Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Duphaston ilacın ismi canım reçeteye tanıya düzensiz mensturasyon yazmış 32 günde bir oldum son iki aydır yumurtada 18-19 güne denk geldi. Kullansam mı ilacı araştırdım biraz gebeliğin kolay tutunması için ve adet düzensizliğinde kullanılıyormuş
Canım sana neden başlayacak ki klomen gayet güzel gelişip çatlıyor yum ne gerek var ki anlamadım gitti bi Dr ları
Ay bende anlamadım valla doktora gittim stresim on katına çıktı bir dahaki denemede gitmeyeceğim. Sen ne durumdasın?

Canım 2 gündür yapitorum hiçbişiy yok, bu sabah yaptığımı atayım bişiyler varmı yokmu anlamadım ama gözlerimmi görmek istiyo bilemedim artık sanki hayalet çizgi var gibi bu arada labaquich ovls testleri güzelde gebelik testlerinde hiç iş yokmuşş, eczanedeki 5 liralıklar en güzeli üzerine pembe renkle kocaman yazıyoya GEBELİK TESTİ diye en güzeli o

senin kaç gün var adetine?

Bende bilmiyorum cnm Dr öyle dedi sen ne yaptın cnm. Test yapıyormusun
Canım yine de sen bilirsin ama bence boşuna hormon almana gerek yok gayet güzel yumun çat oluyor ben daha başlamadım teste
Canım benim en erken yumun geldiği günler sana uzun dediği Dr un bence gayet normal bir siklusun var bu Dr lar beyin kafasında ya bu kadar kolay mı veriliyor bu ilaçlar anlamıyorum inan ki bence hiç stres yapma inan ki çok normal bir şey bu durum sen stres yaptığın için geçen ay öyle oldu bu ay daha oluruna bırak benim 8.gün daha yuma çok var bak bana hiç stres oluyor muyum 35.günde 25.günde yum görmüşken bile böyleyim
Canım çok net belli sağlıkla gelsin inşallah Rabbim gönül muradınla müjdelendirsin test falan kullandın mı?

Canım çok net belli sağlıkla gelsin inşallah Rabbim gönül muradınla müjdelendirsin test falan kullandın mı?
Hayır canım test kullanmadım ama bu ay yumurtlama zamanına kadar sabah testeredişli aslan pençesi çayı içmiştim.birde inofolic combi kullandım yumurtlama zamanı kestim.ancak sadece tek ilişkimiz oldu yumurtlama döneminde o da çatladığının ertesi günüydü tahminimce çok umutlu değildim o yüzden yinede belki tutmuştur diye test yaptım.inşallah hayırlısı ile güzel sonuç alırım yumurtlamanın üzerinden geçen 10. gün sabah ilk idrar ile yaptım

Bu ay bende onu içiyorum canım günde 1 kez sen ne için içiyordun? Ben geçen ay soğan kürü yaptım bu ay da aslan pençesi içmeye başladım bakalım inşallah sonuç alırım benim adet düzensizliği içindi inşallah işe yarar
Çatladığını akıntıdan mı anlıyorsun sen? Dr takibi falan mı yaptırdın?

akıntıdan anlıyorum yaklaşık 5 gün akıntım oluyor son akıntı biraz daha fazla gibi oluyor.5 gün sonra akıntı kesiliyor.bende adet günüme kadar test yapmaya devam edicem inşallah koyulaşma görürüm

Yaaa kızlar gerçektenmi
benimde böyleydi önceki gebeliğimde canım.8 gün 2.45 9. gün 5 buçuk gibi sonra 12. günden sonra çok hızlı arttı.pozitif düşün.tabi kimyasal fln da olabilir aklından bunu da çıkarma ama inşallah sağlıkla ilerler

canım adet döneminde başlayıp yumurtlamaya kadar hersabah aç karnına testeredişli aslan pençesi içtim.inpfolic kendim aldım bir sorunum yoktu.daha sağlıklı yumurta olsun diye içinde 20 tane var sabah akşam günde iki tane içtim.tam yumurtlama zamanı bitti zaten devam etmedim.ama benimde idrar testleri koyulaşırsa birşey var diyebilicem.belki kimyasal fln çok sevinmek istemiyorum 4 gün var adet günüme takip edicem

Canım peki akıntın 5 gün boyunca aynı kıvamda mı oluyor çat akıntısı koyulaşıyor ya sen o zaman mı denedin yoksa daha şeffafken mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…