düzensizliği içindi inşallah işe yararHayır canım test kullanmadım ama bu ay yumurtlama zamanına kadar sabah testeredişli aslan pençesi çayı içmiştim.birde inofolic combi kullandım yumurtlama zamanı kestim.ancak sadece tek ilişkimiz oldu yumurtlama döneminde o da çatladığının ertesi günüydü tahminimce çok umutlu değildim o yüzden yinede belki tutmuştur diye test yaptım.inşallah hayırlısı ile güzel sonuç alırım yumurtlamanın üzerinden geçen 10. gün sabah ilk idrar ile yaptım
kesinlikle var 9. gün bu değerde oluyor tamda zaten hayırlısı olsun.Allah tamamına erdirsinCanım beta hcg baktırfım şimdi 5,31 çıktı doktor çok yeni olabilir yok diyemem defi sizce varmı daha 9.gün
Yaaa kızlar gerçektenmikesinlikle var 9. gün bu değerde oluyor tamda zaten hayırlısı olsun.Allah tamamına erdirsin
akıntıdan anlıyorum yaklaşık 5 gün akıntım oluyor son akıntı biraz daha fazla gibi oluyor.5 gün sonra akıntı kesiliyor.bende adet günüme kadar test yapmaya devam edicem inşallah koyulaşma görürümBu ay bende onu içiyorum canım günde 1 kez sen ne için içiyordun? Ben geçen ay soğan kürü yaptım bu ay da aslan pençesi içmeye başladım bakalım inşallah sonuç alırım benim adet düzensizliği içindi inşallah işe yarar
Çatladığını akıntıdan mı anlıyorsun sen? Dr takibi falan mı yaptırdın?
benimde böyleydi önceki gebeliğimde canım.8 gün 2.45 9. gün 5 buçuk gibi sonra 12. günden sonra çok hızlı arttı.pozitif düşün.tabi kimyasal fln da olabilir aklından bunu da çıkarma ama inşallah sağlıkla ilerlerYaaa kızlar gerçektenmi
canım adet döneminde başlayıp yumurtlamaya kadar hersabah aç karnına testeredişli aslan pençesi içtim.inpfolic kendim aldım bir sorunum yoktu.daha sağlıklı yumurta olsun diye içinde 20 tane var sabah akşam günde iki tane içtim.tam yumurtlama zamanı bitti zaten devam etmedim.ama benimde idrar testleri koyulaşırsa birşey var diyebilicem.belki kimyasal fln çok sevinmek istemiyorum 4 gün var adet günüme takip edicemBu ay bende onu içiyorum canım günde 1 kez sen ne için içiyordun? Ben geçen ay soğan kürü yaptım bu ay da aslan pençesi içmeye başladım bakalım inşallah sonuç alırım benim adet düzensizliği içindi inşallah işe yarar
Çatladığını akıntıdan mı anlıyorsun sen? Dr takibi falan mı yaptırdın?
Canım peki akıntın 5 gün boyunca aynı kıvamda mı oluyor çat akıntısı koyulaşıyor ya sen o zaman mı denedin yoksa daha şeffafken mi?akıntıdan anlıyorum yaklaşık 5 gün akıntım oluyor son akıntı biraz daha fazla gibi oluyor.5 gün sonra akıntı kesiliyor.bende adet günüme kadar test yapmaya devam edicem inşallah koyulaşma görürüm